تلاش وزارت بهداشت برای پوشش بیمهای کامل بیماران خاص و صعبالعلاج
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: با توجه به قانون بودجه سال 1401 و با همکاری سازمان بیمه سلامت در تلاشیم پوشش کامل بیمه ای برای بیماران خاص و صعبالعلاج ایجاد کنیم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سعید کریمی، به مناسبت فرارسیدن روز جهانی هموفیلی، گفت: تعداد بیماران هموفیلی ثبت شده در سامانه این معاونت، حدود 13 هزار بیمار شامل کلیه اختلالات خونریزی دهنده که بیشترین آن شامل هموفیلیA و B(کمبود فاکتور8 و 9) و فون ویلبراند است.
وی با اشاره به شعار امسال فدراسیون جهانی هموفیلی، گفت: شعار امسال Access for All (دسترسی برای همه) است که بر اساس سه محور همکاری نهادهای مرتبط و ارکان جامعه، سیاستگذاری دولتها برای مدیریت بهتر درمان بیماران هموفیلی و توسعه و پیشرفت، بنا شده است.
وی افزود: با توجه به شعار روز جهانی هموفیلی و هدف وزارت بهداشت مبنی بر ارتقا و تعالی نظام سلامت، برنامههای کلی معاونت درمان با هدف ارتقای کیفیت زندگی بیماران، حول سه محور اساسی ارتقای خدمات درمانی، دسترسی عادلانه بیماران به خدمات درمانی و حفاظت مالی استوار است.
معاون درمان وزارت بهداشت همچنین افزود: با توجه به قانون بودجه سال 1401 و با همکاری سازمان بیمه سلامت در تلاشیم پوشش کامل بیمه ای برای بیماران خاص و صعب العلاج ایجاد کنیم.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: تشکیل کمیته های علمی به منظور به روز رسانی برنامههای درمان و تدوین و ابلاغ بسته های جامع درمان برای تمام گروهها شامل خدمات درمانی، پیشگیری از عوارض بیماری و ارزیابیهای دوره ای از جمله اقدامات صورت گرفته در زمینه توسعه خدمات درمانی است.
کریمی افزود: در زمینه دسترسی عادلانه بیماران به خدمات درمانی، توسعه زیرساختهای موردنیاز برای ارائه خدمت از طریق تکمیل و تجهیز مراکز مراقبت جامع هموفیلی شامل ویزیت پزشک، تزریق فرآوردههای خونی و انعقادی، عرضه داروهای تخصصی، دندانپزشکی، توانبخشی و توسعه برنامه پروفیلاکسی در 20 مرکز انجام شده است.
وی ادامه داد: تدوین و ابلاغ دستورالعمل حمایتی کمک به بیماران و تقبل هزینه های بستری مرتبط با بیماری در بخش های دولتی شامل کلیه خدمات ذکر شده در بسته حمایتی، حمایت از بیماران در خصوص تأمین پکیج ملزومات مصرفی تزریق فاکتور در منزل به ویژه برای پروفیلاکسی و ITI (درمان مهارکننده)، کمک به هزینه خدمات دندانپزشکی تخصصی و گاهاً تحت بیهوشی در مراکز درمانی و دانشکدههای دندانپزشکی برای بیماران هموفیلی و کمک به هزینه خدمات توانبخشی و فیزیوتراپی در بیماران هموفیلی با مشکلات مفصلی در راستای حفاظت مالی از بیماران صورت می گیرد.
کریمی درباره وضعیت مراکز جامع هموفیلی نیز گفت: مراکز جامع، در واقع شبکه مراکز درمانی بیماران هموفیلی است. این شبکه شامل چند مرکز قطب (ریفرال) و مراکز اقماری وابسته است. در حال حاضر 20 مرکز درمانی هموفیلی داریم که خدمات مورد اشاره را به صورت کامل ارائه می کنند.
آمار کرونا در ایران | فوت 25 نفر در شبانهروز گذشته روند صعودی تعداد بیماران بستری و سرپایی مبتلا به کرونا در کشور / ثبت 438 شکایت از مدارس بابت عدم رعایت فاصلهگذاری نظر بیمه سلامت درباره افزایش تعرفه خدمات درمانی / ویزیت پزشکان چه میزان افزایش مییابد؟