خانه سینما
خانه سینما
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این نویسنده و کارگردان سینما درباره حضور فیلمهای کوتاه ایرانی در جشنوارههای بینالمللی معتبر گفت: به اعتقاد من مقوله فیلم کوتاه، با دیگر بخشهای سینما تفاوتی ندارد. حضور فیلمهای کوتاه ایرانی نظیر آثار مستند، انیمیشن و فیلمهای بلند داستانی اتفاقی مهم و شایان توجه است. او ادامه داد: شرکت در جشنوارههای بینالمللی به این دلیل مهم است که مخاطبان...
محسن امیریوسفی بیان کرد: در آیندهای که هیچ یک از ما دیگر زنده نیستیم، اگر اشخاصی بخواهند مروری بر تاریخ مملکت داشته باشند، فیلم کوتاه یکی از بهترین اسناد تاریخ اجتماعی به شمار میآید و خوشحالم که فیلمسازان سینمای کوتاه برخلاف فیلمسازان فیلمبلند، همچنان جسورانه فیلم میسازند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از ستاد خبری سیوهشتمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران، فرشاد اکتسابی، عزتالله پروازه و نوا رضوانی به عنوان مشاوران انتخاب آثار مستند بخش ملی، سیوهشتمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران را همراهی میکنند. فرشاد اکتسابی مستندساز متولد سال 1349 در تهران و فارغالتحصیل کارگردانی سینما و ادبیات دراماتیک است. «همراه با فرات»، «راز یک...
کفیلی: معتقدم نباید مطالبات سلبریتی ها تبدیل به مطالبه بدنه سینما شود، ما مطالبات دیگری داریم که شامل تشکیل صندوق بازنشستگی هنرمندان، افزایش پایه حقوق براساس تعداد سالهای کار توجه قرار گیرد.
خانه سینما، در پیامی، انتصاب محمد خزاعی را به ریاست سازمان سینمایی تبریک گفت و او را یکی از اعضای موثر جامعه اصناف سینمایی معرفی کرد که میتواند باعث همدلی اهالی این هنر شود.
آخرین مهلت معرفی نماینده رسمی کشورها برای حضور در شاخه بهترین فیلم بین المللی اسکار، اول نوامبر (10 آبان) است.
رئیس هیئت مدیرهی خانه سینما معتقد است که انتصاب محمد خزاعی به ریاست سازمان سینمایی، در عین حال که برای حوزه سینما یک فرصت خوشایند است، خطراتی هم میتواند با خود داشته باشد.
معرفی نماینده سینمای ایران به اسکار در انتظار تعیین اعضای کمیته انتخاب و تشکیل جلسه در بنیاد سینمایی فارابی است.
معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی سازمان سینمایی اعلام کرد: طی 8 ماه گذشته، اقدام به تولید پرتوتایپ اولین نرم افزار بومی مدیریت تولید پروژه های سینمایی شده که برای همه فیلمسازان کاربرد دارد.
گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو - فاطمه قربانی رضوان؛ با شیوع ویروس کرونا و تعطیل شدن سینماها نگرانی برای تولید فیلم از سوی تهیه کنندگان افزایش پیدا کرد و دیگر به راحتی نمیشد به ساخت فیلم سینمایی فکر کرد، چون به اکران آن اعتمادی نبود. این شد که با خانه نشین شدن اجباری مردم و بالا رفتن تقاضای آنها برای تماشای فیلم این بار مردم نه راهی سینماها که فیلمها راهی خانههای مردم شدند؛...
الان دورهی کاسبی به اسم سینماست نه دوره اندیشهورزی و فرهنگسازی در سینما، دلیلش هم این است که داعیهدار پروژههای سینمایی، ویترین و بازیگران در سینما شدهاند و نه حتی کارگردانها.
تهیهکننده «آژانس شبشهای» با بیان اینکه «الان دوره کاسبی کردن به اسم سینماست نه دوره اندیشهورزی و فرهنگسازی در سینما» میگوید: متاسفانه دخالتها، مدیریتها و لابیگریهای پنهان، اجازه جولان و هدفگذاری را به مدیران نمیدهند و این تجربهی اشتباهی است که به بهانه مبارزه با فساد یا ایجاد تحول، مجدد به سمت مدیریت گلخانهای برویم.
سیامک اطلسی از جمله هنرمندانی بود که گفته می شود در صنوف کانون کارگردانان، فیلم نامه نویسان، تهیه کنندگان، سرپرست گفتار فیلم و بازیگران خانه سینما عضو بوده، او پیش از انقلاب بیشتر به عنوان نقش منفی در سینما شناخته می شد و در چند سال اخیر بیشتر در عرصه دوبله کار می کرد و در سریال ها و فیلم های سینمایی مختلفی بازی کرد.
کانون کارگردانان سینمای ایران و خانه سینما در پیام های جداگانه ای درگذشت سیامک اطلسی را تسلیت گفتند و اعلام شد که سیامک اطلسی در کنار محمد عبادی (گوینده و دوبلور) و ولی الله شیراندامی (بازیگر) در قطعه هنرمندان به خاک سپرده خواهد شد.