شنبه 22 دی 1403

تمدید مسئولیت کریمی‌مرید در سمت معاونت شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
تمدید مسئولیت کریمی‌مرید در سمت معاونت شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کریم نجفی‌برزگر دبیرکل شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام طی حکمی مسئولیت علی کریمی‌مرید ریاست دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام در سمت معاونت راهبردی اجرایی این سازمان بین‌المللی را با حفظ سمت اصلی تمدید کرد. کریمی‌مرید تحصیلات خود را در مقطع ی فقه و مبانی حقوق اسلامی از دانشگاه پیام‌نور ایران به سرانجام رسانده و دارای مدرک سطح دو...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کریم نجفی‌برزگر دبیرکل شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام طی حکمی مسئولیت علی کریمی‌مرید ریاست دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام در سمت معاونت راهبردی اجرایی این سازمان بین‌المللی را با حفظ سمت اصلی تمدید کرد.

کریمی‌مرید تحصیلات خود را در مقطع ی فقه و مبانی حقوق اسلامی از دانشگاه پیام‌نور ایران به سرانجام رسانده و دارای مدرک سطح دو تخصصی تبلیغ است. معاونت راهبردی اجرایی و ریاست دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام و عضویت در شورای عالی راهبردی این سازمان بین‌المللی، تاسیس و مدیریت موسسه مدیریت راهبردی اسلامی، مدیریت پروژه مطالعات راهبردی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، مدیریت طرح و برنامه مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور، معاونت دفتر قم نماینده، ولی فقیه در استان کردستان، مسئول ساماندهی طرح و برنامه موسسات مردم نهاد حوزه بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری، دبیر اتاق فکر میز اندونزی معاونت بین الملل حوزه‌های علمیه، مدیریت برنامه ریزی و نظارت بر اجرا در بین الملل موسسه دارالحدیث، معاونت مدیر طرح و برنامه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، معاونت طرح و برنامه مؤسسه فرهنگی میراث مشترک ایرانیان و شبه قاره هند، مشاور جوان استانداری قم، مبلغ و مربی تربیتی مساجد، مدرس فقه و حقوق دانشگاه و... از جمله مسئولیت‌ها و فعالیت‌های او در سال‌های گذشته بوده است.

از دستاورد‌های شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام از ابتدای دوره تصدی معاونت راهبردی اجرایی این سازمان بین‌المللی توسط کریمی‌مرید تاکنون می‌توان به نگارش اساس‌نامه، آیین‌نامه کمیته اجرایی، آیین‌نامه جامع همکاری اعضا و سند وضعیت موجود و مطلوب این سازمان بین‌المللی، عضوگیری از یک‌صد و بیست دانشگاه، کالج، موسسه آموزشی و آموزش‌عالی، شتاب‌دهنده علمی و فناوری و شرکت دانش‌بنیان، ایجاد زیرساخت‌های هوشمند و سامانه‌های گوناگون برخط آموزش، پژوهش و سنجش به‌ویژه سامانه جامع آکادمیک سینووپلاس، گردآوری بانک اطلاعاتی، اعتباربخشی بین‌المللی به گواهی‌ها و مدارک آموزشی، تقویت رویکرد رسانه‌ای و آگاهی‌رسانی و... اشاره داشت.

گفتنی است شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام یکی از شبکه‌های وابسته به "کامستک" کمیته دائمی همکاری‌های علمی و فناوری کشور‌های هم‌پیمان در سازمان همکاری‌های اسلامی است که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران میزبانی از آن را بر عهده دارد. این سازمان بین‌المللی، پایگاهی سرشار از دانایی و توانایی است که با آرمان دادگری، ژرفایش و پایایی دانش و اندیشه و توانمندسازی آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مهارتی جهان اسلام، در گسترش آموزش‌عالی همگانی استوار بر فناوری هوشمند می‌کوشد.

مسئولیت علی کریمی‌مرید ریاست دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام در سمت معاونت راهبردی اجرایی این سازمان بین‌المللی به مدت چهار سال دیگر تمدید شد.