چهارشنبه 25 تیر 1404

حمله اسرائیل به وزارت دفاع سوریه + فیلم

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
حمله اسرائیل به وزارت دفاع سوریه + فیلم

اسرائیل ساختمان وزارت دفاع و ساختمان ستاد کل ارتش سوریه را هدف حملات خود قرار داد.

رژیم صهیونیستی در تداوم تجاوز به خاک سوریه به بهانه حمایت از دورزی‌ها مراکز نظامی سوریه را هدف سنگین حملات خود قرار داد.

هم اکنون تصاویر زنده از شبکه الجزیره نشان می دهد که رژیم صهیونیستی به شدت برخی اماکن نظامی در دمشق را آماج حملات سنگین خود قرار می‌دهد.

یسرائیل کاتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، امروز بعد از حملات رژیم صهیونیستی به سوریه اعلام کرد که حملات دردناک اسرائیل به سوریه آغاز شده است.

خبر مرتبط افشای درخواست آمریکا از اسرائیل / حمله به سوریه را متوقف کنید

وبگاه خبری آمریکایی آکسیوس اعلام کرد: پس از مداخله واشنگتن، اسرائیل عصر سه شنبه قول داده است که حملات خود به سوریه را متوقف کند.

منابع خبری گزارش دادند ساختمان وزارت دفاع سوریه هدف حملات رژیم صهیو نیستی قرار گرفته و بخش هایی از آن تخریب شده است.

منابع خبری همچنین از حمله شدید رژیم صهیونیستی به ساختمان ستاد کل ارتش سوریه خبر دادند. درب ورودی این ساختمان امروز نیز هدف حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفته بود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

حمله اسرائیل به وزارت دفاع سوریه + فیلم 2