سه‌شنبه 20 آبان 1404

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در کانال تلگرامی خود نوشت: الان وسط جنگ هستیم، آن هم جنگ ترکیبی فکر می‌کنید مجلس کجاست؟ در رأس امور! کدام امور؟ حدود دو هفته است که با تدبیر و تصمیم هیأت رییسه‌، جلسات مجلس تعطیل است.

سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش با خانواده شهیدبوستان‌افروز دیدار و گفتگو کرد.

سخنگوی دولت با رئیس العلمای جامعه اسلامی بوسنی و هرزگوین در سارایوو دیدار و گفتگو کرد.

احمد زیدآبادی فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: با شروع جنگ 12 روزه، اقشار مختلف اجتماعی از خود دلسوزی و مسئولیت نشان دادند و با فروخوردن نارضایتی‌های خود، نوعی همبستگی مدنی را به نمایش گذاشتند؛ اکنون همان محافل این همبستگی مدنی را با تندترین الفاظ و حتی تهدید شخص رئیس‌جمهور و همکارانش بخصوص وزیر خارجه هدف گرفته‌اند.

احمدی نژاد پس از مدت‌ها در یک مراسم خصوصی و بسته حضور یافت و تصاویر او در این مراسم رسانه‌ای شد.

رئیس مجلس با بیان اینکه در شب نخست حمله فرماندهان ما در اتاق‌های فرماندهی به شهادت رسیدند، گفت: در اصل جنگ ما غافلگیر نشدیم. ضربه اول هم ترور و هم جنگ بود و آن چیزی که غافلگیری بود شیوه جنگی بود که رژیم انجام داد.

محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات دولت دوازدهم نوشت: ادامه محدودیتهای اینترنت و اختلال در GPS باعث ایجاد مشکلات متعدد در کسب و کار روزمره مردم شده است.

محمدجواد لاریجانی، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، گفت: باید واقع‌بینی را بر خواسته‌ها و تصورات ترجیح دهیم.

محمدجعفر قائم‌پناه با اشاره به جنگ 12 روزه نوشت اسرائیل «نزدیک به 1000 نفر از هموطنان، عمدتاً خانواده‌ها، زنان، کودکان و دانشگاهیان را به شهادت رساند.»

حضور رهبر انقلاب در شب عاشورا در حسنیه امام خمینی نه تنها یک پیامد امنیتی داشت بلکه سندی بر شکست رهبرد های دشمن هم بود.

«علی لاریجانی» مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: توانمندی نیروهای مسلح در سطح مطلوبی است.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران گفت: این پیروزی موجب شد رژیم صهیونیستی برای اولین بار به صورت واقعی آسیب‌پذیر نشان داده شود و آمریکا که وارد جنگ شده بود، پس از مواجهه با پاسخ‌های قاطع ایران، به سرعت به دنبال برقراری آتش‌بس رفت.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در جریان جنگ اخیر طراحی‌های عملیاتی ایران به صورت مداوم به روز می‌شد و این جنگ یک تمرین واقعی برای قلق‌گیری موشک‌های ایران بود

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: حضور مقام معظم رهبری در حسینیه امام خمینی (ره) 10ها پیام داشت و مردم نیز با حضور خود وفاداری به آرمان‌های انقلاب را نشان دادند که در واقع پاسخ قاطعی به یاوه‌گویان بود.

گلوله‌های دشمن، مرزهای ایران را هدف گرفتند؛ اما زخم‌های عمیق‌تر از درون بر پیکر این سرزمین نشستند. در حالی که کودکان ایرانی، با چشم‌های پر از امید، فردای آرام و روشن می‌خواهند، برخی از تریبون‌های تندرو، از کیهان تا حلقه‌های بسته سیاست، مشغول تخریب وحدت ملی و کاشتن بذر تفرقه‌اند.

یک مدرس جامعه شناسی با بیان اینکه جنگ فعلی به شدت باعث رشد سرمایه اجتماعی شده می‌گوید: بعد از جنگ این سرمایه ایرانی اوج گرفت و باعث رشد جهشی ایران در بعد صنعت و تجارت می‌شود.