شنبه 7 مهر 1403

خبر مهم درباره قیمت کالا‌های اساسی در ماه رمضان

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
خبر مهم درباره قیمت کالا‌های اساسی در ماه رمضان

اقتصادنیوز: بنابر اعلام رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان، تصمیم بر این است که هیچ تغییری در قیمت کالا‌های اساسی تا پایان ماه رمضان به وجود نیاید.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، در گفت‌وگوی ویژه خبری موضوع تنظیم بازار کالا‌های اساسی در ماه رمضان مورد بررسی قرار گرفت و احمد خانی نوذری معاون بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی و حسین فرهیدزاده رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به سوالاتی پاسخ دادند.

خانی نوذری گفت: سطح بالایی از تولید مرغ را در ماه‌های اخیر داریم و ثباتی که نسبتا در بازار برقرار است محصول تلاش تولیدکنندگان است که میزان عرضه به اندازه‌ای باشد که حجم تقاضای مصرف در این ایام پرمصرف را پوشش دهیم. حجم مرغ فعلی نیاز بازار را تامین می‌کند و حتی برنامه برای صادرات داریم؛ بنابراین مشکلی برای تامین مرغ با قیمت مصوب در بازار وجود ندارد.

او افزود: ماه‌های اخیر رکورد‌هایی در زمینه جوجه ریزی ثبت شد و بالای 150 میلیون قطعه جوجه ریزی در ماه را داشتیم در دی ماه امسال 153 میلیون قطعه و در بهمن ماه 150 میلیون قطعه جوجه ریزی داشتیم که مرغ آن اکنون وارد بازار می‌شود. برنامه وزارت جهاد برای سال آینده جوجه ریزی 145 هزار قطعه در ماه به طور مستمر است. 210 هزار تن در ماه مصرف مرغ در کشور است.

خبر مرتبط رواج گرانفروشی در بازار شب عید

اقتصادنیوز: معاون اتاق اصناف خبر داد که بیشترین تخلفات بازار شب عید مربوط به گران فروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، عدم رعایت اصول بهداشتی، کم فروشی و تقلب بوده است.

فرهید زاده گفت: قیمت مصوب مرغ هیچ تغییری نداشته و نظارت بر شبکه توزیع برقرار است. فعلا در این کالا ثبات را شاهد هستیم و التهابی دیده نمی‌شود. قیمت 73 هزار تومان مرغ تغییر نکرده، اما بر اساس نهاده‌های تولید ممکن است تغییراتی در قیمت داشته باشیم و فروش بالاتر از قیمت 80 هزار تومان از سوی تعزیرات پیگیری می‌شود. به جهت اینکه در دولت بحث معیشت مردم اهمیت دارد، تصمیم بر این است که هیچ تغییری در قیمت کالا‌های اساسی تا پایان ماه رمضان نداشته باشیم.

خانی نوذری در خصوص گوشت قرمز گفت: شرایط در گوشت قرمز با مرغ متفاوت است و تمام نیاز کشور از داخل تامین نمی‌شود و همواره بخشی از نیاز از واردات تامین می‌شود. در دو سالی که گذراندیم زنجیره تولید گوشت قرمز با چالش‌هایی مانند خشکسالی و یاافزایش قیمت جهانی نهاده‌های دامی مواجه شد و مجموعه این عوامل بخشی از تولید داخل را درگیر کرد.

او ادامه داد: به همین خاطر توسعه وارات گوشت قرمز را در دستور کار قرار دادیم و دو برابر سال گذشته گوشت قرمز منجمد وارد کشور شد که مصارف صنف و صنعت را تامین کنیم و نیاز صنایع را از بازار گوشت گرم بیرون بکشیم و امسال 80 هزار تن واردات داشتیم و تا پایان ماه رمضان به واردات 100 هزار تن گوشت قرمز خواهیم رسید که کل نیاز بخش صنعت را تامین کنیم.

خبر مرتبط قیمت گوشت مرغ، گوشت قرمز و گوشت بوقلمون امروز سه‌شنبه 22 اسفند 1402/ صعود قیمت مرغ + جدول

اقتصادنیوز: امروز در بازار گوشت و دام ایران هر کیلو مرغ کشتار در بازار روند صعودی را نسبت به روز گذشته در پیش گرفت و با تجربه رشد قیمت 71 تومانی؛ 80,071 تومان خرید و فروش شد.

وی ادامه داد: اکنون روزانه 200 تا 250 تن به صورت روزانه وارد بازار می‌شود. واردات در احجام بالا به تولید داخل آسیب می‌زند و تلاش وزارت جهاد این است که به قدری گوشت وارد شود که ثبات در بازار ایجاد شود. برآورد ما این است که بازار گوشت قرمز هم در بهار سال آتی به ثبات خواهد رسید. از فردا گوشت قرمز به شیوه جدید و پرحجم عرضه خواهد شد. برنامه داریم تا 10 تن در روز هم عرضه گوشت قرمز را انجام دهیم.

فرهید زاده در مورد قیمت شیرینی‌جات و زولبیا و بامیه گفت: قیمت این موارد بنا بر اینکه هزینه‌ها متفاوت است بر عهده اتحادیه آن شهر و یا شهرستان گذاشته شده است، اما خالص فروشی باید انجام شود و قیمت جعبه با قیمت کالا تناسب داشته باشد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
خبر مهم درباره قیمت کالا‌های اساسی در ماه رمضان 2
خبر مهم درباره قیمت کالا‌های اساسی در ماه رمضان 3