شنبه 3 آذر 1403

توضیحات وزارت آموزش و پرورش درباره یک خبر جنجالی

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
توضیحات وزارت آموزش و پرورش درباره یک خبر جنجالی

وزارت آموزش و پرورش درباره خبر لورفتن سوالات امتحانات نهایی در یک کانال، توضیحاتی ارائه کرد.

وزارت آموزش و پرورش چند اطلاعیه مهم صادر کرد. مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش اطلاعیه جدیدی صادر کرد. وزارت آموزش و پرورش جزئیات برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان و نحوه تصحیح برگه‌های امتحانات دانش‌آموزان را اعلام کرد. وزارت آموزش و پرورش درباره زمان برگزاری امتحانات دانش‌آموزان پایه ششم و نهم اطلاعیه‌ای صادر کرد. اداره کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش یک اطلاعیه صادر کرد.

بیشتر بخوانید: دستورالعمل جدید آموزش و پرورش برای تعطیلات تابستانی دانش‌آموزان ابلاغ شد

بیشتر بخوانید: وزارت آموزش و پرورش یک اطلاعیه مهم داد

ماراتن علمی امتحانات نهایی سال تحصیلی 1402-1401 آغاز شد و اولین امتحان امتحانات نهایی امسال درس تعلیمات دینی (3) است.

از صبح روز یکشنبه «31 اردیبهشت ماه 1402» امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه دوازدهم روزانه، بزرگسال، آموزش از راه دور و داوطلب آزاد رشته‌های شاخه نظری دوره دوم آموزش متوسطه و متقاضیان ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره آغاز شد.

امسال 911 هزار و 980 دانش‌آموز و داوطلب آزاد در 5065 حوزه امتحانی داخل و خارج از کشور، امتحان نهایی دارند.

اولین امتحان امتحانات نهایی امسال درس تعلیمات دینی (3) است.

محسن زارعی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش در نشست خبری خود با موضوع فرایند برگزاری امتحانات نهایی با بیان اینکه تأمین امنیت محل‌های برگزاری آزمون به عهده شورای تأمین هر استان است از تجهیز بیشتر مراکز برگزاری آزمون به دوربین‌های امنیتی گفت بود. زارعی گفته بود راکت‌های فلزیاب به همه استان‌ها و محل‌های برگزاری داده شده است.

روز گذشته برخی شایعات در خصوص انتشار چند سوال دینی در برخی کانال‌ها در شبکه‌های مجازی منتشر شده بود؛ زارعی پیشتر هشدار داده بود. دانش آموزان تحت هیچ شرایطی مورد اغفال کانال‌ها که وعده افشای سوالات را می‌دهند قرار نگیرند و به شدت با هر گونه تخلف برخورد می‌شود.

اطلاعیه وزارت آموزش و پرورش درباره زمان برگزاری امتحانات دانش‌آموزان پایه ششم و نهم

امتحانات دانش‌آموزان پایه ششم و نهم از اول خردادماه به‌صورت منطقه‌ای و استانی آغاز می‌شود.

وزارت آموزش و پرورش در اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

«امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه دوازدهم به‌صورت کشوری از 31 اردیبهشت آغاز می‌شود و تا 25 خرداد ادامه دارد.

امتحانات دانش‌آموزان پایه ششم و نهم نیز به‌صورت منطقه‌ای و استانی برگزار می‌شود و دانش‌آموزان این دو پایه تحصیلی از اول خردادماه باید در امتحانات شرکت کنند.

طراحی سوالات امتحانات پایه ششم به‌صورت منطقه‌ای است اما برگزاری و تصحیح آن در مدرسه انجام می‌شود.

در پایه ششم، علاوه بر ابزارهای مختلف ارزشیابی کیفی توصیفی، آزمون هماهنگ منطقه‌ای برای تمام دروس (با سؤالات واحد و برنامه معین و به‌طور همزمان از سوی اداره آموزش و پرورش منطقه) در مدرسه برگزار می‌شود.

نتایج آزمون‌های کتبی، کنار سایر ابزارهای ارزشیابی توصیفی برای توصیف عملکرد، بهبود و جبران ضعف دانش‌آموزان استفاده می‌شود.

طراحی سوالات امتحانات پایه نهم به‌صورت استانی است اما برگزاری و تصحیح آن در مدرسه انجام می‌شود.

دانش‌آموزان در سایر پایه‌های تحصیلی دوره ابتدایی علاوه بر ارزشیابی توصیفی در امتحانات پایان سال که توسط معلم گرفته می‌شود، شرکت می‌کنند.»

اطلاعیه وزارت آموزش و پرورش درباره دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی خرداد ماه

مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که شرکت کنندگان در آزمون نهایی خرداد ماه سال 1402، کارت ورود به جلسه خود را با مراجعه به آدرس my.medu.ir دریافت کنند.

در اطلاعیه مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش آمده است: «شرکت کنندگان در آزمون نهایی خرداد ماه سال 1402، کارت ورود به جلسه خود را با مراجعه به آدرس my.medu.ir دریافت کنند.

بر اساس این اطلاعیه، کارت ورود به جلسه نیاز به تایید مدیر مدرسه ندارد، اما در صورت وجود نقص لازم است به مدرسه محل تحصیل مراجعه شود.»

اطلاعیه وزارت آموزش و پرورش درباره تصحیح برگه‌های امتحانات نهایی

بنابر اعلام مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، از خردادماه امسال، تصحیح دستی برگه‌های امتحانی به کلی جمع می‌شود و تصحیح برگه‌های امتحانات نهایی در کل کشور به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد.

آزمون امتحانات نهایی سال جاری به دلیل تاثیر آن در سوابق کنکور دارای اهمیت زیادی برای دانش آموزان و خانواده‌های آنان است لذا آموزش و پرورش برای انجام دقیق و بدون خطای این آزمون‌ها برنامه‌ریزی کرده است. یکی از کارهای مهمی که در آزمون‌های امتحان نهایی باید صورت گیرد، تصحیح سوالات امتحانات نهایی است.

این تصحیح باید طوری دقیق باشد که حقی از دانش آموزی ضایع نشود لذا بر اساس تکلیفی که طبق مصوبات به آموزش و پرورش شده، راه حل جدی برای رفع این مشکل، تصحیح الکترونیکی بود که از خرداد پارسال به صورت آزمایشی برای حوزه‌های خارج از کشور و از دی‌ماه برای یک حوزه در هر استان انجام شد و از خرداد امسال، تصحیح دستی برگه‌ها به کلی جمع می‌شود و تصحیح برگه‌های امتحانات نهایی در کل کشور به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد.

در تصحیح الکترونیکی، مصحح دوم، نظرات مصحح اول را نمی‌بیند و اگر اختلاف نظری بین مصحح اول و دوم وجود داشته باشد به مصحح سوم ارجاع داده می‌شود. همچنین سه نوبت، راهنمای تصحیح به سوالات ارسال می‌شود و برای مصححینی ابلاغ صادر می‌شود که مورد تایید گروه‌های آموزشی باشند. همچنین جمع نمره هر صفحه را سامانه انجام می‌دهد و نمره نهایی را هم سامانه، جمع و ثبت می‌کند.

اطلاعیه اداره کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش

اداره کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش از ثبت نام بیش از یک میلیون و400 هزار فرهنگی و خانواده‌هایشان در سال گذشته برای دریافت خدمات از بیمه تکمیلی دانا خبر داد و اعلام کرد: در 11ماه گذشته، بیش از چهار میلیون خدمات بیمه تکمیلی به فرهنگیان ارائه شده است.

در اطلاعیه منتشره وزارت آموزش و پرورش در خصوص گزارش عملکرد بیمه تکمیلی فرهنگیان آمده است:

«در راستای تحقق سند تحول بنیادین و ارتقاء کیفیت خدمات بیمه تکمیلی درمان به فرهنگیان و تاکید مقام معظم رهبری در دیدار با فرهنگیان بر این امر، این وزارتخانه ضمن تشکیل نشست‌هایی با متخصصین و کارگروه‌های مختلف این حوزه ودعوت از مدیران ونمایندگان شرکت‌های متعدد بیمه تجاری که دارای سطح توانگری بالایی در صنعت بیمه هستند، پس از جمع‌بندی نظرات و پیشنهادات ارائه شده ضمن رعایت ضوابط مربوطه، اقدام به انعقاد تفاهم‌نامه و قرارداد همکاری با شرکت بیمه دانا کرد. در این قرارداد که از تاریخ یکم تیر ماه1401 لغایت یکم تیر ماه1402 ادامه خواهد داشت بیش از یک میلیون و 400 هزار نفر از فرهنگیان و افراد تحت تکفل آن‌ها تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی قرار گرفته‌اند.

همچنین در خلاصه عملکرد شرکت بیمه طرف قرارداد طی 11 ماه گذشته که از سوی همکاران فرهنگی و اعضای خانواده‌شان صورت گرفته آمده است:

1. استفاده از خدمات پاراکلینیکی (گروه اول) شامل انواع رادیوگرافی، سونوگرافی، ماموگرافی، انواع اسکن، ام‌آرآی، انواع سنجش تراکم استخوان، پزشکی هسته‌ای و... حدود600 هزار بارمراجعه.

2. استفاده از خدمات پاراکلینیکی (گروه دوم) شامل تست ورزش، تست آلرژی، تست تنفسی، نوار عضله، نوار مغز، نوار عصب، خدمات تشخیصی قلبی وعروقی شامل انواع الکتروکاردیوگرافی نوار قلب و... بیش از 170هزار بار مراجعه.

3. استفاده از خدمات پاراکلینیکی (گروه سوم و چهارم) شامل انواع خدمات آزمایش‌های تشخیصی پزشکی مانند پاتولوژی وژنتیک پزشکی، ناهنجاری‌های جنینی، تست‌های غربالگری مارکرهای جنینی وآزمایشات ژنتیک جنین و... بیش از 560 هزار بار مراجعه.

4. استفاده از خدمات جبران هزینه‌های ویزیت و داروهای ایرانی و خارجی و... بیش از 3 میلیون بار مراجعه.

5. استفاده از خدمات دندان پزشکی شامل کشیدن دندان، ترمیم دندان، درمان ریشه، جراحی لثه و... بیش از 370 هزار بار مراجعه.

6. اعمال جراحی و بستری در بیمارستان و مراکز جراحی محدود بیش از 100 هزار بار مراجعه.

7. استفاده از خدمات جبران هزینه مربوط به خرید عینک طبی ویا لنز تماس طبی بیش از 140 هزار مورد.

در مجموع بیش از چهار میلیون بار مراجعه از سوی همکاران فرهنگی جهت دریافت خدمات تاکنون صورت گرفته است که بخشی از آن‌ها در بندهای فوق به استحضار رسید.

شایان ذکر است، در این قرارداد علاوه بر تعهدات حداکثری بدون سقف سنوات قبل (بستری، جراحی عمومی و تخصصی، اروتز و پروتز، پاراکلینیکی نازایی و پیوند اعضاء) تغییراتی عمده‌ای بخصوص در بخش تعهدات سقف دار به شرح ذیل ایجاد شد:

1. تغییر روش اجرای بیمه تکمیلی از صندوقی به بیمه‌گری (از سال1393بیمه درمان تکمیلی به روش صندوقی توسط شرکت آتیه سازان حافظ اجرا گردید که متاسفانه باعث نارضایتی شدید همکاران فرهنگی شده بود).

2. تغییر شرکت مجری قرارداد از آتیه سازان حافظ به شرکت بیمه دانا.

3. احیا و پرداخت دو سوم حق بیمه توسط دستگاه که متاسفانه در سنوات گذشته با ترک فعل انجام شده مغفول مانده بود.

4. افزایش هزینه زایمان اعم از طبیعی و سزارین از 30،000،000 ریال به 160،000،000 ریال.

5. افزایش هزینه رفع عیوب انکساری چشم (لیزیک ولازک و...) از10،000،000 ریال به 50،000،000 ریال برای هر دو چشم.

6. افزایش هزینه عینک و لنز طبی از 1،000،000 ریال به 12،000،000 ریال.

7. پرداخت هزینه‌های دندانپزشکی تا سقف 35،000،000 ریال در طول قرارداد. (جدید)

8. پرداخت هزینه سمعک تا سقف 150،000،000 ریال در طول قرارداد. (جدید)

9. افزایش مراکز درمانی طرف قرارداد از 12000 به 20000 مرکز.

10. افزایش تعداد بیمه شدگان از 1،200،000 نفر به 1،400،000 نفر.

11. تحت پوشش قراردادن والدین و همسر کارکنان اناث با همان تعهدات بیمه‌شدگان اصلی (در سنوات قبل تعهدات سقف‌دار بود).

12. انعقاد قرارداد بر اساس مفاد آیین نامه بیمه مرکزی.

13. کاهش فرانشیز از 30 به 15 درصد (سهم بیمه‌شده از هزینه های درمانی).

همچنین مقرر گردید کلیه هزینه‌های دارویی بیماران خاص و صعب العلاج بدون کسر فرانشیز پرداخت شود.

این گزارش می‌افزاید: با توجه به تخصصی بودن صنعت بیمه و ارزیابی فنی اسناد ارائه شده توسط همکاران فرهنگی به منظور بهره‌مندی هر چه بیشتر ایشان از تعهدات شرکت طرف قرارداد با پیگیری از بیمه مرکزی شرکت TPA که دارای رتبه یک در سطح کشور می‌باشد، جهت باز بینی مجدد اسناد واصله و ارزیابی شده توسط شرکت بیمه‌گر و همچنین پاسخگوئی به همکاران در خصوص ابهامات ویا شکایات احتمالی آنان معرفی شد که همکاران فرهنگی می‌توانند بصورت شبانه روزی ضمن تماس با شماره 1401 ویا مراجعه به اپلیکیشن یا سایت شرکت TPA مشکلات خود را مطرح و با دریافت کد رهگیری تا حصول نتیجه پیگیری کنند.

شرکت بیمه معلم با توجه به سطح توانگری (دو) در سنوات گذشته هیچگاه متولی بیمه درمان تکمیلی نبوده و همواره در پاسخ استعلامات انجام شده نرخ‌های غیرمتعارف اعلام کرده، اما قرارداد سایر پرتفو که عمدتا سودآور می‌باشد با شرکت بیمه معلم منعقد می‌گردید، از آنجا که بیمه درمان تکمیلی در اکثر مواقع دارای ضریب خسارت بالا و بعضا زیان‌ده می‌باشد، این امر باعث عدم استقبال شرکت‌های بیمه تجاری از بیمه درمان تکمیلی فرهنگیان می‌شد که با تجمیع پرتفوی بیمه‌ای مورد نیاز وزارت متبوع نزد شرکت بیمه‌گر مجری قرارداد بیمه درمان تکمیلی جاری، این مشکل نیز مرتفع شده است.»

هم اکنون دیگران می خوانند 31 اردیبهشت 1402 - 08:38

بیشتر بخوانید

توضیحات وزارت آموزش و پرورش درباره یک خبر جنجالی 2