تفاهم ایران و روسیه برای کشت فراسرزمینی
![تفاهم ایران و روسیه برای کشت فراسرزمینی](https://econews.ir/files/images/content-large/115278055270512.jpg?rev=20220726-18)
وی افزود: برای کشت فراسرزمینی کشور هایی نیز در آفریقا و آمریکای جنوبی در حال مطالعه داریم و با در نظر گرفتن ملاحظات سیاسی و اقتصادی کشت فراسرزمینی در کشور های دیگری نیز توسعه مییابد.
وی ادامه داد: کشت فراسرزمینی البته به معنی بی توجهی به تولید داخل نیست و با در اختیار داشتن دانش روز و تکنولوژی های جدید میتوان از همین منابع آب و خاک کشور به درستی استفاده کرد و میزان تولید در واحد سطح و بهره وری را افزایش داد.
وی تصریح کرد: با همراهی دانشگاههای کشور اقدامات مهمی در زمینه تولید بذور اصلاح شده، اصلاح ژنتیکی دام، چند قلوزایی و افزایش شیر دهی و مقاوت در برابر بیماری های را در دستور کار داریم و معتقدیم که دانش بنیان کردن برای داشتن تولید اقتصادی ضرروری است و سعی می کنیم که الگویی برای سایر شرکت ها باشیم.
محمدی در واکنش به افزایش قیمت نهاده های دامی و هزینه های تولید بعد از مردمی سازی یارانه ها گفت: با وجود افزایش زیاد هزینه های تولید هیچ یک از بخش های تولید خود را متوقف نکرده ایم و با کمک نظام بانکی نقدینگی مورد نیاز برای ادامه تولید فراهم شده است و معتقدیم که در میان مدت قیمت ها در بازار واقعی خواهند شد.
وی تصریح کرد: واحد های تولید در شرایط فعلی نیازمند تامین نقدینگی برای ادامه کار هستند و باید بتوان این منابع مالی با به صورت ارزان قیمت (بهره بانکی کم) و با سهولت بیشتری در اختیار آنها قرار داد تا بتوانند به کار خود ادامه دهند.
محمدی گفت: احیا واحدهای تولیدی نیز در دستور کار است به طوری که واحد تولیدی احیا شد و به واحد های دیگر نیز کمک می شود که بتوانند جایگاه خود را به دست آورند و دانش بنیان باشند.