حسن روحانی
حسن روحانی
توییت همتی نشان میدهد ایران وارد دوره تازهای از بررسی افایتیاف خواهد شد. او گفته است مقام رهبری موافقت خود با بررسی مجدد لوایح پالرمو و سیافتی در مجمع تشخیص مصلحت نظام را اعلام کرده است.
برای آنکه تحولات منطقهای بهتدریج شکل بگیرد، لازم بود یک مانع در داخل ایران ایجاد شود تا روند این تحولات تسهیل گردد. آن مانع، حذف یک رئیسجمهور مکتبی و انقلابی بود. حال، این مانع میتواند دو جنبه داشته باشد: نخست، مسئولین مردد و بیاعتمادی که باور ندارند ایران قادر به مقابله با چالشها و پیشبرد اهداف خود است؛ و دوم، افکار عمومی که تاب و تحمل شرایط سخت را ندارد و نمیتواند با بحرانها...
بابک زنجانی که بعد از 11 سال زندان و دادگاه آزاد شده و بر ابهامات پروندهاش اضافه شده، حالا ظاهرا در توئیتر نیز فعال شده و جمعی از دلواپسان نیز پشت او درآمدهاند! بابک زنجانی که بعد از 11 سال زندان و دادگاه آزاد شده و بر ابهامات پروندهاش اضافه شده، حالا ظاهرا در توئیتر نیز فعال شده و جمعی از دلواپسان نیز پشت او درآمدهاند! به گزارش عرشه آنلاین؛ بابک زنجانی که شنبه 9 دی 1403 خبری دربارهی...
حمید رسایی، نماینده تهران گفت: اتفاقی که برای رئیس جمهور این کشور اتفاق افتاد با یک علامت سوال مواجه است؛ هیچکس نتوانسته این علامت سوال را تا الان پاک کند. انتخاب: حمید رسایی، نماینده تهران در مجلس در اظهاراتی که از او منتشر شده گفت: اتفاقی که برای [رئیسی] افتاد، با یک علامت سوال مواجه است؛ هیچکس نتوانسته این علامت سوال را تا الان پاک کند. بخشی از حرف های وی به شرح زیر است:
نماینده مردم تهران در مجلس در ادعایی تازه درباره درگذشت رئیس دولت سیزدهم گفت: «باید یک مانعی در داخل ایران ایجاد میشد تا آن اتفاقات منطقه بتواند یکی یکی پیش روی کند. آن اتفاق داخل حذف یک رئیسجمهور مکتبی و انقلابی بود. مانع چه بود؟ دو مانع متصور است؛ مانع اول مسئولین مردد مسئولینی که باورشان این نیست که ما میتوانیم و دومین مانع افکار عمومی تحمل ندارد.»
حمید رسایی، نماینده تهران گفت: اتفاقی که برای رئیس جمهور این کشور اتفاق افتاد با یک علامت سوال مواجه است؛ هیچکس نتوانسته این علامت سوال را تا الان پاک کند.
قوچانی می گوید: مکرون تلاش بسیار زیاد و بیسابقهای کرد برای اینکه روحانی و ترامپ گفتگو کنند، این امکان بود و شاید مجوزی هم وجود داشت که در شرایطی چنین اتفاقی رخ دهد؛ اما به دلیلی که باید در زمان خودش بازگو شود، محقق نشد.
قوچانی میگوید: در اوایل به قدرت رسیدن ترامپ در آمریکا از ظریف پرسیدم که آیا به نظر شما ترامپ قابل گفتوگو است؟ او در جواب گفت که من طرح این موضوع را نوشتهام و بهراحتی هم میتوانم آن را انجام دهم.
به نظر میرسد سایپاییها هم بعد از پشت سر گذاشتن چهار سال و تعویض سه مدیرعامل قصد دارند تا بالاخره محصول کراس اوور خود را روانه بازار کنند.
سایپاییها در آن زمان شاهین و آریا را به حیاط دولت بردند تا میرجواد سلیمانی، مدیرعامل وقت سایپا، در حضور حسن روحانی، رییس جمهور وقت، خودروهای جدید سبد محصولاتی سایپا را معرفی کند. اما به رغم گذشت حدود چهار سال هنوز پای آریا به بازار خودرو نرسیده است.
پس از حدود یازده سال از بازداشت بابک زنجانی حالا خبر آزادی وی مطرح میشود. پرونده زنجانی بیش از ابعاد قضایی، ابعاد سیاسی داشت؛ تقاطع درگیری دو تفکر در مدیریت کشور که خود را در نحوه مواجهه با تحریم نمایان کرد.
سایپایی ها هنوز قیمت این محصول خود را اعلام نکردند اما به نظر میرسد قیمت آن در کارخانه حوالی قیمت ریرا باشد. سایپایی ها هنوز قیمت این محصول خود را اعلام نکردند اما به نظر میرسد قیمت آن در کارخانه حوالی قیمت ریرا باشد. به گزارش عرشه آنلاین؛ البته برخی از کارشناسان معتقدند قیمت این خودرو در مبدا کمتر از قیمت ریرا خواهد بود. مدیران سایپا هنوز زمان قطعی آغاز فروش این خودرو را اعلام...
نمیتوان اصل مذاکره را نفی کرد اما بیش از هرچیز باید دید هدف از مذاکره چیست و برای کدام نیازها میخواهیم در چه سطحی مذاکره کنیم؛ ثانیاً شرایط برای مذاکره تا چه حد مهیاست؟ و آیا هیئت حاکمه آمریکا توافق خوب با ایران را دنبال میکنند یا خیر؟
گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو - محمد نجارصادقی: بابک زنجانی 9 دی ماه سال 92 بازداشت و غلامحسین محسنی اژهای سخنگوی وقت قوه قضائیه در تاریخ 16 اسفند سال 1394، به طور رسمی اعلام کرد که دادگاه بدوی، وی را به همراه دو متهم دیگر این پرونده به اعدام محکوم کرده است. این حکم نهایتا در آذرماه 1395 از سوی دیوانعالی کشور تأیید شد، البته با این قید که اگر بابک زنجانی کلیه اموال را مسترد و خسارات...
«در شرایطی که جامعه نخبگانی کشور، اکثریت مردم، فعالان سیاسی و دولتمردان معتقدند ایران باید به کنوانسیونهای بینالمللی مانند FATF بپیوندد تا بتواند منافع ملی خود را محقق کند، اما یک گروه اقلیت در برابر این خواسته منطقی مانعتراشی کرده و از طریق حاشیهسازی و فضاسازی تلاش میکنند این ضرورت را به تعویق بیندازند. بسیاری از فعالان سیاسی معتقدند این نحوه عدم الحاق بیشتر به نفع افراد و جریاناتی...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «احمد میدری» در حکم میرزایی آورده است: «نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی و با استناد به قانون اصلاح ماده (113) قانون مدیریت خدمات کشوری و چگونگی تعیین مدیریت سازمان تأمین اجتماعی و صندوقهای بازنشستگی و بیمههای درمانی، بنا به پیشنهاد هیأت امنای سازمان تأمین اجتماعی و صندوقهای تابعه و تاییدیه...