جمعه 2 آذر 1403

جلوگیری از کاهش 400 هزار بشکه نفت صادراتی + جزئیات

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
جلوگیری از کاهش 400 هزار بشکه نفت صادراتی + جزئیات

اقتصادنیوز: مدیر عامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری گفت: به دنبال نشت نفت در تاسیسات تلمبه‌خانه شماره 2 امیدیه با اقدام به‌موقع کارکنان این شرکت، از کاهش 400 هزار بشکه‌ای نفت صادراتی جلوگیری شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، جواد تقی زاده روز شنبه با اشاره به نشت خط لوله زیرزمینی درون تلمبه‌خانه بوستر به رسانه‌های اعلام کرد: در پی نشت خط لوله زیرزمینی درون تلمبه‌خانه بوستر، بلافاصله اقدامات اضطراری و هماهنگی با ادارات داخلی و ستاد مناطق نفتخیز جنوب انجام و ضمن کنترل نشت نفت و جلوگیری از بروز حادثه خطرناک و آتش سوزی؛ از کاهش 400 هزار بشکه‌ای نفت صادراتی جلوگیری شد.

وی با اشاره به پیگیری مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در خصوص این رخداد و تاکید وی بر استمرار تولید ایمن و پایدار تشریح کرد: با حضور و بسیج همه نیروها و امکانات پشتیبانی، عملیات خاکبرداری، پوشش‌برداری و تخلیه نفت درون خط به وسیله سپتیک تانک و سپس کلمس موقت، ضخامت سنجی و نصب پلیتکو در حداقل زمان 36 ساعته به‌صورت شبانه روزی بدون توقف کار انجام و در نهایت پس از فشارگیری و تست خط، نفت سبک از این تلمبه خانه با دبی بیش از 400 هزار بشکه در روز برقرار شد.

مدیر عامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری به اهمیت ایمن‌سازی خطوط لوله تلمبه‌خانه شماره 2 امیدیه اشاره کرد و افزود: خطوط لوله نفت خروجی تلمبه خانه‌های شماره یک و 2 امیدیه در سال‌های پیش از انقلاب احداث شده که با توجه به توسعه و ساخت و سازهای ناایمن و توسعه محدوده شهر امیدیه و همجواری با این خطوط لوله، ضرورت اجرای هرچه سریع‌تر عملیات اجرایی پروژه ایمن سازی را حائز اهمیت کرده است.

خبر مرتبط سهم صندوق توسعه ملی از درآمدهای نفتی در مقایسه با برنامه‌های توسعه / این صندوق چگونه و به چه دلیل پدید آمد؟

اقتصادنیوز: بررسی‌ها نشان می‌دهد از زمان تشکیل صندوق توسعه ملی، در برخی سال‌های برنامه پنجم توسعه و در اکثر سال‌های برنامه ششم، سهم قانونی این صندوق پرداخت نشده است.

وی ضمن قدردانی از تلاش کارکنان که در شرایط سخت عملیاتی پای کار هستند گفت: نشتی نفت این خط لوله در فضای بسیار محدود رخ داده بود که دسترسی ماشین آلات جهت عملیات خاک‌برداری و تعمیر را با سختی خاصی مواجه کرده بود، اما با تلاش مجاهدانه کارکنان این کار میسر شد.

شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری از شرکت های فرعی شرکت ملی مناطق نفتخیز از لحاظ قدمت دومین شرکت بعد از نفت و گاز مسجدسلیمان است.

گستره جغرافیایی شرکت آغاجاری در سه استان خوزستان، کهگیلویه و بویر احمد، بوشهر و هشت شهرستان است که 25 هزار کیلومتر مربع وسعت دارد و از نظر تولیدی یک پنجم تولید مناطق نفتخیز جنوب را انجام می‌دهد.

شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری در ساخت قطعات دستگاه‌های فرآیندی جز شرکت های پیشرو صنعت نفت کشور است.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
جلوگیری از کاهش 400 هزار بشکه نفت صادراتی + جزئیات 2