جنگ سرد
جنگ سرد
بقایای نظم دوقطبی قرن بیستم سرانجام در حال ناپدید شدن هستند و راه را برای یک پنجگانه جهانی جدید باز میکنند. ایالات متحده و چین بازیگران مسلط در قرن بیستویکم خواهند بود، اما اروپا، ژاپن و هند نیز قادر خواهند بود بر بخشهای بزرگی از کره زمین تأثیر معناداری داشته باشند.
ریچارد هاس، یکی از برجستهترین اندیشمندان و نویسندگان پیشرو سیاست خارجی آمریکا و رئیس شورای روابط خارجی و یکی از مقامات سابق کاخ سفید در مصاحبهای با شبکه الجزیره انگلیسی به تشریح وضعیت کنونی آمریکا در جهان و نقش آن در سیاستگذاریهای بینالمللی پرداخته است.
سناتورهای آمریکایی در نامهای خطاب به سفیر چین نوشتند که کنگره آمریکا از نزدیک تظاهرات صلح آمیز در چین را رصد میکند و هشدار میدهد که حزب کمونیست چین نباید خشونت اعمال شده در جریان قتل عامل 1989 میدان تیان آمن من را تکرار کند.
سوپراستار سینمای هندوستان به تازگی و پس از پایان فیلمبرداری فیلم جدید خود در عربستان، در شهر مکه حضور پیدا کرده و حج عمره ادا کرده است.
امریکا از جنگنده جدید (بی21) رونمایی می کند که می تواند بدون خلبان هم پرواز کند.
اقتصادنیوز: هواپیمای بمب افکن راهبردی"بی - 21 رایدر"، تازه ترین بمب افکنی است که در چند ده سال گذشته وارد ارتش آمریکا می شود.
ایرنا نوشت: نیروی هوایی آمریکا اعلان کرده که هواپیمای بمب افکن راهبردی"بی - 21 رایدر"از سال آینده به ناوگان جنگی این کشور خواهد پیوست که دارای فناوری پیشرفته نامرئی از دید رادار و توانایی حمل جنگ افزارهای هسته ای و متعارف و حتی پرواز بدون خدمه است.
رئیس دانشگاه آزاد گفت: آنچه در 70 روز گذشته تحت عنوان اغتشاش و نا آرامی با آن مواجه بودیم در واقع یک نزاع تمدنی است و کنش های شورشگرایانه جوانان متأثر از سبک زندگی غربی است.
به گزارش تحریریه گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آمریکا کشوری تاثیرگذار در مناسبات جهانی است و البته دشمنی آشکاری با ملت ایران دارد. تاریخ معاصر ما همیشه تحت تاثیر این کشور قرار گرفته است لذا شناخت دقیق آمریکا برای عموم مردم و متخصصین ضروری مینماید. در این راستا با سلسله گزارشهایی سعی خواهد شد آثار مکتوب در این زمینه خدمت خوانندگان معرفی شود. در ادامه بخش اول این آثار معرفی میشود. خوشههای...
اقتصادنیوز: وزیر امور خارجه مجارستان در دومین روز برگزاری نشست وزرای خارجه کشورهای عضو ناتو هشدار داد ناتو نباید به یک بلوک ضدچینی تبدیل شود.
اغراق در نقش تحریم های اقتصادی دشوار است. ایالات متحده اکنون تحریم های اقتصادی مختلفی را علیه ده ها کشور اعمال می کند. با این حال، آنچه حیاتی است، تنها دفعات استفاده از تحریمهای اقتصادی نیست، بلکه اهمیت آن ها است. به طور فزایندهای، تحریمها تعدادی از روابط و سیاستهای مهم را تعریف میکنند یا بر آن حاکم میشوند.
محسن شریعتی نیا، استاد دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس مسائل چین در پاسخ به «دنیای اقتصاد» درباره اینکه آیا سیاست چین در قبال ایران در دوره مدیریت تنش با آمریکا تغییر خواهد کرد، گفت که پکن درباره منطقه خاورمیانه و ایران اصول ثابتی در سیاست خارجی اش دارد که در سه حوزه قابل بررسی است.
روابط چین و آمریکا که از دوره ریاستجمهوری دونالد ترامپ وارد حوزه تنش فزاینده به ویژه در رابطه با روابط تجاری شده بود، این روزها و بعد از دیدار اخیر جو بایدن و شی جین پینگ در حاشیه اجلاس جی 20 در بالی اندونزی، فضای جدیدی از مدیریت تنش را تجربه میکند که شاید بر روابط پکن و تهران نیز اثرگذار باشد.