جمعه 19 بهمن 1403

حمایت‌های 250 و 100 میلیون تومانی وزارت دفاع از نخبگان

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
حمایت‌های 250 و 100 میلیون تومانی وزارت دفاع از نخبگان

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، هشتمین دوره مسابقات روبوتیکاپ دانش‌آموزی انتخابی مسابقات جهانی با حمایت مادی و معنوی وزارت دفاع به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد.

افشین نادری‌شریف معاون تحقیقات و امور صنعتی وزارت دفاع ظهر امروز در بازدید از این مسابقات، گفت: وزارت دفاع برای پاسخگویی به نیازهای فناورانه فعلی و آینده نیروهای مسلح، تعامل و همکاری مستمر با جامعه نخبگانی کشور را همواره به عنوان یک اولویت اصلی دنبال کرده است.

وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های محوری وزارت دفاع در توسعه زیست‌بوم نخبگان ملی، برگزاری و حمایت از رویدادهای مسئله‌محور و تقاضامحور است، تصریح کرد: در رویدادهای مسئله‌محور از هر رویداد تا سقف 250 میلیون و در رویدادهای تقاضامحور از هر ایده و نخبه تا سقف 100 میلیون حمایت می‌شود.

نادری‌شریف با بیان اینکه در سال گذشته از بیش از 30 رویداد ملی و دانش‌آموزی حمایت شده است، گفت: امسال نیز وزارت دفاع حمایت مادی و معنوی مسابقات روباتیک دانش‌آموزی انتخابی مسابقات جهانی را بر عهده گرفته است.

معاون تحقیقات و امور صنعتی وزیر دفاع با بیان اینکه این نوجوانان آینده‌سازان فردای ایران اسلامی هستند و حمایت از آن‌ها در واقع سرمایه‌گذاری برای تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد آینده میهن عزیزمان خواهد بود، خاطرنشان کرد: نفرات برتر این رقابت‌ها با حمایت مالی و معنوی وزارت دفاع به مسابقات جهانی اعزام خواهند شد.

گفتنی است؛ این مسابقات با شرکت 920 دانش‌آموز در 26 لیگ از جمله مسیریاب، جنگجو، حل ماز، برنامه‌نویسی، آتش‌نشان و مین‌یاب در تاریخ 13 و 14 اردیبهشت برگزار شد.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

دانش بنیان

نخبگان حمایت از نخبگان این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
حمایت‌های 250 و 100 میلیون تومانی وزارت دفاع از نخبگان 2
حمایت‌های 250 و 100 میلیون تومانی وزارت دفاع از نخبگان 3