خروج جنگندهها و اپراتورهای پاتریوت
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در حالیکه مقامات آمریکایی روز جمعه از خارج شدن سامانه های دفاع موشکی «پاتریوت» آمریکا مستقر در عربستان خبر دادند، اخبار تکمیلی از خروج برخی دیگر از تجهیزات و نظامیان آمریکایی از این کشور حکایت دارد. به نوشته وبگاه «میلیتری تایمز» یک مقام مطلع آمریکایی که به دلیل حساسیت موضوع مایل به افشای نام خود نبود در این رابطه گفت که قرار است علاوه بر سامانه...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در حالیکه مقامات آمریکایی روز جمعه از خارج شدن سامانه های دفاع موشکی «پاتریوت» آمریکا مستقر در عربستان خبر دادند، اخبار تکمیلی از خروج برخی دیگر از تجهیزات و نظامیان آمریکایی از این کشور حکایت دارد.
به نوشته وبگاه «میلیتری تایمز» یک مقام مطلع آمریکایی که به دلیل حساسیت موضوع مایل به افشای نام خود نبود در این رابطه گفت که قرار است علاوه بر سامانه های پاتریوت، حدود 300 نظامی که کار هدایت وکنترل سامانه های پاتریوت در عربستان را برعهده داشتند خاک عربستان را ترک کنند.
یک مقام دیگر آمریکایی نیز گفت که علاوه بر سامانه های پاتریوت، برخی جنگنده های آمریکایی نیز عربستان را ترک می کنند. به گفته این مقام آمریکایی، دو سامانه دیگر پاتریوت در پایگاه هوایی «شاهزاده سلطان» در عربستان باقی خواهند ماند.
این در حالی است که یک مقام مطلع روز شنبه به شبکه خبری «بلومبرگ» گفت که احتمالا سامانه های پاتریوت عربستان جایگزین پاتریوتهای آمریکا می شوند.
به گزارش بلومبرگ، با وجود این تغییرات جدید، بیش از 12 سامانه پاتریوت و یک سامانه موشکی «تاد» برای مقابله با موشکهای بالستیک کماکان در عربستان فعال خواهند بود.
این در حالی است که «شان رابرتسون» یک سخنگوی پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) به شبکه خبری بلومبرگ گفت که پاسخگویی و توانایی ایالات متحده در منطقه خاورمیانه کماکان نیرومند باقی مانده است.
یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا روز جمعه مدعی شد واشنگتن علیرغم تصمیم برای خارج کردن سامانههای دفاع موشکی از عربستان به امنیت متحدان خود در خلیج فارس پایبند است.
«برایان هوک» نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در مصاحبهای با شبکه خبری «سیانبیسی» مدعی شد علیرغم تغییر در آرایش نیروهای آمریکا در منطقه تغییری در تعهد واشنگتن به امنیت متحدانش در خلیج [فارس] ایجاد نشده است.