جلسه نقد و بررسی «سلولهای بهاری» برگزار شد
جلسه نقد و بررسی کتاب «سلول های بهاری؛ خاطرات تولید و توسعه سلولهای بنیادی به روایت دکتر حسین بهاروند» نوشته بهنام باقری صبح امروز چهارشنبه سوم اسفندماه در خبرگزاری مهر برگزار شد.
جلسه نقد و بررسی کتاب «سلول های بهاری؛ خاطرات تولید و توسعه سلولهای بنیادی به روایت دکتر حسین بهاروند» نوشته بهنام باقری صبح امروز چهارشنبه سوم اسفندماه در خبرگزاری مهر برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، جلسه نقد و بررسی کتاب «سلول های بهاری؛ خاطرات تولید و توسعه سلولهای بنیادی به روایت دکتر حسین بهاروند» نوشته بهنام باقری صبح امروز چهارشنبه سوم اسفندماه در خبرگزاری مهر برگزار شد.
سلولهای بهاری، خاطرات تولید و توسعه سلولهای بنیادی به روایت دکتر حسین بهاروند است. کسی که برای اولین بار در سال 1382 به همراه همکارانش در پژوهشگاه رویان موفق شد تا سلول بنیادین انسانی تولید کند و به واسطه آن علم بیولوژی را به شدت تکان دهد. بهنام باقری در طول مصاحبههایی که با دکتر بهاروند انجام داده است، موفق شد تا خاطرات او را در قالب یک کتاب گردآوری کند. این کتاب هم اکنون در اختیار شما قرار دارد.
حسین بهاروند، استاد و پژوهشگر در پژوهشکده زیستشناسی و فناوری سلولهای بنیادی پژوهشگاه رویان، در اسفند 1350 در شهر اصفهان به دنیا آمد. اما پدر و مادرش از اهالی خرمآباد هستند. او در دانشگاههای شیراز، شهید بهشتی و خوارزمی تحصیل کرد و در سال 1376 به پژوهشگاه رویان پیوست و پس از چند سال پژوهش، در سال 1382 توانست برای اولین بار در ایران سلولهای بنیادی رویانی انسانی و همچنین موشی را تولید کند.
در سال 1387 نیز به همراه همکارانش موفق به تولید سلولهای بنیادی پرتوان القایی انسانی شد. این فعالیتها او و همکارانش را قادر ساخت تا شاخههای مختلف پزشکی بازساختی را در ایران پایهگذاری کنند.
حسین بهاروند تاکنون بیش از سی جایزه ملی و بینالمللی را از آن خود کرده است که از میان آنها میتوان به جایزههای رازی، خوارزمی، آیسسکو، آکادمی علوم جهان (TWAS)، یونسکو و جایزه مصطفی (نشان عالی علموفناوری جهان اسلام) اشاره کرد. او همچنین لقب پدر دانش سلولهای بنیادی ایران را دارد.
جلسه نقد و بررسی این کتاب با حضور نویسنده کتاب همچنین حسام آبنوس و زهرا ابوالحسنی به عنوان منتقد از ساعت 10 صبح در خبرگزاری مهر برگزار شد.
گزارش مشروح این گفتگو به زودی منتشر میشود.