جان فدا | سردار قاسم سلیمانی، اسطوره جاودانه قهرمان است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، سید علی قاسم زاده رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در همایش مقاومت و جهان آینده بیان کرد: حاج قاسم را باید واسطه العقد زنجیره هویت ملی و حماسی ایرانیان و اسطوره قهرمان در گستره جغرافیایی جهان مقاومت دانست. او جهان پهلوان، نهادِ ناآرام قهرمان مداری ملی ایران و ابرمرد قلههای ایثار و از جان گذشتگی و سرِ راستان و رادمردان معاصر و دشمن تزویر و نیرنگ بود. از نام و ننگ میگریخت چون خود را فدایی ملت میدانست و از سویدای دل و عمق جان یقین داشت که اینجا بازار خودفروشی نیست.
رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در ادامه گفت: امروز یادواره بزرگ مردی است که به حقیقت سمبل قهرمانی ستودنی و شگفت جامعه توحیدی است؛ مردی این گونه عاشق که نماینده تام و تمام یک مکتب و طلایهدار گفتمان انقلاب و مروج اخلاق ایرانی - اسلامی نامیده میشود کسی که الگوی واقعی اجتماع جهاد اصغر و اکبر و جهاد کبیر بود.
وی افزود: سردار سلیمانی نماینده هیچ جناح و حزبی نبود او سرباز واقعی یک ملت؛ نه بلکه پناهگاهی مستحکم برای مستضعفان عالم بود. او بازآفرینی توأمان و درهم تنیده چند نظریه انسانشناسی، انسان کامل عرفانی، انسان معنوی و رشد یافته دینی و اسطوره قهرمان بود.
رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) عنوان کرد: گرچه در ظاهر حاج قاسم پیامآور شعار از خود گذشتن بود؛ اما دِثار وجودیاش به مصداق «آیین آینه خود را ندیدن» راه گشایی میکرد. منِ واقعیاش چونان آب صفا داشت و آیینه وجودش ممتاز شده از زنگارِ هوا و هوس، ظاهر و باطنش را بازمینمایاند و همین انعکاس آیینگیاش بود که سخنانش را دلنشین و مقبول طبع و قلب و سر و باطن مخاطبان میساخت.
وی مطرح کرد: او برای ملت ایران نه تنها پشتوانه قدرت؛ بلکه مظهرِ ناب و تام اقتدار و توانستن بود، همین خصیصه بود که از او یک استراتژیست واقعی در راه تثبیت اقتدار ملی و احیاگر امپراتوری ایران بزرگ؛ اما مومن و معتقد به خداوند قادر متعال ساخته بود. وی بازوی پرتوان اقوام ایرانی و یاور رهبر در راه تجمیع توان و توش ملی برای تحقق شعار انترناسیونالیسم اسلامی به پهنای جهان مقاومت بود.
قاسم زاده یادآور شد: او با سبک زندگیاش و مرام پهلوانیاش و افقگشایی کم نظیرش - که واقعا برآمده از نگاهی نظر به نور الله بود - آمد و با ما بیادعا نشست و سخن گفت و عمل کرد و نشان داد که در عین گمنامی در ورای روستای قنات ملک کرمان نیز میتوان خوش درخشید و خداگونه زیست و خداگونه رفت و خداگونه جاودان ماند.
حجتالاسلام و المسلمین منصور زارعی، مسوول نهاد رهبری در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) نیز در این همایش بینالمللی اظهار کرد: برای سومین همایش بینالمللی «مقاومت و جهان آینده» برنامههای متعددی در نظر گرفته شده است. این همایش با برنامه بسیج دانشجویی در پنجم دی ماه آغاز به کار کرد.
وی افزود: کارگاه آموزشی ادبیات نظری مقاومت از 8 تا 14 بهمن، سلسله کرسیهای آزاداندیشی اندیشه مقاومت از 16 تا 19 بهمن و نشست هماندیشی شبک زندگی و مقاومت تمدنی 17 بهمن ماه برگزار خواهند شد.
حجتالاسلام و المسلمین زارعی خاطرنشان کرد: در سلسله کرسیهای آزاداندیشی اندیشه مقاومت، تعداد 5 کرسی برگزار خواهد شد و مختص قزوین نخواهد بود بلکه تمامی دانشگاههای کشور میتوانند در این کرسیها شرکت کنند، سال گذشته نیز 750 نفر از اساتید دانشگاههای سراسر کشور در کرسیهای آزاد اندیشی دومین همایش بینالمللی مقاومت شرکت کردند.
گفتنی است همزمان با سومین سالگرد شهادت سردار دل ها، حاج قاسم سلیمانی، سومین همایش بینالمللی «مقاومت و جهان آینده» در دانشگاه بینالمللی امام خمینی (ره) برگزار شد. هدف از برگزاری همایش بینالمللی مقاومت و جهان آینده، تبیین زوایای زندگی شهید سلیمانی برای نسل جوان امروز است.
پایان پیام /