جبلی: صداوسیما باید مصداق واقعی رسانه مردمی باشد / تقویت شبکههای برون مرزی
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، پیمان جبلی در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری ایران پرس در خصوص جذب نخبگان جوان در حوزههای مختلف رسانهای تاکید کرد: تمام ظرفیتهای ملی باید مورد استفاده قرار بگیرد و به ویژه ظرفیتهای نخبگان جوان در برنامه تحولی دوره جدید صدا و سیما نقش محوری خواهند داشت. وی با اشاره به اینکه صدا و سیما به عنوان بزرگترین کنشگر اجتماعی در جامعه ایران همواره مطرح بوده...
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، پیمان جبلی در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری ایران پرس در خصوص جذب نخبگان جوان در حوزههای مختلف رسانهای تاکید کرد: تمام ظرفیتهای ملی باید مورد استفاده قرار بگیرد و به ویژه ظرفیتهای نخبگان جوان در برنامه تحولی دوره جدید صدا و سیما نقش محوری خواهند داشت. وی با اشاره به اینکه صدا و سیما به عنوان بزرگترین کنشگر اجتماعی در جامعه ایران همواره مطرح بوده است؛ تصریح کرد، اقتضای این جایگاه بسیار مهم این است که صداوسیما گفتمانساز و همافزا باشد.
*س_مردم صاحبان اصلی رسانه هستند_س*رییس جدید سازمان صدا و سیما درباره برنامههای آتی برای پوشش شبکه رادیو و تلویزیون در سراسر کشور نیز گفت، رسانه ملی امانت مردم و متعلق به آنها و منادی و مجری بازگشت به مردم است. جبلی با تاکید بر اینکه مردم صاحبان اصلی رسانه هستند؛ گفت، صداوسیما باید مصداق واقعی رسانه مردمی باشد؛ رسانه صدای کسانی باشد که صدایشان به جایی نمیرسد. پیمان جبلی تاکید کرد، صداوسیما باید منعکس کننده مطالبات، خواستهها و دغدغههای توده مردم باشد و نباید منعکس کننده نظرات و منویات یک طبقه خاص آن هم طبقه خاصی که جدای از مردم است، باشد.
*س_برنامه تحولی صدا و سیما در دوره جدید هویت محور و عدالت گستر خواهد بود_س*جبلی درباره آرایش و پیوست رسانهای صدا و سیما در کمک به اجرای مفاد بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نیز بیان کرد، این دوره اولین دوره تغییر و تحول در سازمان پس از صدور بیانیه گام دوم است و شعار صدا و سیما در این دوره گام برداشتن برای تحقق تمدن نوین اسلامی است. رییس سازمان صدا و سیما تصریح کرد: تمدن نوین اسلامی یعنی ضمن ایجاد تولید محتوا و برنامه برای مخاطب ایرانی، مرزهای مخاطبین را فراتر از مخاطبین ایرانی تعریف کنیم.
*س_تقویت برون مرزی از سرفصلهای اصلی دوره جدید است_س*وی همچنین درباره اقدامات بعدی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در تقویت رسانههای برون مرزی گفت، نگاه بین المللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران یک نگاه نمایشی نیست، ظرفیتها و قابلیتهای جمهوری اسلامی ایران، ظرفیتهای جهانی است. رییس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اهمیت شبکههای برون مرزی افزود، یکی از سرفصلهای اصلی اقدامات سازمان صدا و سیما در دوره جدید تقویت شبکههای برونمرزی خواهد بود.