سه‌شنبه 23 بهمن 1403

حمله زید آبادی حمید رسایی: عمامه ات را بالاتر بگذار!

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
حمله زید آبادی حمید رسایی: عمامه ات را بالاتر بگذار!

اقتصادنیوز: تحلیلگر مسائل سیاسی خطاب به حمید رسایی نوشت: او و همفکرانش با ادعای تربیت نسلی منطبق با ارزش‌های دینی، ارکان قدرت را قبضه کرده‌اند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، احمد زیدآبادی؛ تحلیگر سیاسی و اجتماعی در کانال تلگرامی‌اش نوشت:

شیخ حمید رسایی درباره انگیزه اعتراض‌های اخیر در کشور اظهارنظری کرده است که به دلیل جنبه پورنوگرافی آن، از نقلش در اینجا صرف نظر می‌کنم. اگر به فرضِ شنیع، وضع همان باشد که حمید رسایی توصیف کرده است وی باید عمامه‌اش را بالاتر بگذارد! او و همفکرانش با ادعای تربیت نسلی منطبق با ارزش‌های دینی، ارکان قدرت را قبضه کرده‌اند، بودجه‌های بی در و پیکر فرهنگی را بلعیده‌اند، فضای رسانه‌ای و تبلیغاتی رسمی را به انحصار خود در آورده‌اند، تمام تریبون‌های عمومی را به خدمت گرفته‌اند، شخصیت‌های فکری و فرهنگی منتقد را یا در به در کرده‌اند و یا به سکوت و انزوا کشانده‌اند، صدر تا ذیل نظام آموزشی کشور از کودکستان تا دانشگاه‌ها را تحت کنترل خود در آورده‌اند، بعد نتیجه کارشان در تربیت نسل باید همانی باشد که خودش ادعا کرده است؟

در واقع حمید رسایی با چنان اظهارنظری خود و نیروهای همسویش را متهم کرده است! لابد خواهد گفت که این‌ها نتیجه فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغاتی او و همفکرانش نیست بلکه نتیجه فعالیت‌های دشمنان است. این ادعا هم چیزی جز اعتراف به عجز و شکست و ناکارآمدی نیست؛ زیرا اگر تمام سررشته‌های تحرکات این جامعه به دست دشمنان باشد، خود اینان جز اتلاف منابع، دیگر چه نقشی پیدا می‌کنند؟ ظاهراً زشت‌گویی و فرافکنی در کشور ما حد و مرزش را از دست داده است!

همچنین بخوانید