چهارشنبه 10 دی 1404

توزیع واکسن رایگان آنفلوانزا در مراکز نگهداری مددجویان بهزیستی

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
توزیع واکسن رایگان آنفلوانزا در مراکز نگهداری مددجویان بهزیستی

رئیس سازمان بهزیستی کشور از اختصاص واکسن رایگان آنفلوانزا به مددجویان مستقر در مراکز سازمان بهزیستی، خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، وحید قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور در جمع خبرنگاران درباره اختصاص واکسن رایگان آنفلوانزا به مددجویان مستقر در مراکز سازمان بهزیستی، اظهار کرد: با توجه به تصمیمات کمیته علمی کشوری آنفلوانزا و با توجه به محدودیت‌هایی که در زمینه تامین واکسن آنفلوانزا در کشور وجود دارد طبق این تصمیمات توزیع واکسن بر عهده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در استان‌های مختلف است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه بر این اساس افرادی که در معرض خطر هستند اولویت بندی می‌شوند و واکسن آنفلوانزا را دریافت می‌کنند، اضافه کرد: افرادی که در اولویت یک قرار دارند در درجه اول اهمیت هستند و می‌توانند واکسن را به صورت رایگان دریافت کنند؛ مراکز نگهداری سالمندان، افراد دارای معلولیت جسمی، افراد دارای معلولیت ذهنی و بیماران روانی مزمن، کودکان دارای سرپرست غیر موثر و آسیب دیدگان اجتماعی که در مراکز شبانه روزی سازمان بهزیستی تحت حمایت هستند به صورت رایگان واکسن تزریق خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین تمام مددجویان سازمان بهزیستی کشور که در مراکز شبانه روزی نگهداری می‌شوند در جهت جلوگیری از ابتلا آنفلوانزا و کرونا، به صورت رایگان واکسن را دریافت خواهند کرد.

بیشتر بخوانید

انتهای پیام /