توضیحات حداد عادل درباره ادعاهای فتاح در مورد مدرسه فرهنگ
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، غلامعلی حداد عادل با انتشار یک ویدئو درباره ادعاهای اخیر پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان در خصوص قطعه زمینی از بنیاد و خانه مدرسه فرهنگ که در یک برنامه تلویزیونی مطرح شده، توضیحاتی ارائه داد. متن کامل این توضیحات به شرح زیر است. «بسم اله الرحمن الرحیم لازم میدانم برای رفع شبهاتی که بعد از برنامه تلویزیونی آقای پرویز فتاح درباره مدرسه فرهنگ ایجاد...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، غلامعلی حداد عادل با انتشار یک ویدئو درباره ادعاهای اخیر پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان در خصوص قطعه زمینی از بنیاد و خانه مدرسه فرهنگ که در یک برنامه تلویزیونی مطرح شده، توضیحاتی ارائه داد.
متن کامل این توضیحات به شرح زیر است.
«بسم اله الرحمن الرحیم
لازم میدانم برای رفع شبهاتی که بعد از برنامه تلویزیونی آقای پرویز فتاح درباره مدرسه فرهنگ ایجاد شده توضیحاتی عرض کنم و خطاب به ایشان بگویم که آقای فتاح؛ شما با بردن نام حداد عادل و ذکر اینکه قطعه زمینی از بنیاد به قیمت بیش از 400 میلیارد تومان در اختیار مدرسه فرهنگ بوده که به تازگی آن را برگرداندهاند و دیگر اینکه خانهای با قیمت 200 میلیارد در اختیار دارند که باید برگردانند دو شبهه ایجاد کردهاید.
1- اینکه در سالهای گذشته هرج و مرج کاملی بر بنیاد حاکم بوده و حالا فتاح فرشته نجات شده است. 2- حدادعادل برای مدرسه شخصی خود و املاک متعلق به مستضعفان دستاندازی کرده است.
آقای فتاح بنده از شما میپرسم آیا نمیدانستید که مدرسه فرهنگ بعد از اطلاع مقام معظم رهبری از وضع نابهنجار رشته علوم انسانی در آموزش و پرورش با توصیه مؤکد ایشان برای احیای این رشته ایجاد شده و ایشان با تصدیق ضرورت امر به مسئولان امر وقت بنیاد دستور دادهاند برای تأسیس و اداره این مدرسه کمک کنند و کمک بنیاد در سال 1372 این بود که خانهای در اختیار مدرسه قرار دادند که همان خانهای است که شما در برنامه تلویزیونی به آن اشاره کردهاید.
آقای فتاح شما از وضع مدارس این رشته قبل از تأسیس مدرسه فرهنگ و تحول مثبتی که بعد از تأسیس آن در سراسر کشور ایجاد شده، باخبرید آیا فرزند شما با آگاهی شما از هدف و برنامه مدرسه فرهنگ در همین مدرسه و در همین ساختمان تحصیل نکرده است؟
آقای فتاح از آنجا که خانهای که مدرسه شد برای مدرسه مناسب نبود، مقام معظم رهبری در سال 1374 با همه احتیاطی که در باب استفاده از بیتالمال دارند با توجه به اساسنامه مؤسسه فرهنگ که در آن قید شده بود اموال مدرسه متعلق به شخص نیست بلکه به بیتالمال تعلق دارند موافقت کردند زمینی از بنیاد در اختیار مؤسسه قرار گیرد تا پس از ساخت مدرسه در آن، خانه قبلی به بنیاد برگردد.
به جهت مشکلات اداری و مالی کار ساخت مدرسه به تعویق افتاد و در سالهای اخیر معلوم شد به علت قرار گرفتن زمین روی گسل زلزله امکان ساخت مدرسه در آن وجود ندارد.
مؤسسه فرهنگ در سال 98 اعلام کرد که این زمین را به بنیاد برمیگرداند.
آقای فتاح، شما میدانید و مدیران قبل از شما هم میدانستند که مدرسه فرهنگ یک مؤسسه اقتصادی نیست و مؤسسان از آن سود و بهرهای نمیبرند بلکه در حد توان خود برای اداره آن کمک مالی میکنند.
حتی برای فرزندان و نوههای خود من که در این مدرسه درس خواندهاند شهریه پرداخت شده است. یکی از فرزندان من که دکترای نانوتکنولوژی دارد در ازای کار تمام وقت، تنها ماهی 2 میلیون و 400 هزار تومان دریافت میکند و فرزند دیگر من که در دو رشته فوق لیسانس دارد در ازای بیش از سه روز کار در هفته ماهی یک میلیون و 700 هزار تومان حقوق دارد.
آقای فتاح، شما به جز اینکه به مردم بگویید که چرا و از سوی چه مرجعی و با توجه به چه واقعیتهایی آن خانه و زمین در اختیار مدرسه فرهنگ قرار گرفته با یک بیان تبلیغاتی تحریکآمیز در تلویزیونی برای خوشنام کردن خودتان ما را بدنام و متهم به تصرف در بیتالمال میکنید.
آقای فتاح، ما هم مثل شما به مدرسهسازی در مناطق محروم معتقدیم و در حال حاضر در مناطق محروم سیستان و بلوچستان و کرمان 14 مدرسه با دست خالی ساختهایم و آنها را با کمک خیرین اداره میکنیم، اما علاوه بر آن معتقدیم که تربیت نیروی انسانی متعهد که علاقه به خدمت به مستضعفان داشته باشند نیز مهم است و آن همان کاری است که در مدرسه فرهنگ میکنیم.
آقای فتاح،ای کاش در یک سالی که رئیس بنیاد شدهآید چند دقیقه صرف وقت میکردید و در یک دیدار حضوری نظر خود را با حدادعادل در میان میگذاشتید و قبل از اینکه در تلویزیون به او تهمت بزنید، توضیحات او را میشنیدید.
آقای فتاح، ما با اطمینان کامل از اینکه هیچ چشمداشت مادی و مالی به بیتالمال نداشتهایم و آنچه اتفاق افتاده با دلایل موجه و با اجازه مقامات ذیصلاح بوده بهرغم شبههافکنیهای شما با توکل به خداوند راه خود را برای تربیت نیروی انسانی دانشمند و مؤمن و متعهد ادامه خواهیم داد و معتقدیم برای ساختن عالمی نو باید آدمی نو ساخت و این کاری است که تنها از طریق تعلیم و تربیت میشود.
خدا را شکر میکنیم که تلاش ما در سه دهه گذشته بینتیجه نبوده و امیدواریم در آینده نیز چنین باشد.
والسلام.»