حداد عادل
حداد عادل
مریم قربانزاده نویسنده کتاب شهربانو گفت: من همیشه میگویم جنگی که بود، جنگی که هست چون معتقدم جنگ هنوزم هست. از این نظر که خانوادهها هنوز هم درگیر سختی های جنگ هستند.
حضور در راهپیمایی اربعین بسیاری از شیعیان مخلص را به فهم عصری از عاشورا کشانده است. شهدای مدافع حرم از پایههای ثابت این سنت بودهاند. بنابراین مطالعه سفرنامههای این رویداد ضرورت دارد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در سومین قسمت از فصل جدید برنامه تلویزیونی چراغ مطالعه، اخبار دنیای کتاب خارج از ایران مرور و سپس در آیتم «چی را چطور بخوانیم؟»، احسان زیورعالم مولف و پژوهشگر حوزه ادبیات نمایشی در مورد مطالعه در حوزه «نمایش نامه» سخن خواهد گفت. در آیتم فارسی وار هم مانند هفته گذشته، حداد عادل میهمان این بخش میشود و درباره موضوع «فارسی و سیاست» صحبت میکند. بخش...
در هفته دوم برنامه چراغ مطالعه حدادعادل درباره موضوع فارسی و سیاست صحبت میکند و کتاب «نخل ونارنج» وحید یامین پور نقد میشود.
حداد عادل در گفت و گویی گفت: بعضی مجری های تلویزیون در مقابل استفاده از کلمات فارسی مقاومت می کنند! چرا به جای تایم نمی گوییم "گاه"؟
غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در یک برنامه تلویزیونی میگوید مگر ما دیوانهایم که به کراوات بگوییم درازآویز زینتی.
حداد عادل در برنامه تلویزیونی درباره جایگزینی کلمه «کراوات» با «دراز آویز زینتی» توضیح داد و گفت: خصوصیت کار ما حل کردن مشکل مردم است، نه جایگزین کردن کلمهای که دیگر رواج ندارد.
دبیرشورای اسلامی شدن دانشگاهها گفت: ما در تلاش دوباره برای احیا و تقویت فرایند اسلامی شدن دانشگاهها، در سند دانشگاه اسلامی بازنگری انجام دادیم.
بر خود لازم میدانم که از تبریز قهرمان و آذربایجان نیکو مرام و مردمان دین مدار آن دیار هم که این روزها میزبان آیین گرامیداشت شعر فاخر فارسی و بزرگداشت شهریار شعر ایران میباشند، صمیمانه تشکر کنم.
تبریز - رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: در شهری به عظمت تبریز شاعری چون شهریار متولد میشود که متعلق به ایران و افتخار آذربایجان و تبریز است.
همایش ملی روز شعر و ادب فارسی و بزرگداشت استاد محمدحسین شهریار شامگاه جمعه در محوطه سنگفرش مقبرهالشعرای تبریز شامگاه برگزار و پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت این روز خوانده شد.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی با اشاره به اینکه اشعار شهریار سرشار از احساس، عاطفه، معنویت و دیانت است، متذکر شد: اشعار هیچ شاعر معاصری مانند شهریار نتوانسته است در میان مردم نفوذ کند و اکنون مردم در سراسر ایران شعرهای او را در حافظه دارند.
حداد عادل، در یک برنامه تلویزیونی، در واکنش به جوکهایی که مردم برای واژهسازی فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی میسازند، گفت: «اینها نوعی از طنز است. علت آن هم این است که نه به سیاست برمیخورد نه به مقدسات! البته نکته دیگر هم این است که از همانابتدا، برخی افراد، مخالف معادلسازی واژه بودهاند.»
فصل جدید برنامه تلویزیونی چراغ مطالعه با گفتگو با رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی درباره واژهگزینی و بررسی کتاب «فیلسوفی در تعمیرگاه» از تلویزیون پخش شد.
حیدر رحیمپور ازغدی در بخشی از وصیت نامه خود آورده است: اگر کسی میخواهد برای گل و پلاکارد خرجی کند، وجه آن جمع شود، کمی هم به آن اضافه و برای طلاب علوم دینی کاغذ و قلم خریداری کنید.
در اولین قسمت از فصل جدید برنامه «چراغ مطالعه «، غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی میهمان بخش «فارسیوار» این برنامه میشود.