خبر بد به فعالان اقتصادی شهرک های صنعتی کردستان
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان گفت: 34 هکتار زمین پس گرفته شده از افرادی که بیش از یک دهه نتوانستند فعالیت تولیدی درآن انجام دهند؛ اکنون آماده واگذاری به سرمایهگذاران و متقاضیان جدید است.
احمد خسروی مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان با اشاره به اینکه طی یکی، 2 سال اخیر بحث ساماندهی زمین های راکد در شهرک های صنعتی استان آغاز شده است، اظهار داشت: تاکنون 278 فقره پرونده در این راستا در مراجع قضایی تشکیل شده است.
وی ضمن تاکید بر تداوم این رویه در شرکتشهرکها؛ نتیجه تشکیل این پروندهها را تعیین تکلیف زمینهای صنعتی راکد بیان کرد و اضافه کرد: از این تعداد با همکاری مراجع قضایی 85 فقره پرونده به دلیل عدم فعالیت متقاضی، خلع ید و فسخ شده است.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان افزود: در نتیجه این اقدامات و فعالیت های انجام شده 34 هکتار زمین صنعتی آزادسازی شده و آماده واگذاری به متقاضیان و سرمایه گذاران جدید است.
خسروی ادامه داد: یکی از مهمترین قطعات در شهرک صنعتی سقز با 2.7 هکتار بود که قرارداد آن فسخ، و با توجه به قطعهبندی جدید، در حال آمادهسازی برای واگذاری به 15 سرمایهگذار (که از سوی ستاد ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به شرکت شهرکها معرفی شدهاند) هستیم و در کنار این 15 واحد، هشت واحد 200 متری هم برای احداث واحدهای کارگاهی در سقز آماده خواهد شد.
وی از دیگر برنامه های این شرکت را ممانعت از تغییر کاربری فضای صنعتی در شهرک های صنعتی خواند و یادآور شد: دراین راستا برنامه منسجمی در استان با نظارت سازمان بازرسی و قوه قضائیه به اجرا درآمده که در نتیجه آن از هفته گذشته تاکنون 43 مورد پرونده تشکیل شده است.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان؛ اظهار داشت: ماهیت شهرک های صنعتی تولیدی است لذا هر فردی اقدام به کار غیرتولیدی در آن کند در ابتدا به او اخطار داده می شود تا سریع نسبت به جمع آوری فعالیت خود اقدام کند و سپس در صورت عدم تمکین از طریق مراجع قضایی وارد عمل می شویم.
خسروی از دیگر برنامه ها و فعالیت های این شهرک را تعیین تکلیف اسناد شهرک های صنعتی و انتقال آن به اسم شرکت شهرک های صنعتی استان خواند و گفت: تیرماه سال جاری 276 هکتار از اراضی شهرک صنعتی چهار سنندج و قروه سه به نام شرکت شهرک های صنعتی صادر شد.
شرکت شهرکهای صنعتی کردستان در چهارم اردیبهشت سال 1370 به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شد و تاکنون به سرمایه گذاران و تولیدکنندگان در 12 شهرک، هفت ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی زمین واگذار کرده است.
این شرکت با دارا بودن یک مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، 1488 قرارداد منعقده و بهرهبرداری از 720 واحد صنعتی و واحد کارگاهی زمینه اشتغال مستقیم 12 هزار نفر را در استان کردستان فراهم کرده است.