پنج‌شنبه 23 اسفند 1403

حضور بیش از 8 هزار تیم در رویداد گام دوم زمینه‌ساز تولید دانش بنیانی است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
حضور بیش از 8 هزار تیم در رویداد گام دوم زمینه‌ساز تولید دانش بنیانی است

تهران - ایرنا - معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ثبت نام بیش از هشت هزار تیم در رویداد ملی گام دوم دانشگاه، زمینه ساز تولید دانش بنیانی است.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، روح الله دهقانی فیروزآبادی به برگزاری رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی در خردادماه امسال اشاره کرد و افزود: رویداد ملی گام دوم دانشگاه با هدف ایجاد بستری جهت ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانش بنیانی و فرصتی برای اشتغال آفرینی دانشجویان این دانشگاه در چهلمین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی برنامه ریزی شده است.

وی افزود: در چهار ماه گذشته، بیش از 500 برنامه فناورانه در راستای رویداد ملی گام دوم در واحدهای دانشگاهی برگزار شده و حدود 20 هزار دانشجو و عضو هیات علمی از این رویداد استقبال کرده‌اند. از این تعداد، 8161 تیم در سامانه رویداد ثبت نام شده اند که درنهایت سه هزار تیم توسط دبیرخانه رویداد انتخاب شده و برای حضور در رویداد ملی گام دوم معرفی خواهند شد.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: تعداد ثبت نامی ها در بخش گروه های پژوهشی و زیرساخت سه هزار و 546 و در بخش ایده و استارتاپ و شرکت های فناور و خلاق چهار هزار و 615 تیم است. برای تمامی تیم های ثبت نام شده به صورت هماهنگ یک مدل شناسنامه تهیه و در اردیبهشت ماه دوره های توانمند سازی برای منتخبین رویداد برگزار می شود.

براساس گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دهقانی فیروزآبادی تصریح کرد: رویداد ملی گام دوم دانشگاه فرصتی است تا تیم های راه یافته به این رویداد، ایده های فناروانه و محصولات دانش بنیانی خود را به بزرگ ترین صنایع کشور، صندوق های سرمایه گذاری، شتاب دهنده های خصوصی و صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه جهت جذب تسهیلات و سرمایه گذاری عرضه کنند.

به گزارش ایرنا، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت آغاز سال 1401، سال جدید را سال «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» نام‌گذاری کردند.

ایشان در این پیام نوروزی بر تولید دانش‌بنیان و متکی بر دانش و پیشرفت های علمی و همچنین تولید اشتغال‌آفرین تاکید کردند.

برچسب‌ها