حسین زاده: امنیت خط قرمز ماست
نماینده مردم لارستان در مجلس با بیان اینکه امنیت خط قرمز ما است، خطاب به الهام علیاف و رجب طیب اردوغان گفت: ایران شیری است که با دم خود منطقه را کابوس آمریکاییها کرد و امنیت و ثبات در منطقه صرفا از سرپنجه اوست. امنیت خط قرمز ما بوده و نخواهیم گذاشت مرزهایمان به مخاطره بیفتد.
به گزارش ایسنا، حسین حسین زاده در جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود گفت: ماهها و سال های اخیر روزگار سختی بر مردم گذشت. از گرانی و معیشت گرفته تا شیوع کرونا که عزیزان زیادی را از ما گرفت و کام همه مردم را تلخ کرد بنابراین جا دارد خالصانه از تک تک ملت شریف ایران بابت همراهی و تحملشان سپاسگزاری کنم و قدردان زحمات عزیزان در کادر درمان، کارگران، معلمان، مهندسان، اصناف، ورزشکاران، دانشجویان، کشاورزان، عشایر، تولیدکنندگان و دیگر اقشار باشیم.
نماینده مردم لارستان در مجلس افزود: اینکه ایران صرفا یک جغرافیا و یک محدوده سرزمینی نیست. ایران یک، تاریخ، فرهنگ و اصالت است که از جنس حماسهای درخشان بوده و آنها که به اشتباه محاسباتی افتاده و پای خود را از گلیم عقل و توان دراز میکنند همواره با کابوس دهشتناک شکست مواجه هستند.
حسین زاده خطاب به رئیس جمهور ترکیه و جمهوری آذربایجان گفت: خطاب به آقایانی که به خیال خام در مرزهای شمال غربی کشورمان هیاهو به راه انداخته بگویم از قدرت دم شیر، آگاه هستید؟ ایران شیری است که با دم خود منطقه را کابوس آمریکاییها کرد و امنیت و ثبات در منطقه صرفا از سرپنجه اوست. امنیت خط قرمز ما بوده و نخواهیم گذاشت مرزهایمان به مخاطره بیفتد.
وی ادامه داد: فاتحان خیبر تلنگری به دشمن صهیونیستی زدهاند که تاریخ فتح خیبر برای ما دست یافتنی است. ما ایرانیان همسایگان خود را دوست داشته و اجازه نمیدهیم رژیم و قدرتهای نامشروع این دوستیها را به دشمنی تبدیل کنند اما اگر گزندی به سرزمین عزیزتر از جانمان وارد شود، جان خود را سر دست میگیریم تا تقدیم ذرهای از خاک کشور کنیم و اجازه نمیدهیم ذرهای قلب رهبری عزیز به درد آید. تنها راه نجات کشور، اطاعت از رهبری است.
نماینده مردم لارستان در مجلس یازدهم گفت: امروز وزارت امور خارجه دیگر وزارت برجام نیست. حضور فعالانه و عزتمندانه دیپلماسی در همه زمینهها از جمله اقتصادی، فرهنگی و تمدنی خواسته نمایندگان و ملت است. در این حوزه تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی قطعا نصب العین دیپلماتهای انقلابی خواهد بود و تعیین راهبرد اساسی در حوزه انرژی و منابع با نگاه جدی به آیندگان از ضروریاتی است که هم مجلس و هم دولت باید به آن ورود کنند تا شاهد اتفاقات تلخی همچون بحرانهای آبی و قطعی مکرر برقی نباشیم.
این عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس در پایان گفت: دیپلماسی انرژی با محوریت انرژی، صنعت، تجارت و جلوگیری از خام فروشی و حضور فعال در اوپک و دیگر مجامع بین المللی، راهکار پایدار خنثی سازی تحریمها است. ما نگران انرژی کشور بوده و نگرانیم ایران به عنوان بزرگ ترین دارنده ذخایر نفت و گاز در جهان، واردکننده عمده گاز شده و پارس جنوبی به عنوان نماد انرژی کشور در سالهای آتی تبدیل به بزرگترین موزه صنعتی دنیا شود.
انتهای پیام