توجه به نقش سرمایه های انسانی در مقابله با هرگونه بحران ضروری است
رشت - ایرنا - مدیر کل مدیریت بحران استانداری گیلان گفت: توجه به نقش سرمایه های انسانی در مقابله با هرگونه بحران احتمالی در این استان ضروری است و باید از این ظرفیت نهایت بهره را ببریم.
امیر مرادی روز پنجشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران آستانه اشرفیه اظهار داشت: توجه به امر پیش بینی در وقوع بسیاری از حوادث احتمالی می تواند مدیران اجرایی را از آمادگی لازم جهت مقابله با این بحران ها برخوردار سازد.
وی با تاکید بر اینکه کلیه دستگاه های اجرایی باید بر اساس وظایف قانونی خود برنامه های مناسبی را جهت مقابله با بحران های احتمالی در دستور کار خود داشته باشند افزود: وجود چنین برنامه هایی می تواند در جلوگیری از بروز خسارت های احتمالی موثر باشد.
وی با تاکید بر اینکه در مقابله با هرگونه بحران احتمالی نیاز است تا مدیریت هماهنگی انجام شود، خاطرنشان کرد: انتظار می رود کلیه ادارات و دستگاه های متولی در هر شهرستان به تفکیک، برنامه های مناسبی را در حوزه فعالیت خود برای مقابله با بحران احتمالی ارائه دهند.
به گفته مرادی، پس از جمع بندی این برنامه ها که در حوزه های مختلف توسط کارشناسان انجام می شود می توان با پیش بینی برنامه های عملیاتی موثر برای مقابله با هرگونه بحران، مدیریت هماهنگی را در منطقه ایجاد کرد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان همچنین با تاکید بر لزوم داشتن برنامه ریزی دقیق و به موقع برای مقابله با بحران های احتمالی در این استان یادآور شد: تمام مراحل طرح های عملیاتی مقابله با بحران های احتمالی باید تبیین و وظایف کلیه عوامل مشخص شود، ضمن آنکه پشتیبانی عوامل ستاد بحران از یکدیگر از اهمیت بسزایی برخوردار است.
مرادی اقدام و عمل، بازسازی و بازتوانی را از عوامل موثر در مقابله با هرگونه بحران در استان دانست و یادآور شد: برای مقابله با بحران های احتمالی در این استان باید همگرایی داشته باشیم.
وی همچنین با اشاره به اینکه باید از ظرفیت و مشارکت نیروهای مردمی در مقابله با بحران بهره ببریم افزود: افزایش سطح آگاهی و اطلاع رسانی به موقع می تواند در ایجاد آمادگی در بین مردم برای مقابله با حوادث موثر باشد که ضروری است در این خصوص با ارائه ایده های صحیح اقدام شود.
وی در پایان از کلیه ادارات و دستگاه های اجرایی شهرستان خواست تا بر اساس وظایف قانونی و همچنین دستوالعمل ها و مصوبات ستاد مدیریت بحران برنامه ریزی لازم را جهت مقابله با هرگونه بحران احتمالی داشته باشند.
فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه نیز در این جلسه گفت: توجه به امر پیشگیری در جلوگیری از بروز بسیاری از خسارت ها در زمان بروز هرگونه بحران احتمالی موثر است.
یونس محمودی با اشاره به اینکه ضرورت دارد تا به منظور مقابله با حوادث احتمالی پیش بینی لازم را داشته باشیم افزود: با پیش بینی به موقع می توانیم برنامه ریزی مناسبی را برای مقابله با بحران های احتمالی داشته باشیم.
وی همچنین با تاکید بر ضرورت شناسایی نقاط آسیب پذیر در این شهرستان در زمان بروز حوادث اظهار داشت: به این منظور یک بانک اطلاعاتی از نقاط آسیب پذیر این شهرستان با توجه به مطالعات و بررسی های کارشناسان دستگاه های اجرایی تهیه شده، ضمن انکه در این بانک اطلاعاتی وظایف کلیه ادارات و دستگاه های منطقه برای مقابله با هرگونه بحران احتمالی پیش بینی شده است.
محمودی در ادامه اختصاص اعتبارات مناسب را در مقابله با حوادث احتمالی ضروری دانست و یادآور شد: در صورت اختصاص اعتبارات لازم، طرح های جمع آوری آب های سطحی در مناطق شهری و روستایی، تجهیز ماشین آلات حوزه های راهداری، تجهیز ایستگاه های آتش نشانی، دیواره سازی حاشیه رودخانه های منطقه، پیشگیری از تخریب پل ها به انجام خواهد رسید.
وی همچنین با تاکید بر تداوم تشکیل ستاد های مدیرت بحران در مناطق روستایی این شهرستان گفت: خوشبختانه با اقدامات پیشگیرانه ای که امسال در این منطقه صورت گرفته در زمینه تامین آب زراعی کشاورزان منطقه مشکل خاصی وجود نداشته است.
در ادامه این جلسه با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی ، مسائل مختلف این شهرستان در حوزه های مختلف مدیرت بحران مورد بررسی قرار گرفت.
شهرستان آستانه اشرفیه در شرق استان گیلان با داشتن دو بخش مرکزی و بندرکیاشهر دارای 105 روستا و حدود 108 هزار نفر جمعیت است.
*س_برچسبها_س*