حسن روحانی
حسن روحانی
آفتابنیوز نوشت: حمله به سفارت عربستان بازتاب گستردهای داشت و سازمان ملل نیز این حمله را محکوم کرده بود. قوه قضائیه از بازداشت چندین نفر در این پرونده خبر داد اما معلوم نشد که سرانجام این پرونده و احکام متهمان چه شد. حالا بعد از سالها در دولت رئیسی که از قضا مورد حمایت همان طیف است، دو کشور ایران و عربستان برای برقراری روابط توافق کردند.
فراز نوشت: برداشتن هرگام مثبتی به سود مردم و برای پیشبرد منافع ملی، قطعا تحسین برانگیز است و مهم نیست که در زمان زمامداری کدام دولت و به فرمان که رقم خورده است. با همین رویکرد اما، قربانی کردن منافع همین مردم در راستای منافع جناحی، قابل اغماض نیست.
سازندگی نوشت: طنز تاریخ اینجاست: آنان که این روابط را به آتش کشیدند و از دیوار سفارت عربستان بالا رفتند، امروز در دولتی که تشکیل دادهاند، خود را به هر آبوآتشی زدند تا دوباره این روابط احیاشود و مناسبات دو کشور تاسطح سفارت ارتقا و بهبود یابد. جایتاسف است که پس از 7 سال، امروز تلاش میکنیم به نقطهای برسیم که عربستان را نه بهعنوان یک کشور متخاصم بلکه بهعنوان یک کشور دوست همراه خود...
جماران نوشت: رئیسدفتر رئیسجمهور سابق گفت: روابط ایران و عربستان در آغاز دولت یازدهم در سطح مطلوبی قرار داشت؛ چنانکه چندین دور نامهنگاری میان دکتر روحانی و ملک عبدالله پادشاه عربستان سعودی صورت گرفت. پس از آن نیز ایران طرح صلح هرمز را مطرح کرد که ابتکاری بود برای گفتوگوی کشورهای همسایه جهت رفع اختلافات و تقویت امنیت منطقهای.
مراسم تشییع پیکر مرحوم حسن غفوری فرد در صحن کوثر حرم مطهر رضوی برگزار و پیکر آن مرحوم در صحن آزادی به خاک سپرده شد.
توافق ایران و عربستان واکنش های داخلی و خارجی به آن از جمله خبرهای مهم 24 ساعت اخیر بود که اقتصادنیوز در این گزارش آنان را مرور کرده است.
تسنیم نوشت: سردار سلامی در پیامی درگذشت حسن غفوری فرد را تسلیت گفت و تاکید کرد: او با مواضع انقلابی و خردمندانه در حوادث و رخدادهای حساس همواره حامی نظام و رهبری عزیز و پژواک وحدت و انسجام در جامعه اسلامی بود.
روزنامه سازندگی نوشت: نیاز جامعه بهاعتدال، میانهروی و ترمیم رابطه دولت و ملت بدیهی است و آنچه ما را بر آن داشت این امکان را در این گزارش بررسی کنیم؛ گمانهزنیهایی مبنیبر تشکیل شورا میانهروی با حضور چهرههایی مانند سیدمحمد خاتمی، حسن روحانی، سیدحسن خمینی، علیاکبر ناطقنوری و علی لاریجانی است. اخیراً چهرههایی از جریانهای سیاسی احتمال تشکیل شورای میانهروی و چالشها و موانع تحقق...
عصرایران در واکنش به اظهارات اخیر میرسلیم در یادداشتی نوشت: مصطفی میرسلیم، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در شبکه اینترنتی دانشگاه تهران، با یک جمله قصار و بسیار صادقانه، از ریشه اصلی مشکلات و مصائب ایران امروز پرده برداشت: "من کاری به نظر مردم ندارم!"
همزمان با رونمایی از نسخه اسپانیولی کتاب خاطرات دوران مبارزات رهبر انقلاب اسلامی در کاراکاس، پیام حضرت آیتالله خامنهای به ملتهای اسپانیولی زبان منتشر شد.
رئیس دولت اصلاحات «نماز میت» آیین تدفین مرحوم حسن غفوریفرد را خواند.
جماران نوشت: همین مواضع بدون روتوش و مشی میانه روی بود که روزگارِسیاسی را برای غفوری فرد در سال های پایانی عمرش برگرداند و او نیز کم کم در لیست السابقونی قرار گرفت که از سوی تندروها و مدعیان انقلابی تر بودن به حاشیه رانده شد آنچنان که طی سال های اخیر به جز معدود اظهارنظرها، کنش سیاسی خاصی از او به چشم نخورد. فقدان یک چهره اعتدالی و میانه رو دیگر در روزگاری که تندروی و افراطی گری اوج...
واقعیت این است در طی 40 سال گذشتت هم در جمهوری اسلامی و هم حکومت آل سعود جریاناتی وجود داشتند که به براندازی حکومت مقابل فکر میکردند. جریاناتی که در سالهای گذشته هم تشدید هم شدند.
ایسنا نوشت: جمشیدی گفت: چین درخواست میانجیگری داشت و درخواست عربستان را به ایران منتقل کرد که رئیسجمهور با این درخواست موافقت کرد.
گشایش در امور داخلی و آشتی بامردم بسیار پسندیده تر و قابل تقدیرتر است،