تیتر جنجالی رویترز درباره همگروهی ایران و آمریکا در جام جهانی / دشمنان سیاسی به هم خوردند!
خبرگزاری رویترز تحلیلی کاملا سیاسی درباره تقابل ایران با آمریکا در جام جهانی نوشت.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، مراسم قرعهکشی جامجهانی 2022 قطر شب گذشته برگزار شد و شاگردان اسکوچیچ در گروه دوم با تیمهای آمریکا، انگلیس و تیم برنده پلیآف اروپا همگروه شدند.
در همین رابطه خبرگزاری «رویترز» به تقابل دوباره ایران با آمریکا در جامجهانی نگاهی کاملاً سیاسی داشت و تیتر خود را این طور انتخاب کرد: دشمنان ژئوپلیتیکی، ایران و آمریکا دوباره در جامجهانی بهم خوردند.
این رسانه با نگاه سیاسی خود در این زمینه نوشت: پس از بیش از 40 سال روابط تیره، چند ماهی است ایران و آمریکا برای بازگرداندن توافق هستهای درحال مذاکره هستند. ایالات متحده و ایران اکنون قرار است در زمین فوتبال در جامجهانی امسال با یکدیگر دیدار کنند.
مربیان ایران و ایالات متحده از جنجالهای سیاسی کنار رفتند و گفتند که در این مسابقات باید همه چیز را کنار بگذارند و رقابتی سالم داشته باشند.
همچنین بخوانید