چهارشنبه 3 بهمن 1403

تقدیر مراجع از خدمات علی لاریجانی سرآغاز فصل نوینی در عرصه سیاست است

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
تقدیر مراجع از خدمات علی لاریجانی سرآغاز فصل نوینی در عرصه سیاست است

یک نماینده اصولگرای مجلس با اشاره به تقدیر علما و مراجع از خدمات علی لاریجانی گفت: «این امر سرآغاز فصل نوینی در عرصه سیاست است که مخدومان شهر بی‌عنایت نباشند و فرزندان کشور در معرض تناول اژدهای قدرت قرار نگیرند.»

به گزارش ایسنا، جهانبخش محبی‌نیا در یادداشتی که در اختیار ایسنا قرار داده، نوشته است:

«به نام خدا

ارج نهی کریمانه آیات عظام مکارم شیرازی، نوری همدانی، سبحانی، علوی گرگانی، جوادی آملی و اسوه اخلاق آیت الله مظاهری به سه دوره مجاهدت و تلاش دکتر علی لاریجانی، ترجمان شجاعت، عدالت و تقوایی است که فقیهانه بر گرده‌ی مراجع تقلید، احرار و احباب دین نهاده شده است و سرآغاز فصل نوینی در عرصه سیاست است که مخدومان شهر بی‌عنایت نباشند و فرزندان کشور در معرض تناول اژدهای قدرت قرار نگیرند. با این اوصاف سیاست عملی در جامعه‌ی ایران به سمت رویکرد کثرت در عین وحدت بال و پری به هم می زند و با عید فطر که تقارن یافته است، بعون الله مبارک است.

حلاوت فقاهت و اندیشه دینی در پیشینه جامعه ایران مرامی را مراقبت کرده است 1- اوهام بر عقول رجحان نیابد 2- روح انسانی در منجلاب کنش های معطوف به قدرت شیطانی نشود 3- حریت انسان در قبض و بسط معادلات دنیوی و معاملات سیاسی رنگ نبازد 4- زیست جهان بشر به قدری طهارت یابد که با توسل به حیات طیبه استعداد و ظرفیت انسان به معدن العظمه اللهی الصاق یابد و با این رخساره گری صحن و سرای سیاست با معرکه ی طنازان و طراران آنچنان طاق نصرت نیاراید که تغابن خزف را بر سر لعل نشاند.

لازمه این تحول شکستن حصار محیطی است که امواج سفله پروری، بنده سازی و هیاهوگری به راه انداخته است. یکی از ویژگی‌های ذاتی مکتب سید الشهدا درس آزادگی و نجات انسان از متابعت غیر است که در هیچ مکتبی یافت نمی شود. خشم، شهوت و ثروت روح انسان را در لیبرالیسم و نولیبرالیسم به گمگشتگی کشانده است و بزرگ‌ترین آسیب و لطمه را به اخلاق می زند. هر مکتبی اعم از آسمانی و زمینی اگر مرزهای مراقبت از اخلاق را به هم بریزد مزار خویش را کنده است با این نگرش و دغدغه‌ی به حق نباید اجازه دهیم کینه، کدورت و جاه طلبی در ملک ایران هیزم جهنمی باشد که انصاف، عدالت و محبت را به خاکستر نشاند. در فصلی که لاف زنان، قدرت طلبان، هتاکان و معتادان به سحر، جادو جنبل در سیر طبیعی خلق تیر و کمان به هم می رسانند، به خیاطان ماهر و مهندسینی قادر نیاز داریم که جامه‌ی آزادگی، بصیرت و حریت را بر قامت نخبگان بدوزند و با روشن نمودن چراغ تعادل، تقوی و درست کاری فضا را برای اصلاح امور و تدبیر منزل بیارایند.

امروزه تمامیت طلبی بزرگ‌ترین آسیب رقابت، حیات سیاسی و مشارکت در جامعه ایران است که متاسفانه عده‌ای در پناه آن صلاح تکفیر، تقبیح و تحقیر را هر روز تیزتر می کنند و متاسفانه قربانیان این پیوند شوم یاران انقلاب، اصحاب امام و مشتاقان رهبری بوده است. این تجاهل شرابی می سازد که بر قدح صهیونیسم بین الملل و سلطه جهانی ریخته می‌شود تا عده‌ای پلشت بی‌بنیان و بی‌آبرو را آنچنان مست کند که بر سر جهان آتش خشم و غضب بریزند و هرگز از آدم کشی، قتل و غارت سیر نشوند. در این اوضاع و احوال که روزگار، لباس تقلب و تخلف پوشیده است، تضعیف تنها دارایی مسلمانان در صورت و سیرت، متن و حاشیه و در عده و عده بدون شک حضور در شب گردی عوامل موساد و سیا است.

تقدیر صاحب منصبان فقاهت از سیاست‌مداری خوش مشرب علاوه بر عمل به سفارش قدسی «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» نهیبی برخاسته از آداب بزرگ منشی بر کسانی است که قدر نخبگان، وحدت و جامعه را نمی دانند، به نام مکتب از بوستان دیانت رونق می‌ستانند و بر ندانم گرایی خویش مستانه می نازند و بر غارت سرمایه ایران عزیز مغول‌وار می تازند. این جماعت از زمان نبرد خوارج تا حال روایت‌های شکست شیعه را بازسازی می‌کنند و زنده نگه می‌دارند و حتی به قدری در پریشان حالی و تشویش طلبی گرفتارند که سبقت بر امیر قافله را دلیل بر اولوالالباب بودن خویش می‌دانند. قومی که بعد از سوار بر مرکب قدرت، سالیان متناوب قدر خواسته‌اند و افرادی که بعد از سالیان سال برخورداری از قدرت سهم مطالبه کردند و اینک با جماعتی درون خیمه روزگار با هم می‌رانیم که شجاعت همکاری با هم‌وطنان و مخلوق الهی را از دست داده‌اند و با انکار واقعیت بر نعمتی کفران می‌ارزند که حیاتشان به آن وابسته است.

جهانبخش محبی‌نیا»

انتهای پیام