چهارشنبه 24 بهمن 1403

جذب داوطلب فوریت های اورژانسی در لرستان

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
جذب داوطلب فوریت های اورژانسی در لرستان

خرم آباد - ایرنا - رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی لرستان گفت: این مرکز داوطلبان واجد شرایط را با عنوان "همیار اورژانس" و "اورژانس یار" دعوت به همکاری می کند.

علاء الدین شیخی روز پنجشنبه با اعلام این خبر به رسانه ها افزود: با توجه به شیوع کرونا و در برهه ایی که نیاز به کمک های انسان دوستانه بیش از هر زمانی احساس می شود اورژانس لرستان در نظر دارد از اقشار مختلف جامعه به عنوان همیار اورژانس و از دانش آموختگان علوم پزشکی به عنوان اورژانس یار به صورت داوطلبانه در مواقع بحران استفاده کند. وی اظهار داشت: دوره های کمک های اولیه و تخصصی مرتبط با فوریت های پزشکی به صورت رایگان برای داوطلبان برگزار و پس از پایان دوره گواهینامه معتبر صادر خواهد شد. شیخی تصریح کرد: علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و به منظور ثبت نام در این امر خیرخواهانه با شماره 06633229701 در ساعات اداری تماس حاصل کنند.

حدود 500 نفر در73 پایگاه ثابت و سیار اورژانس لرستان مشغول بکار هستند که با فرض تثبیت این تعداد، 100 نفر دیگر برای ارتقا خدمات 115 نیاز می باشد.

باید برای حداقل هر 50 هزار نفر جمعیت و در هر 30 کیلومتر یک پایگاه ایجاد شود که به همین منظور راه اندازی 28 پایگاه دیگر برای لرستان تا پایان برنامه ششم در دستور کار قرار درد و مقدمات این مهم نیز فراهم شده است.

سه ماهه امسال 16 هزار و 956 ماموریت توسط اورژانس لرستان انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 20 درصد افزایش یافته است.

*س_برچسب‌ها_س*