تمرکز دولت تکمیل پروژهها و طرحهای نیمهتمام است / در سند آمایش نگاه به برنامهریزی از بودجهای به راهبردی ارتقا یافته
مخلص الائمه گفت: تمرکز دولت امروز تکمیل پروژهها و طرحهای نیمهتمام است و دولت سیزدهم تلاش ویژهای برای اتمام طرحها و فعالیتهای ناتمام در همه حوزهها و بخشها دارد و این مهم در استان مرکزی نیز باید با جدیت دنبال شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازدیار آفتاب؛ فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان مرکزی در سالن غدیر استانداری مرکزی گفت: سند آمایش جزو اسناد بالادستی مهم و راهبردی کشور است و این سند مهم در افق 1414 تهیه و جایگزین افق 1404 شده که نیاز است راهبردهای اعلامشده این سند با استفاده از بسترهایی که این سند ایجاد میکند با جدیت پیگیری شود و برش استانی و دستگاهی آن توسط همه دستگاههای مسئول در استان اجرایی و پیگیری شود.
مخلص الائمه اظهار کرد: زحمات زیادی برای تهیه سند آمایش صورت گرفته و با وجود همه عقبافتادگیها و ابلاغ سیاستهای کلی این سند ابلاغ شده است و برای اجرایی و عملیاتی شدن آن نیازمند عزم و اراده همه جانبه هستیم.
وی ادامه داد: آسیبشناسی تاخیراتی که در مسیر طرح آمایش شکل گرفته باید مورد توجه قرار گیرد. به فضل الهی در استان مرکزی نگاه به برنامهریزی از بودجه ای به راهبردی ارتقا یافته و نیاز است شورای توسعه و برنامهریزی این استان به صورت مستمر و با فاصله کم برگزار شود و بیشتر بعد عملیاتی در شورا پیگیری شود.
استاندار مرکزی افزود: لازم است دستگاههای عضو شورای برنامه ریزی استان عملکرد خود را در خصوص برنامه ششم توسعه ارائه دهند و خود را برای اجرای برنامه هفتم که در دست تهیه است آماده سازند.
مخلص الائمه بیان کرد: اجرای سند آمایش استان مرکزی در حوزه شهرستانی نیز باید مورد توجه ویژه قرار گیرد و مدیران باید به سند آمایش استان مرکزی و برشهای دستگاهی آن اشراف داشته باشند و مدیران شهرستانی را نیز توجیه کنند و با فرمانداران که مسئول اصلی این مسئله هستند هماهنگی های لازم را داشته باشند.
وی گفت: تمرکز دولت امروز تکمیل پروژه ها و طرح های نیمه تمام است و دولت سیزدهم تلاش ویژهای برای اتمام طرحها و فعالیتهای ناتمام در همه حوزه ها و بخش ها دارد و این مهم در استان مرکزی نیز باید با جدیت دنبال شود.
استاندار مرکزی اظهارعسگری رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان مرکزی در سالن غدیر استانداری مرکزی گفت: برنامه آمایش استان مرکزی در سال 99 مصوب و ابلاغشده و به عنوان سند بالادستی در همه برنامههای استان مرکزی باید فصل الخطاب باشد.
عسگری اظهار کرد: طرح آمایش سرزمین سیمای آتی توسعه یافتگی را تصویر کرده و ابزاری مناسب برای سازماندهی فعالیتها در عرصه سکونتگاهها را فراهم میآورد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی ادامه داد: آمایش در واقع سازماندهی مناسب فعالیت و انسان در پهنه سرزمین، غایت اصلی تمامی برنامهریزیها در سطوح مختلف است.
وی ادامه داد: بر اساس آخرین آمار اعلامشده از سوی مرکز ملی آمار جمعیت استان مرکزی به یک میلیون و 462 هزار و 800 نفر رسیده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی بیان کرد: شهرستانهای خمین، کمیجان، محلات، خنداب، تفرش و آشتیان نسبت به سال 95 با رشد منفی جمعیت همراه بوده و شهرستانهای ساوه، دلیجان، اراک، فراهان و شازند با رشد کم و تنها زرندیه با افزایش 13 و نیم درصدی جمعیت روبرو بوده است.
وی اظهار کرد: در مجموع استان مرکزی در بحث جمعیت در سال 1400 نسبت 1395 به رشد جمعیت 46 صدم درصدی همراه شده است.
عسگری بیان کرد: نرخ مشارکت اقتصادی استان مرکزی در شهرستانهای تفرش، آشتیان، زرندیه، خمین، ساوه و اراک، پایینتر از نرخ استان (38 و 19 صدم درصد) است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی گفت: نرخ مشارکت اقتصادی شهرستانهای فراهان، شازند، محلات، کمیجان، دلیجان و خنداب بالاتر از متوسط استان (38 و 19 صدم درصد) است.
وی یادآور شد: نرخ بیکاری شهرستانهای کمیجان، دلیجان، خنداب، ساوه، آشتیان، زرندیه، محلات، تفرش و فراهان از نرخ استان (9 و هشت دهم درصد) پایینتر و شهرستانهای شازند، خمین و اراک، بالاتر از نرخ استان (9 و هشت دهم درصد) است.
عسگری خاطرنشان کرد: چشمانداز آمایشی استان مرکزی در افق 1414 دیده شده که برای تحقق این مهم همه باید تلاش کنند.
انتهای پیام /
کرد: از ابتدای هفته آتی تغییر ساعت کاری ادارات به دلیل صرفهجویی در مصرف برق انجام میشود و با توجه به شرایط همه دستگاههای اداری مکلف به همکاری و صرفهجویی هستند.