خط و نشان روسیه برای ژاپن / به عواقب کارتان فکر کنید!
وزارت خارجه روسیه درباره ارسال سامانههای پدافند هوایی «پاتریوت» به اوکراین هشدار داد.
«ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز چهارشنبه گفت، اقدام ژاپن برای ارسال سامانههای پدافند هوایی «پاتریوت» به اوکراین «پیامدهای سنگینی» در روابط روسیه و ژاپن خواهد داشت.
خبر مرتبط خوش بینی روسیه نسبت به توافق صلح باکو و ایروانوزارت امور خارجه روسیه گفت:«روسیه چشم اندازهای خوبی برای عادی سازی روابط بین باکو و ایروان میبیند.»
06 دی 1402به گزارش خبرگزاری «رویترز» زاخاروا در نشست هفتگی گفت: «چنین سناریویی به عنوان اقدامات خصمانه آشکار علیه روسیه تعبیر خواهد شد و به عواقب سنگینی برای ژاپن در زمینه روابط دوجانبه خواهد شد.»
خبر مرتبط ژنرال بلندپایه پوتین رسوایی به بار آورد + عکسژنرال اولگ فرولوف، 61 ساله، معاون مدیر آژانس فضایی روسیه روسکوسموس، همراه با دو متهم دیگر بازداشت شدند.
06 دی 1402روابط روسیه و ژاپن از زمانی که روسیه دهها هزار نیرو را در فوریه 2022 به اوکراین فرستاد، به شدت وخیم شده است. ژاپن به متحدان غربی خود در اعمال تحریمهای اقتصادی علیه روسیه پیوسته است.
با تداوم جنگ روسیه با اوکراین و نیاز به تجیهز کییف برای مقابله با حملات پهپادی و موشکی روسیه، آمریکا اینک نیاز به سامانههای دفاع موشکی دارد به طوریکه واشنگتن دست به دامان متحدان خود برای دریافت مجدد این سامانهها شده است.
ژاپن در روزهای اخیراعلام کرد که پس از بازنگری در دستورالعملهای صادرات تسلیحاتی، برای ارسال موشکهای دفاع هوایی «پاتریوت» به آمریکا آماده میشود. این پاتریوتها قرار است به اوکراین ارسال شوند.
ژاپن و کره جنوبی اخیر جنگندههایی را برای نظارت بر پروازهای مشترک بمب افکن ها و جنگندههای چینی و روسی نزدیکی قلمرو خود انجام دادند.
روسیه و ژاپن هنوزمعاهدهای برای پایان دادن به خصومتهای جنگ جهانی دوم منعقد نکردهاند. اختلاف ارضی قدیمی بین دو کشور شامل زنجیرهای از جزایر در اقیانوس آرام است که در ژاپن به عنوان «سرزمینهای شمالی» و در روسیه به عنوان «کوریل جنوبی» شناخته میشوند.
«ولودیمیر زلنسکی» رئیسجمهوراوکراین از مدتها قبل از آمریکا درخواست کرده بود با ارسال پاتریوت، دفاع ضدهوایی و ضدموشکی خود را تقویت کند.
سران اوکراین پس از عملیاتی شدن این سامانه منتظر کسب موفقیت بیشتر در نبرد با برخورداری از تسلیحات پیشرفته غرب و آمریکا بودند، اما نه تنها این توقع حاصل نشد بلکه خبر هدف قرار گرفتن سامانه پاتریوت، فضای روانی این عرصه را بیش از گذشته ملتهب ساخت.
ایالات متحده سامانه های دفاع هوایی پاتریوت را به عنوان بخشی از تلاش نظامی گسترده برای کمک به کییف برای مقابله با تهاجم روسیه به اوکراین فرستاده است.
یک مقام آمریکایی اخیرا اعتراف کرده که بخشی از سامانه دفاع هوایی پاتریوت این کشور در حمله روسیه به اوکراین آسیب دیده است.
--> اخبار مرتبط- ترجمه ژاپنی ایران برای اروپا / میانجیگری توکیو برای بازگشت به میز مذاکرات
- آشتی ایران و اروپا در توکیو؟/ امیرعبداللهیان برای احیای مذاکرات به ژاپن رفت
- مجازات سنگین روسیه توسط ژاپن!
- کرملین: روسیه با تهدیدهایی فراتر از اوکراین مواجه است
- اوکراین عقب نشینی کرد
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.