حذف کامل نسخه نویسی کاغذی پزشکان طرف قرارداد تامین اجتماعی گیلان
رشت _ ایرنا _ مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان گفت: هم اکنون 100 درصد پزشکان و مراکز تشخیصی درمانی طرف قرارداد نسخنه نویسی الکترونیکی را صادر کردند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین ابراهیمی روز سهشنبه در جمع خبرنگاران افزود: سال گذشته یک میلیون و 100 هزار نسخه الکترونیک در مراکز وابسته به دانشگاه علوم پزشکی گیلان صادر شد.
وی همچنین به پرداخت هزینه درمان از طریق واحد خسارت متفرقه برای بیمه شدگانی که در بیمارستان های غیرطرف قرارداد (بیمارستان بیرون استان) بستری شده اند اشاره کرد و گفت: پارسال بیش از 17 هزار سند از طریق کارگزاری های سازمان پذیرش شده اند که بالغ بر 35 میلیارد تومان هزینه در این بخش پرداخت شده است.
ارایه خدمات درمانی به بیمه شدگان تامین اجتماعی به 2 روش درمان مستقیم و غیرمستقیم از طریق مراکز طرف قرارداد با مدیریت استان انجام می شود.
وی اظهار داشت: بیمارستان 200 تختخوابی حضرت رسول اکرم (ص) رشت، پلی کلینیک شماره یک رشت، پلی کلینیک تخصصی انزلی (دریا)، مراکز درمانی شماره 2 رشت، آستارا، تالش، لاهیجان، لنگرود، رودسر، چهار درمانگاه عمومی در فومن، اسالم، لوشان، آستانه اشرفیه و یک کلینیک مستقل دندانپزشکی در رشت از مراکز مدیریت درمان تامین اجتماعی گیلان در ارایه درمان مستقیم است.
در طرح نسخه نویسی الکترونیک بیمه شدگان تامین اجتماعی با مراجعه به پزشکان و مراکز تشخیصی درمانی طرف قرارداد با ارایه کارت ملی (به جای دفترچه درمانی) و استحقاق سنجی توسط مراکز طرف قرارداد خدمات دریافت می کنند.
طرح تسهیل ارایه خدمات تخصصی به بیمه شدگان مناطق محروم
مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان همچنین در ادامه با اشاره به طرح ابتکاری در تسهیل خدمات تخصصی به بیمه شدگان مناطق محروم و دور از مرکز گفت: این طرح هم اکنون در شهر لوشان، آستارا و رودسر انجام شده است.
به گفته ابراهیمی در اجرای این طرح پزشکان متخصص و فوق تخصص با اطلاع رسانی قبلی و از طریق نظام ارجاع داخلی به مراکز درمانی دور از مرکز با دارو و تجهیزات مورد نیاز به محل مراجعه و بیماران نیازمند را ویزیت می کنند.
وی با بیان اینکه توسعه فضاهای فیزیکی مراکز درمانی ملکی یکی از اولویت های مهم مدیریت درمان تامین اجتماعی گیلان است، افزود: بیمارستان 64 تختخوابی تامین اجتماعی کومله لنگرود مزین به نام شهید املاکی هم اکنون در حال تجهیز و جذب نیروهای انسانی از طریق آزمون است که به زودی راه اندازی می شود.
بیش از یک میلیون و 200 هزار نفر در استان گیلان تحت پوشش درمانی و بهداشتی سازمان تامین اجتماعی قرار دارند.
در حال حاضر حدود 600 پزشک عمومی، بیش از 400 پزشک متخصص و فوق تخصص، 100 دندانپزشک، بیش از 400 داروخانه، افزون بر 500 مرکز پارا کلینیک (از جمله آزمایشگاه، رادیولوژی، فیزیوتراپی)، نزدیک به 90 درمانگاه و 34 بیمارستان طرف قرارداد مدیریت درمان تامین اجتماعی گیلان فعالیت می کنند.