شنبه 10 آذر 1403

توجه به مشاغل خرد و خانگی یکی از مهمترین مولفه های مقابله با جنگ اقتصادی است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
توجه به مشاغل خرد و خانگی یکی از مهمترین مولفه های مقابله با جنگ اقتصادی است

مهجوری اظهار کرد: یکی از مهمترین مولفه هایی که میتواند اقتصاد درونی را محکم کند و فشارهای جنگ اقتصادی را به حداقل ممکن برساند توجه به مشاغل خرد و خانگی است که کارگاه های اقتصاد مقاومتی این وظیفه را دنبال می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ محمد مهجوری فرمانده سپاه ناحیه اراک عصر امروز در جریان بازدید از کارگاه های اقتصاد مقاومتی در اراک و در جمع خبرنگاران گفت: کارگاه های اقتصاد مقاومتی با رویکرد ایجاد اشتغال های خانگی مصداق پای کار آوردن مردم برای رونق اقتصاد و تحقق اقتصاد مردمی است و قطعا در متحول کردن اقتصاد اثرات بسیاری خواهد داشت و لذا حمایت از این کارگاه ها یک اولویت مهم است.

مهجوری اظهار کرد: یکی از مهمترین مولفه هایی که میتواند اقتصاد درونی را محکم کند و فشارهای جنگ اقتصادی را به حداقل ممکن برساند توجه به مشاغل خرد و خانگی است که کارگاه های اقتصاد مقاومتی این وظیفه را دنبال میکنند. وی ادامه داد: یکی از مهمترین اولویت های مهم بسیج سازندگی سپاه ناحیه اراک توسعه و حمایت از کارگاه های اقتصاد مقاومتی است که در این راستا برنامه ریزی های مهمی انجام می شود. فرمانده سپاه ناحیه اراک گفت: کارگاه های اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی با کمک صندوق های قرض الحسنه مردم پایه ایجاد و حمایت می شوند و در راستای ایجاد اشتغال گام برمی دارند. وی افزود: ساخت و ایجاد ظرفیت برای اشتغال زایی و خصوصا اشتغال بانوان یکی از رویکردهای فعالیتی صندوق های قرض الحسنه است. مهجوری اضافه کرد: بسیج سازندگی ناحیه اراک با تکیه بر 85 صندوق قرض الحسنه مردم‌پایه در راستای ایجاد اشتغال گام برمی دارد که در سال 99 بیش از 260 اشتغال با کمک صندوق ها در اراک ایجاد شد و سعی داریم این رقم در سال جاری قابل توجه تر باشد. فرمانده سپاه ناحیه اراک گفت: سال 99 بیش از 230 کارگاه اقتصاد مقاومتی اقدامات حمایتی و توسعه ای در اراک انجام شد و در سالجاری سعی داریم این رویکرد را با قوت ادامه دهیم. وی خاطرنشان کرد: همچنین در سال گذشته بیش از 62 دوره کارگاهی در راستای توانمند سازی افراد انجام شده و امسال نیز توانمند سازی و آموزش اولویت مهم است. زهرا غفاری مسئول بسیج جامعه زنان سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: بسیج جامعه زنان به عنوان بزرگترین تشکل فعال در حوزه بانوان در عرصه های مذهبی، فرهنگی، اجتماعی، اشتغالزایی، آموزشی، تربیتی فعالیت دارد و امروز نقش مهمی در راستای پیشبرد اهداف گام دوم انقلاب دنبال می کند. غفاری اظهار کرد: یکی از مهمترین برنامه های بسیج جامعه زنان توانمند سازی زنان سرپرست خانوار است که در زمینه آموزش و ایجاد اشتغال برنامه ریزی های جدی در حال انجام است. وی ادامه داد: راه اندازی کارگاه های اقتصادی مردم پایه و ایجاد کسب و کارهای خانگی از مولفه های تقویت اقتصاد درونی است و بسیج جامعه زنان در این راستا عزم جدی دارد تا بتواند با حمایت ها و توسعه کارگاه ها اشتغال بانوان را توسعه و رونق بخشد. مسوول بسیج جامعه زنان سپاه روح‌الله افزود: شناسایی کارآفرین های برتر از اولویت مهم است که بسیج جامعه زنان در سطح استان این مهم را انجام داده و با رویکرد تسهیل کنندگی در کنار سایر دستگاه های متولی همچون بسیج سازندگی و نهادهای انقلابی اقدامات حمایتی را انجام می دهد. وی ادامه داد: ایجاد شبکه سازی در اقتصاد خرد و مشاغل خانگی یک ضرورت مهم است که علاوه بر تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی مشکلات مردم و خصوصا بانوان مرتفع خواهد شد. غفاری اظهار کرد: حوزه توانمند سازی بانوان آموزش را اولویت قرار داده ایم که توسعه و حمایت از کارگاه ها در اولویت دوم و در نهایت تلاش برای رونق بازار فروش در اولویت سوم است که با کمک بسیج سازندگی این اقدامات انجام می شود. وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه بسیج سازندگی سپاه روح الله در حوزه حمایت از اشتغال خرد و کارگاه های اقتصاد مقاومتی پیشتاز و پیشگام است که در سال گذشته بیش از 800 کارگاه مورد حمایت همه جانبه قرار گرفتند و امید داریم این رویکرد در سالجاری ادامه دار باشد و بسیج جامعه زنان نیز در این مسیر گام برمی دارد. انتهای پیام /