جنگ هسته ای، مجازی و سیاسی علیه ایران به روایت فرمانده نیروی زمینی ارتش / دریادار ایرانی: در سیاستهای دریا محور بر اهمیت اقتصاد تاکید شده است
ایسنا نوشت: فرمانده نیروی زمینی با اشاره به جنگ ترکیبی دشمنان خاطرنشان کرد: جنگ صرفاً به شلیک گلوله آتشین خلاصه نمیشود.
امیر سرتیپ کیومرث حیدری در دیدار با کارکنان قرارگاه عملیاتی لشکر 28، تیپ 128 متحرک هجومی و گروه 33 توپخانه نزاجا گفت: امروز ولایت فقیه نماد عینی صراط مستقیم است که به لطف خدا متنعم از حضور مقتدر مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) هستیم و از وجود مبارک ولی فقیه استفاده خواهیم کرد تا به رستگاری برسیم.
وی با اشاره به اصول فرماندهی در نیروی زمینی ارتش اظهار داشت: اصول فرماندهی در نیروی زمینی ارتش بر سه اصل ولایتمحوری، عدالت محوری و شایسته سالاری بنا شده است و در کنار این اصول 31 طرح لبیک را به عنوان فروع فرماندهی در نظر گرفته شده تا نیازهای کارکنان این نیرو برطرف شود که شامل طرحهایی برای توجه به ازدواج، خانوادهها، بیماران صعبالعلاج و... است.
فرمانده نیروی زمینی با اشاره به جنگ ترکیبی دشمنان خاطرنشان کرد: جنگ صرفاً به شلیک گلوله آتشین خلاصه نمیشود؛ چراکه این یک نوع از جنگ است و جنگهای دیگری از جمله جنگهای سیاسی، مجازی، هستهای، اجتماعی، فرهنگی و در رأس همه اینها جنگ ترکیبی است که امروزه دشمنان با همه توان خود در این زمینه علیه کشور ما هجوم آوردهاند؛ بنابراین ضمن ارتقای بصیرت و آگاهی خود، خانواده و کارکنان زیر مجموعهمان، باید بیش از پیش خود را مهیای مقابله با دشمنان کنیم تا آنان را از دستیابی به اهداف شوم خود ناکام بگذاریم.
وی خاطرنشان کرد: یکی از دلایل اهمیت انتخابات پیش رو شرایط ویژه منطقه و تأثیر مستقیم انتخابات بر جوامع اسلامی است؛ بنابراین بسیار مهم است که کسانی به مجلس راه یابند که وفادار به ارزشهای انقلاب، خون شهدا، نظام و ولایت فقیه باشند.
بازدید فرمانده نیروی زمینی ارتش از اماکن رفاهی، خدماتی و آموزشی قرارگاه عملیاتی لشکر 28 پیاده کردستان و دیدار با جمعی از خانوادههای کارکنان این یگان بخش دیگری از برنامههای این سفر بود.
تاکید بر تمدن سازی در سیاستهای دریا محور
همچنین به روایت مهر، امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در حاشیه دومین همایش ملی تمدن دریایی _مسیر پیشرفت که از صبح امروز در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) در حال برگزاری است در جمع خبرنگاران، گفت: در سندهای بالادستی کشور تاکید بر اهمیت تمدن دریایی شده است.
وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و تاکید فرماندهی معظم کل قوا در این بیانیه بر اهمیت استفاده از ظرفیتهای حوزه دریا برای پیشرفت کشور، گفت: مقام معظم رهبری در این بیانیه بر تمدن اسلامی و بهرمند از ظرفیتهای دریایی تاکید دارند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: در سیاستهای دریا محور نیز بر اهمیت اقتصاد دریا تاکید شده و تمدن سازی مورد نظر است.
امیر ایران گفت: سیاستهای بالادستی و اهمیت دریا برای پیشرفت کشور ما را بر آن داشت تا با مشارکت همه فعالان در عرصه دریا این همایش ملی را برگزار کنیم که امسال شاهده برگزاری دومین همایش ملی تمدن دریایی _مسیر پیشرفت هستیم. آنچه مهم است تمدن سازی است زیرا سرمایه گزاری و فرهنگ سازی در عرصه دریا به ما برای رسید به اهداف مان بسیار کمک خواهد کرد.
وی ادامه داد: محورهایی که در این همایش دنبال میکنیم همه در سیاستهای ابلاغی آمده که آن جمله میتوان به حوزه امنیت دریا، حوزه اقتصاد دریا و حوزههای علمی اشاره کرد اما موضوع اصلی برای ما اقتصاد دریا محور است که میتواند پیشگامی در اقتصاد و پیشرفت کشور را دهند که داشته باشد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: در این همایش دو انجمن نقش محوری دارند یکی انجمن جغرافیای کشور و دیگری انجمن ژئوپولتیک است تفاوت همایش امسال با سال گذشته مشارکت بیشتر دانشجویان و البته تعداد و تنوع مقالات ارسالی به همایش است.
27218
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1859010