دوشنبه 24 شهریور 1404

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

کمدی «هتل» با دریافت پروانه نمایش از 7 مهرماه با بازی پژمان جمشیدی و محسن کیایی در سینما‌های سراسر کشور اکران خواهد شد.

اداره کل هنر‌های نمایشی 3 شهریور ماه 1402 عملکرد خود در سال دوم دولت سیزدهم را منتشر کرد، از این رو به بررسی آمار و ارقام ارائه شده پرداخته‌ایم.

فراخوان جذب و آموزش خبرنگاران کودک و نوجوان در رده سنی 12 تا 16 سال ویژه سی و پنجمین جشنواره بین المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان منتشر شد.

یک بازیگر تئاتر گفت: کودکان قاضیان منصفی هستند؛ مطمئن باشید هر چه از دل برآید لاجرم بر دل می‌نشیند.

یک کارگردان و بازیگر تئاتر گفت: در این چند سالی که فعالیت هنری داشته ام، هیچ وقت ندیده ام که خانه تئاتر به هنرمندان شهرستانی اهمیت بدهد.

نمایشگاه‌هایی همچون «روایت رهایی»، «کارتون آب»، «رویداد عهد» و «روضه شهیدان» شهریورماه در گالری‌ها و نگارخانه‌های پایتخت میزبان علاقه‌مندان هستند.

نتایج شصت و سومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی عصر اعلام شد که براساس آن نماینده کشورمان در این مسابقات رتبه دوم را کسب کرد.

مدیرعامل خانه کتاب گفت: هر کس در دنیا دلش با شعر و ادبیات فارسی و احساساتش با این دو مقوله بتپد، اهل ایران زمین است

همزمان با ایام اربعین حسینی از جدیدترین دیوارنگاره میدان انقلاب با عنوان کربلا منتظر ماست بیاتا برویم رونمایی شد.

ویژه برنامه «کوی محبت» از تولیدات جدید شبکه دو است که با محوریت پوشش مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی با اجرای فرزاد جمشیدی روی آنتن می‌رود.

حجت‌الاسلام سعیدی آریا گفت: اربعین مانند پنجره‌ای برای دیدن حکومت امام زمان (عج) است و آن کسی که اربعین را در عالم پیاده خواهد کرد، کسی جز امام زمان (عج) نخواهد بود.

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران گفت: شبکه تلوبیونی کتاب با عنوان دستیار مخاطب تلاش می‌کند سنین مختلف بتوانند بهترین انتخاب را داشته باشند.

تیم برنامه ساز نسیما برای اولین بار در تاریخ رسانه ملی اقدام به ساخت دوربین مخفی در مرز میرجاوه می‌کند.

رئیس صدا و سیما گفت: اگر ما تاریخ واقعی را بازنمایی نکنیم، دیگران با اهداف و نیاتی دیگر، تاریخ واقعی را ذبح می‌کنند.

شبکه امید به مناسبت اربعین پویش «حیاتنا الحسین» را برای مخاطبان خود برگزار می‌کند.

آیت‌الله حسن عالمی گفت: پیام نهضت حسینی جهانی است و هرساله راهپیمایی اربعین با استقبال گسترده مردم از نقاط مختلف جهان همراه است.