توجه، توجه: به ایام حضور دختران کم حجاب در تلویزیون نزدیک میشویم
دخترانی که در این روزها مورد سوال قرار میگیرند، همانهایی هستند که برخی با دیدنشان استغفراللهی میگویند و نگران خون شهدا میشوند.
عصرایران؛ مصطفی داننده - نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری 28 خرداد 1400، خود را برای رقابت آماده میکنند. سفرهای استانی، سخنرانی، مناظره و هزار داستان دیگر برای آنها در پیش است.
آنها در یک ماه پیش رو به اندازه یک سال کار میکنند. صبح به این شهر میروند و عصر در استانی دیگر وعده میدهند. در مناظرهها به جان هم میافتند و تاجایی که امکان دارد، آبروی طرف مقابل را میبرند.
جدا از نامزدها میخواهم به دختران کمحجاب کشورم هم عرض کنم که آنها هم باید خودشان را آماده کنند تا هر لحظه در خیابان گزارشگر تلویزیون جلویشان را بگیرد و به عنوان فرزند این کشور از آنها در مورد انتخابات بپرسد.
بامزه نیست. همان ظاهری که تا دیروز در گشت ارشاد بود به قاب تلویزیون راه پیدا میکند. اگر علیه آمریکا و حالا دولت روحانی و سیاست های غربگرایانه آن که حرف بزند به همه بخشهای خبری و شبکههای اجتماعی هم راه پیدا می کند.
درست مثل راهپیمایی 22 بهمن که گزارشگران برای نشان دادن تنوع حاضران در مراسم پیروزی انقلاب اسلامی، سراغ دخترانی میروند که بدترین نوع پوشش را دارند.
دخترانی که در این روزها مورد سوال قرار میگیرند، همانهایی هستند که برخی با دیدنشان استغفراللهی میگویند و نگران خون شهدا میشوند.
صداوسیمایی که در هنگام پخش سریالهایی که خودش ساخته و یا فیلمهای سینمایی ایرانی که از وزارت ارشاد مجوز دارد، رنگ تصویر صحنههایی که بازیگران زن در آن آرایش غلیظ دارند را تا حد سیاه و سفید پایین میآورد، دختران کم حجاب دم انتخابات را رنگی، رنگی نشان میدهد.
اصلا در ایام انتخابات، هرچه بیحجابتر باشی احتمال اینکه دوربین تلویزیون به سمت شما بیاید زیاد است. اگر حرفهای مورد نظر آنها را هم که بگویی کار تمام است و میتوانید تلفن را بردارید و به همه خبر بدهید که در اخبار 20:30 شما را نشان خواهند دارد.
احتمالا وقتی به پدر زنگ بزنید او به شما خواهد گفت که «نکنه دوباره گشت ارشاد گرفتت؟» شما با لحنی فاتح میگویید نه در مورد انتخابات و انتظارهایم از رییس جمهور حرف زدم، درست با همان ظاهری که ماه پیش مهمان ون گشت ارشاد شدم.
کاش که این نگاه همیشه وجود داشت و فقط منحصر به روزهای انتخابات و راهپیمایی نبود. واقعا اگر این دختران و یا پسرانی که ظاهری متفاوت با دیگران دارند را فرزندان این کشور میدانید و رای و نظر آنها برایتان مهم است، در ماههای دیگر سال هم با این جوانان همینگونه برخورد کنید و اگر آنها را از خود نمیدانید در زمان انتخابات هم به سراغشان نروید.
این داستان تکراری شده است، تکراری تر از تمام فیلمهای آیفیلم. کاش تکلیف ما را بد حجاب خوب و بد حجاب بد، مشخص میکردند.
بیشتر بخوانید: «زنده ماندن» یا «زندگی کردن»/ آذری جهرمی 8 صبح فردا سه شنبه؛ آغاز ثبت نام از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری رئیس خانه احزاب: رسانه ملی بی طرفی کامل را در انتخابات رعایت کند لینک کوتاه: asriran.com/003HoV