تنور رقابت جف بزوس و ایلان ماسک داغتر شد
کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا مجوز پرتاب و استقرار ماهوارههای اینترنتی شرکت آمازون موسوم به "پروژه کوئیپر" را که جف بزوس به عنوان ثروتمندترین فرد دنیا 10 میلیارد دلار روی آن سرمایه گذاری میکند، صادر کرد تا تنور رقابت این دو کارآفرین میلیاردر گرم تر از قبل شود.
به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا (FCC) به اتفاق آراء پروژه "کوئیپر"(Kuiper) آمازون را تصویب کرده است که بدین معناست که به این غول فناوری اجازه می دهد تا بتواند یک صورت فلکی متشکل از 3236 ماهواره اینترنتی را در مدار زمین مستقر و عملیاتی کند.
آمازون چند ماه پس از معرفی این پروژه در ماه ژوئیه 2019 از FCC درخواست کرد تا مجوز پرتاب هزاران ماهواره به مدار زیرین زمین را صادر کند.
هدف پروژه "کوئیپر" مانند پروژه "استارلینک" شرکت اسپیس ایکس، ارائه خدمات پهنای باند ماهواره ای در سراسر زمین است. آمازون امیدوار است با این پروژه به گسترش دسترسی به اینترنت برای خانوارها و مشاغل در مناطق دور افتاده در سراسر ایالات متحده و سراسر جهان کمک کند.
این شرکت در نظر دارد بیش از 10 میلیارد دلار برای این پروژه که در پنج مرحله مستقر خواهد شد، سرمایه گذاری کند. طبق مجوز FCC، آمازون باید تا سال 2026 نیمی از ماهواره های "کوئیپر" را در مدار زمین مستقر کند و کار استقرار تمام آنها نیز باید تا 30 ژوئیه 2029 تمام شده باشد.
"راجیف بادیال" معاون فناوری این پروژه گفت: ما در حال انجام یک ابتکار و برنامه باورنکردنی برای ارائه پهنای باند سریع و قابل اعتماد با قیمتی هستیم که برای مشتریان به صرفه خواهد بود.
سامانه های پهنای باند مبتنی بر مدار زیرین زمین مانند "پروژه کوئیپر" چالش های زیادی دارند و ما یک تیم از مهندسان و دانشمندان در کلاس جهانی را گردهم آورده ایم که متعهد هستند چشم انداز ما را برای این پروژه محقق کنند و فضا را به عنوان یک محیط امن و پایدار برای همگان حفظ کنند.
وی افزود: این امر را با تخصص شگرف آمازون در زمینه شبکه سازی و توسعه زیرساخت ها و توانایی آن در تأمین مالی چنین پروژه های عظیمی ترکیب کنید. من نسبت به تأثیراتی که می توانیم برای جوامع داشته باشیم، خوشبین هستم.
FCC در مجوز خود همچنین از برنامه های آمازون برای جلوگیری از مشکل رو به رشد زباله های فضایی سوال کرده است و آمازون نیز می گوید برخلاف استاندارد 25 ساله ناسا، ماهواره های خود را ظرف 355 روز پس از اتمام ماموریت، از مدار خارج خواهد کرد. این شرکت همچنین متعهد شده است که مطابق با دستورالعمل های ناسا در این مورد عمل کند.
انتهای پیام