جای خالی اقتصاد ورزشی در لرستان / استعدادهایی که در نبود امکانات هدر میرود
امینمنش گفت: استعدادهای ورزشی لرستان در نبود امکانات و اعتبارات هدر میرود و باید بخش خصوصی در قالب اسپانسر ورزش استان را حمایت کند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمزه امینمنش در گفتوگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: در استان لرستان شرکتهای خصوصی نداریم، شرکتهای موجود هم تقویت نشدهاند؛ از طرفی نه تنها سرمایهگذاری، تعریف نشده بلکه سرمایهگذارانی که وارد استان میشوند هم به صورت مقطعی کار میکنند به همین دلیل اسپانسرهای قوی برای سرمایهگذاری چشمگیر در ورزش نداریم.
وی افزود: چون بخش صنعت در لرستان ضعیف است سرمایهگذاران، جذب این استان نمیشوند ولی در استانی مثل اصفهان کارخانه فولاد اصفهان به تنهایی چندین باشگاه لیگ برتری مانند سپاهان، فولاد، ذوبآهن و... را حمایت میکند ولی در لرستان اسپانسرهای ورزشی نداریم در نتیجه ورزش، از نظر مالی تامین نمیشود و فدراسیونها و ادارات ورزش و جوانان هم نمیتوانند به تنهایی بودجه هیئت را تأمین کنند.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک لرستان عنوان کرد: اگر به باشگاه خیبر خرم آباد دقت کنید میبینید از زمان حضور سرمایهگذار، این تیم نتایج بسیار خوبی میگیرد درحالیکه تا قبل از حضور اسپانسر پیشرفتی نداشت.
امینمنش خاطرنشان کرد: برای جذب سرمایهگذار ابتدا باید فرهنگسازی شود و زیرساختها را تأمین کنیم؛ میتوان ابتدا با هدف سرمایهگذاری در بحث گردشگری آنها را به استان دعوت کنیم سپس به سمت ورزش سوق دهیم.
وی تصریح کرد: ورزشهای پایه مانند ژیمناستیک به خودی خود در کشور ضعیف عمل میکنند که در استان ما وضعیت بدتر است، البته اینکه رشتههای ورزشی زودبازده هستند و ما برخی ورزشها را هم داریم که دیر بازده بوده و کسانی که میخواهند سرمایهگذاری کنند و مسئولان باید صبر و حوصله کافی داشته باشند تا بتوانند به نتیجه لازم برسند.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک لرستان بیان کرد: امکانات و تجهیزات استاندارد برای ورزش ژیمناستیک در داخل کشور وجود ندارد از طرفی این وسایل مورد نیاز بسیار پرهزینه هستند و نگهداری از آنها هم کار سختی است درحالیکه اگر شرایط لازم فراهم بود، ژیمناستیک هم میتوانست بهتر خود را در کشور نشان دهد.
وی گفت: هرگاه ورزشی در کشور حرفهایتر میشود، آن ورزش در استان ما ضعیفتر می شود چون ما از لحاظ امکانات و منابع مالی ضعیف هستیم؛ در دهههای 60 تا 70 ورزشهایی مانند فوتبال، هندبال و بوکس در لرستان قوی بودند چون ورزش و اقتصاد کل کشور رشد چندانی نداشت و همه در یک سطح بودند ولی وقتی تجهیزات و امکانات به تمام استانهای دیگر وارد شد ورزش ما جا ماند، چون ما نتوانستیم از لحاظ مالی تقویت شویم به همین دلیل بسیاری از نخبگان و استعدادهایمان هدر رفت.
وی افزود: برای حرکت به سمت اقتصاد ورزشی باید مسئولان، زیرساختهای لازم را ایجاد کنند، فرهنگسازی شود، ما نباید ناامید باشیم و گمان کنیم چون لرستان صنعتی نیست پس نمیتوان موفق شد بلکه باید کمکم شروع کنیم.
امینمنش عنوان کرد: بدون شک ظرفیت استان لرستان در تمام رشتههای ورزشی بالاست و هر کدام از رشتهها اعم از فوتبال، بوکس، هندبال، والیبال و کشتی در یک مقطعی جواب داده و موفق شدهاند؛ به طور کلی ما اگر سه مورد نیروی انسانی، پول و تجهیزات را در داشته باشیم ورزش ما حرف اول را در کشور میزند.
انتهای پیام /