جلسه هماندیشی نمایشگاه بینالمللی قرآن برگزار شد
جلسه هماندیشی نمایشگاه بینالمللی قرآن با حضور نمایندگان نهادها و دستگاههای فرهنگی و قرآنی کشور صبح امروز، 30 بهمن در ساختمان معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
به گزارش ایسنا به نقل از معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، عبدالهادی فقهیزاده - معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی - در ابتدای این جلسه با اشاره به شعار امسال نمایشگاه قرآن گفت: شعار نمایشگاه امسال "قرآن، کتاب رشد و رویش" است و دلیل آن هم توجه ویژه به کمیته کودک و نوجوان خواهد بود. سال گذشته تمام تمرکزمان به بخش بینالملل بود و امسال با کمک دستگاههای فرهنگی به مقوله کودک و نوجوان توجه ویژهای خواهیم داشت.
وی با اشاره به دعوت معاونت قرآنی ارشاد از کشورهای اسلامی برای حضور در نمایشگاه بیستو هشتم گفت: دعوت رسمی از 20 کشور اسلامی صورت گرفته است و امیدواریم با حضور تمامقد آنها، بخش بینالملل بیش از پیش بدرخشد.
در بخش دیگری از این جلسه، نمایندگان دستگاههای فرهنگی و قرآنی مطالبی را مطرح کردند.
سیدعلی سرابی - قائم مقام شورای عالی قرآن - گفت: بخش نهادها و سازمانهای دولتی در صحن نمایشگاه، بار منفی دارد، چراکه هر سال با گزارشهای تکراری و محصولات غیرنوآورانه به نمایشگاه میآیند.
نماینده کمیته انتخاب ستاد برگزاری نمایشگاه قرآن نیز در واکنش به عدم حضور مسئولان ارشد کشوری در نمایشگاه قرآن گفت: انتظار میرود که مسئولان ارشد کشوری و لشگری همانطور که در نمایشگاهها و جشنوارههای دیگر حضور مییابند به مسئله قرآن اهمیت ویژهای بدهند. مسئله دیگر که باید در نمایشگاه قرآن مورد توجه قرار گیرد، ایجاد پیوند میان مسجد و قرآن است که جای خالی بخش مساجد در ادوار گذشته نمایشگاه قرآن خالی بود.
حجتالاسلام سیدمصطفی حسینی - رئیس سابق مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف - نیز به راههای چگونگی ایجاد جذابیت در نمایشگاه قرآن اشاره کرد و گفت: لازم است در بخش نهادها و سازمانها، کار ویژهای تعیین شود تا نهادها بتوانند بهصورت تخصصی به مسائل بپردازند و از موازیکاری جلوگیری شود.
نماینده سازمان حج و زیارت گفت: باید به فعالیتهای نظامبخش روی بیاوریم. اینکه هر دستگاه و نهادی برای خود اقدامی کند که بعضا با سال گذشته خود خیلی تفاوتی ندارد که خیلی وجهی ندارد اما اگر معاونت قرآنی ارشاد، نقشه راهی برای نهادها ترسیم کند و نوع فعالیتش از پیش تعیین کند، مجموعهها به نظامبخشی واحد میرسند و نوآوری بهوجود میآید.
نماینده کانونهای فرهنگی هنری مساجد عنوان کرد: از وزیر محترم ارشاد تقاضا میشود که از رهبر انقلاب و مراجع معظم تقلید دعوت کنند تا در نمایشگاه سال آینده حضور داشته باشد. چهرههای ورزشی و هنری کشور نیز باید به نمایشگاه قرآن بیایند تا انگیزه برای حضور آحاد مردم بهوجود آید.
موسویبلده - رئیس شورای عالی قرآن شهرداری تهران - نیز گفت: ماه مبارک رمضان در همه کشورهای اسلامی از اهمیت ویژهای برخوردار است و گویا همه زندگیشان در این ماه رقم خورده است. اتحاد و یکپارچگی که کشورهای اسلامی در ماه مبارک رمضان دارند، مثالزدنی است. ما باید به موضوع و مسئلهای توجه کنیم که چهطور میتوانیم آحاد مردم و اقشار مختلف جامعه را در نمایشگاه حاضر کنیم.
نمایشگاه بینالمللی قرآنکریم 13 اردیبهشتماه 1399 مصادف با هشتم ماه مبارک رمضان در مصلای امام خمینی (ره) برگزار میشود.
انتهای پیام