چهارشنبه 21 آبان 1404

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

یک روزنامه تندرو که خود را متولی مبارزه با اسرائیل می‌داند، اخیراً همراه با سایر تندروها جهت‌گیری خود را بر تضعیف نقطه قوت ایران در جنگ تحمیلی اخیر متمرکز کرده و نوشته است که: «دشمن اگر در ساعات بامداد روز 23خرداد جسارت حمله پیدا کرد، این جسارت نه از سر اعتماد به قدرت خود، بلکه ناشی از ادراک ضعف از داخل کشورمان به‌واسطه مواضع افراد و جریانات غربگرا بود.»

عصرایران در گزارشی نوشت: بدنیست یک مصاحبه آرمانی و الگویی با نامزد ایده‌آل‌شان - آقای سعید جلیلی - ترتیب دهند تا ببینیم اگر او رییس جمهور شده بود و در پی جنگ 12 روزه (البته اگر به 12 روز ختم می‌شد) چگونه پاسخ می‌داد. خوش‌بختانه برادرشان یک تلویزیون بزرگ اختصاصی دارد با کلی مجری گوش به فرمان که تا امر بیاید اجرا می‌کنند.

فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: یک سال از ریاست‌جمهوری آقای پزشکیان، مظلوم‌ترین و بدشانس‌ترین رئیس‌جمهور ایران گذشت. شاید در جزئیات رفتارش ایرادات زیادی بود، اما در یک نگاه کلی، پزشکیان موفق عمل کرد.

تصاویری از دادستان اسبق تهران را در مراسم گرامیداشت شهدای حمله اسرائیل به زندان اوین مشاهده می کنید.

سخنگوی جبهه اصلاحات ایران، در شبکه ایکس نوشت: آیا مسببان وقت این همه خطای سیاسی و امنیتی نباید هر چه زودتر مورد مؤاخذه و برخورد قرار بگیرند؟

- معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه دستاوردهای ارزشمند در بخش دفاعی به برکت نشاط و انگیزه جوانان دانشمند و توانمند و با هدایت و برنامه‌ریزی بخش دفاعی به دست آمده است، گفت: صنایع موشکی را هم با اتکا به نیروهای داخلی فناوری بومی کردیم.

یک فعال سیاسی نوشت: وقتی فواد ایزدی تصور می‌کند با تهدید لفظی آمریکا به کشتن هزار سربازش، معادله قدرت به طور واقعی بر روی زمین عوض می‌شود، آن وقت از گردانندگان روزنامه کیهان چه انتظاری باید داشت!

محمدفاضلی نوشت: ایران بد گیری افتاده است. همه نفهم ها و بفهم ها جمع شوند و عین آدم عاقل حرف بزنند.

عبدالله گنجی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: مقام معظم رهبری گفته بودند کشورهای متخاصم از علوم غریبه و موجودات جنی برای جاسوسی استفاده می کنند.

روزنامه سازندگی درخصوص اظهارات اخیر سیداحسان خاندوزی وزیر اقتصاد دولت رئیسی که درباره فروش پادگان ها و زمین های سپاه برای آزمایش موشک های هایپرسونیک بوده، مطلبی نوشته است.

دیمیتری کالتسوف سفیر بلاروس در تهران صبح امروز چهارشنبه با حضور در بهارستان با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت و گو کرد.

وزیر پیشین کشور گفت: انسجام ملی ایرانیان فوق‌العاده و چشمگیر است و قضاوت‌های جهانی گواهی می‌دهند که ملت ایران خوب درخشید.

عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در شبکه اجتماعی ایکس به تهدید پزشکیان از سوی یک مقام مسئول، واکنش نشان داد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی از برگزاری جلسه هیأت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داد

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل نسبت به رفتار متناقض رییس جمهور آمریکا واکنش نشان داد.