پنج‌شنبه 11 دی 1404

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله امام خامنه‌ای طی مراسمی در بیروت از مجموعه کتاب‌های تفسیر قرآن رهبر انقلاب رونمایی کرد.

ساترا تلاش کرد تا سبد متنوعی را برای خانواده‌های ایرانی در نوروز 1403 فراهم کند.

محمد حسین لطیفی گفت: موقعیت رفتن از ایران را به دفعات داشتم اما نرفتم. رفتن هنرمندی که سال‌ها توانسته در کشور خود موفق شود شدنی نیست.

مدیرکل بازاریابی و تجاری‌سازی صنایع‌دستی گفت: با توجه به قانون حمایت از هنرمندان، سقف خروج مصنوعات نقره‌ای دست‌ساز افزایش یافت.

فصل جدید برنامه «منم بچه مسلمان» از روز عید فطر از شبکه قرآن و معارف سیما پخش می‌شود.

چهار تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری هم‌زمان با اقامه نماز عید فطر در تهران به اجرای برنامه‌های متنوع برای کودکان و نوجوانان نمازگزار می‌پردازند.

رئیس سازمان سینمایی گفت: پس از یکسال پیگیری، مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد که مساله موضوع بازنشستگی هنرمندان حل شد.

رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی فلسفه وجودی نوروز و رمضان را یکسان خواند و گفت: پژوهشگاه 17 عنوان کتاب با موضوع نوروز منتشر کرده است.

فراخوان چهل و یکمین جشنواره فیلم کوتاه تهران با راه‌اندازی بخش ویژه «هوش مصنوعی» و «واقعیت مجازی» منتشر شد.

با پایان یافتن ماه مبارک رمضان، برنامه «پاورقی» به آنتن شبکه دو بازمی‌گردد.

عید فطر، عید بر آمدن انسانی نو از خاکستر‌های خویشتن است، شبکه‌های مختلف رادیویی ویژه برنامه‌هایی را به این مناسبت تدارک دیده‌اند.

عضو ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری گفت: بنابر پیش‌بینی کارشناسان، انتظار این است رمضان امسال 29 روزه و روز چهارشنبه اول ماه شوال و عید فطر باشد.

امام جعفر صادق (ع) در حدیثی به آداب روزه داری هنگام مسافرت در ماه مبارک رمضان اشاره می‌کنند.

کتاب «روزه سلوک پرهیزکاران» به قلم حضرت آیت‌الله مظاهری به تبیین شرایط و لوازم صحت و کمال روزه در دو بعد اخلاقی و فقهی می‌پردازد.

تهیه‌کننده «سرنخ» گفت: برنامه فصل دوم «سرنخ» تعاملی شده است و مخاطب می‌تواند در هر بخش نام مجرم اصلی را به شماره پیامکی برنامه ارسال کند.

تهیه‌کننده مستند «سرزمین ستاره‌ها» گفت: هدف از تولید این مستند ترویج جلسات خانگی قرآن بود. ما اولین جلسه قرآنی را وسط آب یا لنج برگزار کردیم.