شنبه 20 بهمن 1403

توافق جایگزین نفتا با یک ماه تاخیر اجرایی می‌شود

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
توافق جایگزین نفتا با یک ماه تاخیر اجرایی می‌شود

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویتزر، رابرت لایت هایزر، نماینده تجاری آمریکا، گفت: که به کنگره این کشور اعلام کرده است توافق تجارت آزاد جدید بین آمریکا، مکزیک و کانادا، با یک ماه تاخیر از روز یک جولای، اجرایی می‌شود.

وی طی بیانیه‌ای اعلام کرد که هم مکزیک و هم کانادا، اقدامات لازم برای اجرای تعهدات خود در قالب این توافق جدید، موسوم به USMCA را انجام داده‌اند.

این توافق جدید، جایگزین توافق نفتا شده که 26 سال از سوی سه کشور اجرایی شد.

برخی صنایع در آمریکا از جمله خودروسازان، خواستار به تاخیر افتادن اجرای این توافق بودند که دلیل آن مشکلاتی است که شیوع ویروس کرونا، برای آنها ایجاد کرده است.

مکزیک از آمریکا و کانادا، خواسته با توجه به اعمال قوانین سخت‌تر برای صنعت خودروسازی، دوره انتقال و انطباق، این صنعت با قوانین جدید را طولانی‌تر در نظر بگیرند.

لایت‌هایزر گفت: دفتر نمایندگی تجاری آمریکا، تلاش خواهد کرد تا اجرای قوانین تجاری جدید، در قالب توافق بین سه کشور، به صورتی هموار، اجرایی شود.

در بیانیه لایت‌هایزر، آمده است: بحران ناشی از ویروس کرونا، و تلاش برای بهبود اوضاع، نشان می‌دهد که در شرایط کنونی، بیش از هر زمان دیگری آمریکا باید، ظرفیت تولید و سرمایه‌گذاری خود در منطقه آمریکای شمالی را افزایش دهد.

انتهای پیام /

خبر گزاری فارس