پنج‌شنبه 8 آذر 1403

خبر مهم درباره نرخ سود بانکی | کدام بانک به سپرده شما سود 25 درصد می‌دهد؟ + جدول

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
خبر مهم درباره نرخ سود بانکی | کدام بانک به سپرده شما سود 25 درصد می‌دهد؟ + جدول

تغییراتی که به تازگی در نرخ سود سپرده بانکی ایجاد شده است، بسیاری از مردم را نسبت به انتخاب بانک برای ایجاد سپرده، دچار تردید کرده است. در این گزارش به مقایسه سود سپرده 23 بانک می‌پردازیم. لازم به ذکر است که همه اطلاعات این گزارش، از تماس با شعب این بانک‌ها جمع‌آوری شده‌اند

سود بانکی چقدر است کدام بانک‌ها بالاترین نرخ سود بانکی را پرداخت می‌کنند؟. چندی پیش بانک مرکزی ایران در اطلاعیه‌ای، نرخ جدید سود بانکی و بهره بانکی را اعلام کرد. آمانرخ سود بانکی در کدام بانک بیشتر است؟ جدول جدید سود بانکی در بانکهای مختلف را بخوانید و ببینید.

بانک مرکزی ایران با صدور یک اطلاعیه جدید، نرخ جدید انواع سود بانکی را اعلام کرد. آخرین اخبار بانکی و اطلاعیه‌ها بانک مرکزی ایران درباره وام بانکی، نرخ سود بانکی و بهره بین بانکی را در عرشه آنلاین بخوانید.

بیشتر بخوانید: خبر مهم از نرخ‌های جدید سود بانکی | شرط دریافت سود 23 درصدی سپرده‌های بانکی اعلام شد

بهمن ماه سال گذشته بود که بانک مرکزی در بخشنامه‌ای مصوبه شورای پول و اعتبار درباره اصلاح نرخ سود سپرده و تسهیلات را به شبکه بانکی ابلاغ کرد. به این ترتیب حداکثر نرخ سود بانکی به 22.5 درصد برای سپرده‌های سرمایه‌گذاری بلندمدت با سررسید سه ساله افزایش یافت.

کدام بانک‌ها بالاترین نرخ سود بانکی را پرداخت می‌کنند؟

بانک آینده و بیشترین نرخ سود بانکی

بررسی‌های تجارت‌نیوز نشان می‌دهند که در مرداد ماه 1402 نرخ سود بانکی بلندمدت بانک‌ها از 18 درصد تا 25 درصد متغیر است. البته برخی از این سپرده‌ها تنها نام سپرده بلندمدت را یدک می‌کشند و بانک‌ها برای جذاب‌تر کردن آنها شرایطی را مهیا کرده‌اند که مشتریان بتوانند بدون پرداخت جریمه، پس از مدت زمان مشخصی مبلغی را از سپرده خود برداشت کنند یا آن را ببندند.

پیگیری‌ها حاکی از آنند که بیشترین سود پرداختی در شبکه بانکی مربوط به بانک آینده است و این بانک به سپرده‌هایی که حداقل موجودی آنها یک میلیارد تومان باشد، سودی 25 درصدی پرداخت می‌کند.

سود سپرده 23 درصدی در 23 بانک

23 بانک و موسسه اعتباری دیگر، حداکثر سود بانکی 23 درصدی را به سپرده گذاران خود پرداخت می‌کنند. اما حداقل موجودی سپرده‌ها در این بانک‌ها متفاوت است. برای مثال این میزان در بانک‌های سامان و رفاه کارگران معادل 500 میلیون تومان و در بانک ایران زمین نیز 300 میلیون تومان است.

حداقل موجودی این سپرده‌های 23 درصدی برای بانک‌های اقتصاد نوین، تجارت، پاسارگاد، کارآفرین و همچنین موسسات اعتباری ملل و نور برابر با 200 میلیون تومان است.

پنج بانک سرمایه، پارسیان، گردشگری، سپه و کشاورزی نیز برای پرداخت سود 23 درصدی، سپرده‌هایی با حداقل موجودی 100 میلیون تومانی دریافت می‌کنند.

با این وجود مبلغ این سپرده‌ها در بانک‌های شهر، دی، مسکن، توسعه تعاون، سینا، صادرات، صنعت و معدن، ملت و پست بانک، تنها یک میلیون تومان است.

کمترین سود بانکی در کدام بانک‌ها پرداخت می‌شود؟

بانک ملی ایران، بزرگترین بانک دولتی کشور، به سپرده‌های مشتریان خود حداکثر 20 درصد سود بانکی پرداخت می‌کند. حداقل مبلغ موردنیاز برای افتتاح حساب در بانک ملی برای دریافت این سود نیز 100 میلیون تومان است.

کمترین سود بانکی اما مربوط به دو بانک توسعه صادرات و خاورمیانه است. بیشترین سودی که این بانک‌ها به سپرده‌گذاران خود پرداخت می‌کنند 18 درصد و حداقل مبلغ این سپرده‌ها نیز برابر با یک میلیون تومان است.

با این حال، تورم‌های بالا در اقتصاد کشور باعث شده است که مردم تمایلی به سپرده‌گذاری در شبکه بانکی با این نرخ‌ها نداشته باشند، از همین روی، بانک‌ها با ترفندهای مختلف از جمله تعیین حداقل مبلغ سپرده، سعی می‌کنند که سود سپرده بیشتری به مشتریان خود پرداخت کنند.

بانک آینده

سپرده‌های بانک آینده یک ساله هستند و این بانک، سودی 25درصدی را به این سپرده‌ها پرداخت می‌کند. حداقل مبلغ سپرده 1 میلیارد میلیون تومان است و برداشت از آن پس از یک ماه، بدون جریمه خواهد بود.

بانک اقتصاد نوین

بانک اقتصاد نوین به سپرده‌های بلندمدت کمتر از 200میلیون تومان، سود 18درصد پرداخت می‌کند. همچنین سپرده‌های با مبلغ 200میلیون تومان به بالا، سود 20درصد دریافت خواهند کرد.

بانک ایران زمین

در ادامه مقایسه سود سپرده بانک‌ها، به سراغ بانک ایران زمین رفته‌ایم. این بانک مبلغ سود پرداختی به سپرده‌های خود را بسته به مبلغ سپرده، به سه گروه تقسیم کرده است. کف مبلغ این سپرده‌ها 10میلیون تومان است و بانک ایران زمین تا سقف 300میلیون تومان، سودی 18درصدی را پرداخت می‌کند.

بانک پارسیان

بانک پارسیان به سپرده‌های زیر یک میلیارد تومان 18درصد سود پرداخت می‌کند. برداشت پول از این سپرده‌ها، یک ماه پس از افتتاح، بدون پرداخت جریمه امکان‌پذیر است.

سپرده‌های یک میلیارد تومان به بالای بانک پارسیان نیز نرخ سود 20درصد دارند و بعد از سه ماه، می‌توان بدون جریمه از آن برداشت کرد.

بانک پاسارگاد

در حال حاضر بانک پاسارگاد تنها یک نوع سپرده بلندمدت دارد که نرخ سود آن 18درصد است. سپرده‌گذاران می‌توانند پس از سه ماه از زمان افتتاح حساب، بدون جریمه از این سپرده برداشت کنند.

بانک تجارت

در ادامه سود سپرده بانک‌ها، نوبت به بانک تجارت می‌رسد. سود این بانک دو ساله و با نرخ سود 18درصد است. همچنین حداقل مبلغ افتتاح این سپرده 18درصد است. برداشت از این سپرده هم تا سه ماه، جریمه دارد.

بانک توسعه تعاون

سپرده دو ساله بانک توسعه تعاون نیز سود 18درصد به سپرده‌گذاران پرداخت می‌کند. همچنین برداشت از این سپرده پس از دو ماه، بدون جریمه خواهد بود.

بانک خاورمیانه

بانک خاورمیانه دو نوع سپرده بلندمدت یک و دو ساله ارائه می‌کند. نرخ سپرده یک ساله بانک خاورمیانه 16درصد و سپرده دو ساله، 18درصد است.

بانک دی

برای مقایسه سود سپرده بانک‌ها باید به بانک دی هم اشاره کرد. سپرده این بانک نیز دو ساله است و بر اساس مبلغ سپرده، به دو بخش تفکیک می‌شود. سپرده‌های زیر 100میلیون تومان، 18درصد و سپرده‌های بالای 100میلیون تومان، 20درصد سود دریافت می‌کنند.

بانک رفاه کارگران

سپرده بلندمدت بانک رفاه کارگران، یک ساله است. سودی 18درصد را پرداخت می‌کند. همچنین برداشت از این سپرده پس از یک ماه، بدون جریمه است.

بانک سپه

سپرده دو ساله بانک سپه، 18درصد سود پرداخت می‌کند و حاقل مبلغ این سپرده باید 100میلیون تومان باشد. سپرده‌گذاران می‌توانند پس از سه ماه از زمان افتتاح حساب، بدون جریمه از این سپرده برداشت کنند و پس از این مدت، سود سپرده به صورت روز شمار پرداخت خواهد شد.

بانک سرمایه

مقایسه سود سپرده بانک‌ها نشان می‌دهد که بانک سرمایه به سپرده‌های زیر 100میلیون تومان، سودی 18درصدی پرداخت می‌کند و برداشت از این سپرده پس از سه ماه، بدون جریمه خواهد بود. به علاوه سپرده‌های بالای 100میلیون تومان، مشمول سود 20درصدی خواهند شد و مدت زمان برداشت با جریمه از آن، یک ماهه است.

بانک سینا

سود سپرده دو ساله بانک سینا برای مبلغ یک تا 19میلیون تومان، 18درصد است و برداشت پس از چهار ماه از این حساب بدون جریمه است. سپرده 20 تا 49 میلیون تومانی نیز 18درصد سود دریافت می‌کند اما این مدت زمان برای این سپرده به دو ماه می‌رسد. سپرده‌های 100میلیون به بالا نیز همان سود 18درصد را دریافت می‌کنند. با این تفاوت که برداشت از آن پس از یک ماه بدون جریمه است.

بانک شهر

سپرده‌گذاران در بانک شهر می‌توانند برای سپرده‌های بلندمدت خود سود 18درصد را دریافت کنند. با این شرایط که برداشت از سپرده‌های زیر 100 میلیون، بعد از سه ماه و سپرده‌های بالای 100میلیون، پس از یک ماه بدون جریمه است.

بانک صادرات

آخرین مورد در روند مقایسه سود سپرده بانک‌ها، به بانک صادرات اختصاص دارد. سپرده یک ساله این بانک، نرخ سود 16درصد دارد و زمان شکست سود آن یک ماهه است. از سویی دیگر، سپرده دو ساله بانک صادرات سود 18درصد پرداخت می‌کند و حداقل مبلغ آن 50میلیون تومان است. زمان شکست سود این سپرده، سه ماهه است.

بانک سامان

بانک سامان در قالب دو نوع سپرده بلندمدت یک ساله و دو ساله به مشتریان خود سود پرداخت می‌کند. سود سپرده یک ساله 16درصد و سود سپرده دو ساله، 18درصد است.

بانک مسکن

سپرده ممتاز 6ماهه بانک مسکن با حداقل مبلغ سپرده‌گذاری 50 میلیون تومان، 15درصد سود پرداخت می‌کند. البته این سپرده به ازای هر 20میلیون تومان، یک برگه اوراق به سپرده‌گذار اعطا می‌کند که با احتساب این اوراق، بازدهی سپرده به بالای 22درصد می‌رسد.

حساب گواهی سپرده بانک مسکن نیز 6ماهه و با سود 18درصد است. همچنین سپرده بلندمدت دوساله بانک مسکن نیز، سود 18درصد پرداخت می‌کند.

بانک ملت

حساب گواهی سپرده یک ساله بانک ملت، سودی 18درصدی را به صورت علی‌الحساب به سپرده‌گذار اعطا می‌کند. با این وجود سود این سپرده بسته به عملکرد سوددهی بانک می‌تواند افزایش یابد. برای مثال در سال 1400 بانک ملت به سپرده‌گذاران خود 22.5درصد و در سال 1399 معادل 23درصد سود پرداخت کرد.

بانک ملی

بانک ملی در قالب سپرده‌های دو ساله خود، سودی 18درصدی را پرداخت می‌کند. حداقل مبلغ این سپرده 50 میلیون است و سپرده‌گذار می‌تواند پس از سه ماه، بدون جریمه از حساب خود برداشت کند.

به علاوه متقاضیان افتتاح سپرده با مبلغ کمتر از از 50 میلیون تومان، می‌توانند از سپرده یک ساله بانک ملی با سود 16درصد استفاده کنند.

بانک کارآفرین

سپرده‌های بالای 100میلیون تومان بانک کارآفرین، سودی 20درصدی را برای سپرده‌گذار در نظر می‌گیرند و برداشت از آنها پس از سه ماه، بدون جریمه است. سپرده‌های زیر 100 میلیون تومان نیز 18درصد سود دریافت می‌کنند.

بانک کشاورزی

سپرده دو ساله بانک کشاورزی، 18درصد سود پرداخت می‌کند و سپرده‌گذار می‌تواند پس از 15ماه، بدون شکست سود از حساب خود برداشت کند. همچنین سپرده‌های بالای 500 میلیون تومان، نرخ سود 19درصدی دریافت می‌کنند.

پست بانک

پست بانک ایران به سپرده‌های یک ساله خود، با نرخ‌های 15درصد، 16درصد و 17درصد سود پرداخت می‌کند. برداشت از این سپرده‌ها قبل از یک سال با جریمه همراه خواهد بود.

موسسه اعتباری ملل

سپرده بلندمدت موسسه اعتباری ملل با سود 20درصدی همراه است و برداشت از آن پس از یک ماه از افتتاح سپرده، جریمه‌ای برای سپرده‌گذار نخواهد داشت.

نرخ سود بانکی مصوب شورای پول و اعتبار

بانک مرکزی بر رعایت نرخ سود سپرده مصوب شورای پول و اعتبار تاکید کرد. در بخشنامه ابلاغی به بانک‌ها و موسسات اعتباری آمده است که طبق مصوبه شورای پول و اعتبار نرخ سود علی الحساب سپرده‌های سرمایه‌گذاری مدت‌دار به طور متوسط 10 تا 18 درصد تعیین شده است.

اجرای دقیق مصوبه علاوه بر آن که در بخشنامه‌ای در بهمن ماه سال گذشته مورد تاکید قرار گرفته در جلسات رییس کل بانک مرکزی با مدیران بانکی کشور نیز تصریح شده است.

بر اساس بررسی بانک مرکزی نرخ‌های سود علی الحساب پرداختی به سپرده‌های سرمایه‌گذاری مدت‌دار اشخاص و علی‌الخصوص صندوق‌های سرمایه‌گذاری از سوی برخی از بانک‌ها و موسسات اعتباری رعایت نمی‌شود، به طوری که با استفاده از روش‌های متفاوت، نرخ سود موثر سپرده‌ها فراتر از موارد مصرح در ضوابط ابلاغی بانک مرکزی است.

بر این اساس، بانک مرکزی در بخشنامه جدید خود، مدیران عامل و اعضای هیات مدیره بانک‌ها و موسسات اعتباری را مسئول مستقیم اجرای دقیق این بخشنامه معرفی کرده و از آنها خواسته اقدامات اصلاحی لازم را انجام دهند.

بانک‌ها از سپرده افراد برای پرداخت تسهیلات و تسویه بدهی خود استفاده می‌کنند. بدین ترتیب افزایش نرخ سود یکی از راهکارهای اصلی بانک‌ها برای جذب سپرده بیشتر در سال‌های گذشته بوده است.

نرخ سود بانکی همواره توسط شورای پول و اعتبار مشخص می‌شود و این شورا 24 تیر ماه سال گذشته سقف نرخ سود علی‌الحساب سپرده‌های سرمایه‌گذاری را مصوب و بانک مرکزی به شبکه بانکی کشور ابلاغ کرد.

براساس این مصوبه، نرخ‌های سود بین 10 تا 18 درصد است. سود سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه مدت عادی 10 درصد، سود سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه مدت ویژه سه ماهه 12 درصد، سود سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه مدت ویژه 6 ماهه 14 درصد، سود سپرده سرمایه‌گذاری با سررسید یک سال 16 درصد و سود سپرده سرمایه‌گذاری با سررسید دو سال 18 درصد اعلام شد.

نرخ سود سپرده‌گذاری در بانک‌ها و موسسات اعتباری

محمدرضا جمشیدی دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی اعلام کرد: نرخ سپرده‌گذاری در بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی اضافه بر نرخ‌های مصوب شورای پول و اعتبار به هیچ عنوان افزایش نخواهد یافت. این تصمیم در آخرین جلسه مدیران عامل شورای‌عالی کانون بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی اتخاذ و بر اجرای دقیق آن تاکید شد.

وی اضافه کرد: اگر چه برخی بانک‌ها نرخ‌های بالایی را به سپرده‌گذاران خود پرداخت می‌کنند، اما بدون شک این اقدام به نفع آنان نخواهد بود.

جمشیدی گفت: مدیران عامل در این جلسه تاکید کردند بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی کماکان در چارچوب نرخ‌های مصوب بانک مرکزی نسبت به جذب سپرده اقدام خواهند کرد.

دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی افزود: متاسفانه برخی بانک‌ها نرخ سود را بالا برده‌اند که با این شرایط ناگزیر در یک چرخه معیوب قرار می‌گیرند.

نرخ سود بین بانکی

بانک مرکزی در اطلاعیه ای جدیدترین نرخ سود بانکی در سال 1400 را اعلام کرد. البته هر بانکی محاسبه متفاوتی برای پرداخت سود سپرده دارد.

سود طرح‌های سپرده‌گذاری بلندمدت بانک‌ها در حال حاضر 16 و تا سقف 18 درصد تعیین شده است. زمان سپرده‌گذاری بلندمدت در اکثر بانک‌ها بین یک تا دو سال مشخص شده است. همچنین مدت زمان خواب سپرده هم در بیشتر بانک‌ها بین یک تا سه ماه است.

بر این اساس اگر مشتری 100 میلیون تومان در بانک‌های فعال در شبکه بانکی کشور سپرده‌گذاری کند، بین یک میلیون و 400 تا 600 هزار تومان سود دریافت می‌کند. البته این رقم در بین بانک‌های مختلف متفاوت است و هر بانک محاسبه متفاوتی را برای پرداخت سود سپرده دارد.

با توجه به شرایط پرداخت سوذ سپرده به مشتریان برخی از کاربران تجارت‌نیوز به این موضوع واکنش‌هایی را داشتند.

«ارزش پول وسرمایه در بانک برای بیش ازدوماه ازبین میره واین اشتباهه پول ماهم ارزش نداره چه برسه بخای راکدش کنی فقط بایدباهاش کارکردوخریدوفروشی چیزی وگرنه دیگه نمیشه ازش استفاده کرد»

«نرخ سود بانکی را تورم رایج در هرکشور تعیین میکندکه توی ایران حداقل40%باید باشد وهرکس پول توی بانک برای سود بگذارد پولش بی ارزش خواهدشد باید تبدیل به ارزیاطلا ویاکالا شود تاارزش پولش تاحدودی حفظ شود.»

«پول گذاشتن توی بانک یعنی از بین بردن سرمایه، یعنی با پولتون ده برابر کسب میکنند بعدبه شما هجده درصد می دن»

«من50ملیون تو بانک گذاشتم طی دوسال 18میلیون سود داد در صورتیکه همزمان یک پراید به سی ملیون خریدم الان 120ملیون میخرم بزرگترین اشتباه اینه که دولت رو تو بانک بگذاری برو پشکل بخر ولی تو بانگ نذار اگر خواهان سود بیشتری»

«عزیزان این ک پولتونو بزارین بانک پول بگیرین اسمش سود حساب نمیشه اسمش از بین بردنه سرمایه زندگیتونه. پس حواستون باشه با اسم سود بانکی سرمایتون از دستتون میره نابود میشه. یکی دیگه میاد از بانک پول شمارو ب اسم وام میگیره میبره پراید میخره سال دیگه 10 برابر میشه و شما فکر میکنید 18 در صد سود بردین درصورتی ک سودو یکی دیگه برده شما ضرر بردین. به این میگن ضرر بانکی ن سوده بانکی»

جدیدترین لیست نرخ سود بانک‌ها

جدیدترین لیست نرخ سود بانک‌ها اعلام شد. این بانک‌ها سود 20 درصد می‌دهند. دکتر معین احمدی کارآفرین و کارشناس مسائل اقتصادی درباره نرخ سود بانکی در پاسخ به این سوال که آیا دادن سودهای 20‌درصدی به سپرده‌گذاران از طرف بانک‌ها منطقی است یا نه می‌گوید: با توجه به تورم بالا در کشور پرداخت سود 20‌درصد و حتی بالاتر به سپرده‌گذاران بانکی امری کاملا ضروری است تا مانع خروج نقدینگی از بانک‌ها و التهاب بیشتر بازار ارز، سکه و طلا شود.

به گزارش عرشه آنلاین او در خصوص اینکه چرا بانک‌ها سودهای بالا پرداخت می‌کنند، گفت: این بانک ها برای ادامه حیات خود ناچارند به مردم سود جذاب بدهند تا سپرده‌های بیشتری جلب کنند تا از وضع زیان‌دهی خارج شوند که کاملا هم منطقی است.

بیشترین سود بانکی بلندمدت در سال 1400 چقدر بود؟

بیشترین سود بانکی بلند مدت در سال 1400 می‌تواند در بین بانک‌ها متفاوت باشد، مخصوصاً اگر رقم اندوخته شما رقم قابل‌توجهی باشد. در سپرده گذاری بلند مدت به ادعای بانک‌ها، آن‌ها با اندوخته شما سرمایه‌گذاری می‌کنند و با پرداخت سود شما را در این سرمایه‌گذاری شریک می‌کنند.

سود این سپرده‌ها از طرف بانک‌ها تضمین می‌شود لذا شما می‌توانید روی برداشت ماهانه سود اندوخته خود حساب کنید.

برخی بانک‌ها با فرمول‌هایی به شما امکان برداشت از حساب در طول مدت سپرده‌گذاری بلند مدت را می‌دهند.

برخی از حساب‌های بلند مدت قابلیت واریز و برداشت و بستن بدون ضرر و زیان حساب بعد از یک ماه را دارند که درواقع حکم حساب کوتاه‌مدت را برای مشتری پیدا می‌کنند.

بانک آینده 18 درصد 1.000.000 بعد از یکماه بدون نرخ شکست

بانک رفاه کارگران 18 درصد 1.000.000 بعد از یکماه بدون نرخ شکست

بانک اقتصاد‌نوین 18 درصد 5.000.000 بعد از یکماه نرخ شکست 15 درصد

بانک انصار 18 درصد 10.000.000 قبل از 3 ماه 10 درصد

بانک ایران‌زمین 18 درصد 10.000.000 بعد از یکماه بدون نرخ شکست

بانک پارسیان 18 درصد 5.000.000 قبل از یکسال 10 درصد

بانک پاسارگاد 18 درصد 1.000.000 قبل از 3 ماه 15 درصد

پست بانک 15 درصد 1.000.000 قبل از یکسال 15 درصد

بانک تجارت 18 درصد 1.000.000 قبل از 6 ماه 14 درصد

بانک توسعه تعاون 18 درصد 1.000.000 قبل از یکسال10 درصد

بانک توسعه صادرات 15 درصد 1.000.000 قبل از یکسال 10 درصد

بانک حکمت ایرانیان 15 درصد 1.000.000 قبل از یکسال 10 درصد

بانک خاورمیانه 15 درصد 1.000.000 قبل از یکسال 10 درصد

بانک دی 18 درصد 1.000.000 بعد از یکماه بدون نرخ شکست

بانک سامان 18 درصد 1.000.000 قبل از 3 ماه 10 درصد

بانک سپه 18 درصد 1.000.000 قبل از یکسال 8 درصد

بانک سرمایه 18 درصد 1.000.0000 قبل از 3 ماه 17.5درصد

بانک سینا 18 درصد 1.000.0000 قبل از 3 ماه 10 درصد و بعد از 3 ماه 16 درصد

بانک شهر 18 درصد 1.000.000 بعد از یکماه بدون نرخ شکست

بانک صادرات 18 درصد 1.000.000 قبل از یکسال 10 درصد

بانک صنعت و معدن 15 درصد 1.000.0000 قبل از یکسال 10 درصد

بانک قوامین 18 درصد 1.000.0000 قبل از 3 ماه 15 درصد

بانک کارآفرین 18 درصد 1.000.000 بعد از یکماه نرخ شکست 17 درصد

بانک کشاورزی 18 درصد 1.000.000 قبل از یکسال 10 درصد

بانک گردشگری 18 درصد 1.000.000 بعد از یکماه بدون نرخ شکست

بانک مسکن 18 درصد 1.000.000 قبل از یکسال 10 درصد

بانک ملت 18 درصد 1.000.000 قبل از یکسال 10 درصد

بانک ملی 18 درصد 1.000.000 قبل از 3 ماه 10 درصد

بانک مهر‌اقتصاد 18 درصد 1.000.000 قبل از یکسال 10 درصد

بانک موسسه کوثر 18 درصد 1.000.000 بدون نرخ شکست

موسسه ملل 18 درصد 1.000.000 قبل از یکماه نرخ شکست 18 درصد

موسسه نور 18 درصد 1.000.000 بعد از یکماه بدون نرخ شکست

هم اکنون دیگران می خوانند -->

بیشتر بخوانید

خبر مهم درباره نرخ سود بانکی | کدام بانک به سپرده شما سود 25 درصد می‌دهد؟ + جدول 2