جمعه 28 آذر 1404

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

مسعود پزشکیان در ویدیویی از نامه علی لاریجانی به رهبر انقلاب در مورد انتقال ریاست ستاد مقابله با کرونا به حسن روحانی رئیس جمهوری وقت روایت می کند.

یک فرمانده ارشد سپاه گفت: قطعا در این مدت کوتاه هم توانمندی و استطاعتی که به‌وجود آمده، بسیار خوب بوده است.

تصاویری از شهید عباسی و رهبر انقلاب در دست تظاهرکنندگان حامیان فلسطین در استرالیارا مشاهده می کنید.

سحر امامی، دان یک افتخاری تکواندو و نماد صلح را دریافت کردند.

شورای دفاع به ریاست رییس جمهور و عضویت سران قوا، فرماندهان نیروهای مسلح و بعضی وزارت خانه‌های مرتبط تشکیل شد.

پزشکیان همزمان با ترک پاکستان و پایان سفرش به این کشور، توییتی منتشر کرد.

رئیس جمهور ایران و نخست وزیر پاکستان در نشست خبری مشترک با یکدیگر شعرخوانی کردند.

معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت اطلاع‌رسانی عملکرد و دستاوردهای دولت در یکسال گذشته تأکید کرد و با اشاره به برخی تغییر قیمت‌ها گفت: برخی مشکلات و تغییرات قیمت‌ها متوجه داخل کشور نیست و با گرانی‌های بین‌المللی مرتبط بوده است اما به دلیل اینکه با مردم در میان نگذاشته‌ایم تلقی گرانفروشی شد که باید ستاد تنظیم بازار جدی‌تر مسائل را با مردم مطرح کند.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: حفظ اتحاد ملی وظیفه یکایک ما است و سیاسیون و افراد صاحب تریبون نیز باید در گفته‌های خود حفظ عزت و آبروی کشور را در اولویت قرار دهند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اسرائیل با اقداماتش دشمنی خود را با کل منطقه آشکار کرد، گفت: پیروزی ایران در جنگ 12روزه همبستگی ملی را تقویت کرد، معادلات منطقه‌ای را دگرگون ساخت و قدرت بازدارندگی کشور را به رخ جهانیان کشید

مراسم بزرگداشت اربعین شهادت سپهبد غلامعلی رشید، سرلشکر محمدرضا نصیرباغبان و حجت الاسلام امین عباس رشید عصر امروز در مسجد پیامبر اعظم شهرک شهید محلاتی برگزار شد.

حمیدرضا گودرزی نماینده الیگودرز در مجلس شورای اسلامی گفت: گسترش جنگ روانی و دو قطبی سازی دشمن را پس از شکست در جنگ نظامی که با تمام توان وارد فاز خطرناکی کرده است و جنگ روانی ایجاد کرده و موجب دو قطبی سازی می شود.

فرمانده کل ارتش در جمع فرماندهان نیروی زمینی ارتش با اشاره به بیانات فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی)، مبنی بر اینکه «ما یک درصد تهدید را باید صد درصد تهدید تلقی کنیم»، تصریح کرد: نباید دشمن را دست‌کم گرفت و تهدید آن را تمام‌شده تلقی کرد.

فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: بدبختانه حق با آقای رسایی است. از همین بیرون هم پیداست که مجلس تقریباً هیچ‌کاره است و چه بسا از این به بعد هیچکاره‌تر هم بشود! اما چرا مجلسی که باید رکن اساسی تصمیم‌گیری در کشور باشد، به این روز افتاده است؟

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی، غریب آبادی معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه بیان داشت که اروپایی‌ها حقی برای فعال سازی اسنپ‌بک ندارند، چرا که به تعهدات خود در تفاهم هسته‌ای عمل نکردند البته با چین و روسیه برای پاسخ به فعال‌سازی فرایند اسنپ بک هماهنگ هستیم.

نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان، به ریاست مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان و آقای شهباز شریف نخست وزیر پاکستان، ظهر امروز یکشنبه، در محل کاخ نخست وزیری اسلام‌آباد برگزار شد.