حداد عادل
حداد عادل
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این مراسم با حضور رئیسسازمان صدا و سیما، رؤسای مراکز آموزش زبان و رایزنیها، رئیسو معاونان بنیاد سعدی برگزار شد. به گزارش ایرنا، غلامعلی حدادعادل رئیسبنیاد سعدی در این مراسم تاکید کرد: امروز دستاوردهایی را در بنیاد سعدی داریم که حاصل یک دهه تلاش است. وی ادامه داد: در جهان امروز رابطه مستقیم معناداری بین اقتدار هر کشور و میران نفوذ آن کشور فراتر...
رییس صداوسیما با اشاره به راه اندازی شبکه روسی زبان بیان کرد بخشی از آن به آموزش زبان فارسی اختصاص خواهد داشت.
غلامعلی حداد عادل در مراسم راهاندازی سامانه آموزش وبمحور زبان فارسی «مینا» گفت: با اینکه 10 سال اخیر با شدت تحریم و مشکلات ارزی مقارن بوده است، همکارانم با سختکوشی خود اجازه ندادند چراغ آموزش زبان فارسی خاموش و کمسو شود.
رئیس سازمان صداوسیما با تاکید بر پاسداری از زبان فارسی گفت: برنامه سازان تلویزیون و رادیو در گفتار و نوشتار، خود را ملزم به پاسداشت زبان فارسی بدانند.
یکی از نام آورترین شاعران قرن 19 آذربایجان، «خورشید بانو ناتوان» است، بانویی که از نام داران ادبیات ایران و آذربایجان بوده و حدود 20 سال مسئولیت انجمن ادبی «مجلس انس» را عهدهدار بود.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سومین نشست از سلسله نشستهای اندیشکده ادبیات پایداری با موضوع «هویت ملی، زبان و ادبیات فارسی، ادبیات انقلاب اسلامی» با حضور غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی محمدرضا سنگری ریاست اندیشکده ادبیات پایداری، علیرضا کمری عضو هیئت امنای اندیشکده ادبیات پایداری و مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت مرکز مطالعات و تحقیقات فرهنگ و ادب پایداری، جواد...
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی با اشاره به نقش زبان در هویت جمعی گفت: باید نقش زبان را در شخصیت فرد به یاد بیاوریم. آن را بزرگ کنیم و به جامعه تسری دهیم.
معاون و همکار اسماعیل سعادت، عضو فقید فرهنگستان زبان و ادب فارسی با یادی از او، گزارشی را از عملکرد یک سال اخیر همکاران این چهره فقید فرهنگی ارائه کرده است.
محمدجعفر یاحقی در نامهای به غلامعلی حدادعادل پیشنهاد داده است که با ایجاد یک مرکز تحقیقات زبان فارسی زیر نظر فرهنگستان، از ظرفیت مهاجران نخبه کشور افغانستان در جهت پاسداری از زبان فارسی بهره برد.
روزنامه شرق نوشت: زمانی که محمود احمدینژاد، در سال 84 کاندیدای ریاستجمهوری شد، ستاد انتخاباتی او برای معرفی این کاندیدای گمنام که تا قبل از شهرداریاش در تهران، کمتر کسی اسمش را شنیده بود، از یک نام بزرگ و ملی استفاده کرد: «شهید رجایی...» و بدینسان احمدینژاد در تبلیغات رسمی، «رجایی زمانه» و «رجایی دوم» معرفی شد!
عضو جامعه روحانیت گفت: افرادی که رئیسجمهور را به این و آن تشبیه میکنند، سخنانی میگویند که نه به مصلحت خودشان است و نه مصلحت رئیس جمهور است، ضمن اینکه آقای رئیسی هم از این مقدسبازی یا تقدس ایجاد کردن بیزار است.
عضو جامعه روحانیت مبارز معتقد است اعضای جامعه کنونی ایران خبیر و بصیر هستند، واقعیتها را میفهمند و بر آنها تکیه میکنند نه به حرفهای بی ربطی که بعضی از اشخاص میزنند و رئیسی را به این و آن تشبیه میکنند، چراکه اینها واقعیت ندارد.
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: رجائی یگانه بود در نوع و جایگاه خویش هرچند ما امید داشتیم و داریم که مسئولان هر کدام یک رجائی باشند. این آرزو یمان را هم بر زبان آوردهایم اما تاریخ ثابت کرد که هرکس فقط میتواند "خودش" باشد.
در پی برگزاری سمینار مجازی "معرفی خوشنویسی ایرانی توسط هنرمند ژاپنی" از سوی رایزنی فرهنگی ایران در ژاپن و اجرای زنده این هنر برجسته و فاخر ایرانی توسط هنرمند ژاپنی هیساکو تسونادا، با هماهنگی اداره کل همکاری های فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور، انجمن خوشنویسان ایران از این هنرمند تجلیل کرد.
شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با اشاره به آغاز به کار دولت سیزدهم تاکید کرد: اکنون وظیفه ما این است که به دولت مردمی آیتالله رئیسی کمک کنیم تا هر چه بیشتر و بهتر در خدمتگزاری موفق شود.