چهارشنبه 29 اسفند 1403

حوادث چهارشنبه آخرسال در تهران: 50 مصدوم و یک فوتی تا شب گذشته

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
حوادث چهارشنبه آخرسال در تهران: 50 مصدوم و یک فوتی تا شب گذشته

تهران - رئیس سازمان اورژانس استان تهران اعلام کرد که از شب گذشته، 50 مورد مصدومیت و یک مورد فوتی در حوادث مرتبط با چهارشنبه سوری در این استان ثبت شده است.

تهران - رئیس سازمان اورژانس استان تهران از وقوع 50 مورد مصدومیت و یک مورد فوتی تا شب گذشته در سطح این استان در حوادث مرتبط با چهارشنبه سوری خبر داد.

محمداسماعیل توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تا ساعت 23:59 روز دوشنبه 27 اسفند 1403، 50 مورد مصدومیت و یک مورد فوتی در حوادث مرتبط با چهارشنبه‌سوری در تهران ثبت شد.

وی ضمن تشریح جزئیات آمار اعلامی گفت: تعداد کل مصدومین تا شب گذشته 50 نفر بوده است.

رئیس سازمان اورژانس استان تهران همچنین از فوت یک نفر در این حوادث خبر داد و افزود: از این تعداد مصدوم 27 نفر به مراکز درمانی منتقل و 22 نفر در محل درمان شدند.

توکلی با بیان اینکه بیشترین مصدومیت‌ها ناشی از انفجار مواد محترقه غیراستاندارد و ساختگی بوده است، افزود: متأسفانه یک شهروند بر اثر شدت جراحات ناشی از انفجار ترقه، جان خود را از دست داد و دیگر مصدومان شامل موارد سوختگی، آسیب‌های چشمی و ضربه‌های فیزیکی بودند که تحت درمان قرار گرفتند.

رئیس اورژانس استان تهران با تأکید بر لزوم رعایت نکات ایمنی، از مردم خواست: از خرید و استفاده از مواد محترقه خودداری کنند، کودکان را تحت نظارت کامل قرار دهند و در صورت بروز حادثه، بلافاصله با شماره 115 تماس بگیرند.

وی همچنین اعلام کرد: تیم‌های اورژانس در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند و تا پایان شب، بر حضور خود در نقاط پرخطر استان تهران افزوده‌اند.