شنبه 20 بهمن 1403

اقتصادی وب‌گاه خبر آنلاین

اقتصادی وب‌گاه خبر آنلاین

رییس کل سازمان امور مالیاتی گفت: برخی پیامک‌ها با محتوای خانه خالی که از طرف وزارت راه و شهرسازی برای مالیات دهندگان ارسال می‌شود بعضا حاوی اطلاعات دقیقی نیست که در آن صورت افراد می‌توانند در مراحل دادرسی مالیاتی نسبت به عدم صحت این اطلاعات اعتراض کنند.

مدیر توسعه فناوری بانک پارسیان از ارائه سفته الکترونیک با ویژگی‌های خاص به عنوان یک سند معتبر و قابل تأیید در راستای پیاده‌سازی دولت الکترونیک و ارائه خدمات الکترونیک به مردم، خبر داد.

تحویل واحدهای مسکن مهر دوباره خبرساز شده است. آن‌طور که از شواهد پیداست، دولت رئیسی در راستای افزایش آمارهای ساخت و تحویل واحدهای مسکونی، اقدام به تحویل واحدهای مسکن مهر بدون امکانات اولیه کرده است.

طبق اعلام سازمان توسعه تجارت ایران، ممنوع شد.

یک کارشناس مسکن گفت: تقاضا در بازار مسکن صفر است و انتظارات مردم برای خانه‌دار شدن به بیش‌از صد سال رسیده که البته انتظار می‌رود در شب عید کاهش قیمت مسکن را در بازار تجربه کنیم.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان گفت: یک مشاور املاک متخلف در همدان به پرداخت دو میلیارد و 700 میلیون ریال جریمه محکوم شد.

خرید بیمه شخص ثالث ضرورت دارد و نمی‌توانید از آن سر باز بزنید. اگر نگران هزینه‌های خرید هستید هم باید بگوییم که همیشه راه‌کارهای مطلوبی وجود دارند که با صرف کمی دقت و هوش، امکان استفاده از آن‌ها وجود دارد.

قیمت رانا پلاس ارتقا یافته ایران خودرو در بازار با افزایش 5 میلیونی 590 میلیون تومان شد.

در حالی گمانه‌زنی‌ها حاکی از افزایش نزدیک به 30 تا 40 درصدی دستمزد کارگران برای سال آینده است که روز گذشته در جلسه شورای عالی دستمزد، موضوع مطرح نشده است و کارگران همچنان چشم‌انتظار هستند و البته برخی هم بر این باورند که امسال پیشنهاد منطقه‌ای شدن دستمزد، نهایی نخواهد شد.

رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاه ایرانیان وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی از به بروز رسانی اطلاعات رفاه ایرانیان و اعمال داده‌های جدید اقتصادی خانواده‌ها خبر داد.

در اخبار خودرو چند ماه قبل دیده شد پلاکی متعلق به دبی با قیمت 55 میلیون درهم برابر با حدود 15 میلیون دلار رکورد گرانترین پلاک دنیا را ثبت کرد.

اگر مسیری را برویم که کسری بودجه در کشور افزایش یابد بطور اتوماتیک تورم افزایش پیدا می کند و به تبع آن هر افزایش دستمزدی بخار می شود.

دو میلیارد دلار از دارایی‌های ارزی بابک زنجانی به حساب‌های ارزی بانک مرکزی واریز شده است.

سخنگوی دولت درباره تغییر زمان یارانه‌ها توضیح داد.

در حالی قیمت خودروهای گروه بهمن شامل فیدلیتی و دیگنیتی حدود 200 میلیون تومان افزایش داشته که بررسی ها از شورای رقابت، وزارت صمت و سازمان حمایت حاکی است، ظاهرا مجوز افزایش قیمت به این خودروساز داده شده است.

قیمت دلار هفته جاری را با روند افزایشی آغاز کرد، این در حالی بود که دلار، هفته پایانی بهمن را در منطقه‌ای رنج در کانال پنجم کریدور 50 هزار تومانی سپری کرده بود. برزو حق‌شناس کارشناس اقتصادی، روزهای نخست اسفند را هفته مهمی برای تعیین قیمت دلار تا پایان سال می‌داند.