خوانندگی بهرام افشاری چقدر طرفدار دارد؟
فیلم سینمایی «فسیل» که در آن بهرام افشاری نقش یک خواننده قبل از انقلاب را بازی میکند تا کنون با فروش 36 میلیارد تومانی در صدر جدول فروش اکران نوروزی قرار دارد.
مهسا بهادری: اکران نوروزی 1402 نیز از چهارشنبه (25 اسفند) با نمایش چهار فیلم «غریب» به کارگردانی محمدحسین لطیفی با مضمون دفاع مقدس، «فسیل» به کارگردانی کریم امینی با مضمون کمدی، «عروس خیابان فرشته» به کارگردانی مهدی خسروی با مضمون کمدی و «بچههای طوفان» به کارگردانی صادق صادقدقیقی با مضمون درام برای کودکان و نوجوانان آغاز شد. در کنار این چند فیلم، فیلمهای «ملاقات خصوصی» «چپ، راست»، «بخارست» و همچنان در جدول اکران خواهند ماند. فیلمهایی که احتمالاً شانس بیشتری برای فروش نسبت به لیست اکران نوروزی دارند.
فیلم سینمایی «فسیل» در این روزهایی که همزمان با ماه رمضان هم بود، بالاترین میزان فروش را برای خود ثبت کرد. این فیلم حدود 722 هزار بلیت فروخت و با 13 هزار و 267 سانس حدود 36 میلیارد و 138 میلیون تومان فروش را برای خود ثبت کرد. یکی ازدلایل فروش بالای این فیلم، ژانر آن است، تجربه نشان داده که اساسا فیلمهای کمدی، تجربه فروش موفقتری دارند. تا جایی که پرفروشترین فیلم تاریخ سینمای ایران تا کنون، به فیلم سینمایی «انفرادی» به تهیهکنندگی ابراهیم عامریان، با فروش 77 میلیارد تومانی تعلق دارد. تهیهکننده «فسیل» هم سید ابراهیم عامریان است. کسی که تا کنون تهیهکنندگی «دینامیت»، «انفرادی» و «تگزاس1و2» را در کارنامه خود ثبت کرده که هریک در زمان خود جزو پرفروشهای سینما بود.
دلیل دیگری که باعث شده «فسیل» در جایگاه اول، فروش نُه برابری نسبت به فیلم دوم جدول فروش، یعنی «غریب» را تجربه کند؛ تعداد سانسهایش است که سه برابر «غریب» اکران داشته است.
در گام بعدی هم باید به بازیگران «فسیل» که در سال 1399 ساخته شده اشاره کنیم، طبیعتا ترکیب بهرام افشاری، هادی کاظمی، ایمان صفا و الناز حبیبی با یکدیگر به قدری برای مخاطب جذاب هست که او را ترغیب کند با بلیت 60 هزار تومانی به تماشای این فیلم بنشینند.
داستان «فسیل» روایت سه فرد با بازی بهرام افشاری، هادی کاظمی و ایمان صفا است که پیش از انقلاب خواننده، نوازنده و ترانه سرا هستند و در این بین با انقلاب و اتفاقات بعد از آن دست و پنجه نرم میکننده و هر یک بعد از انقلاب یک مسیری را در پیش میگیرد.
فیلم سینمایی «غریب»فیلم پر سیمرغی که به اکران نوروزی رسید
امسال، محمدحسین لطیفی با «غریب» سراغ شهید محمد بروجردی رفت تا قصه زندگی او را در 160 دقیقه روایت کند، قصهای که شاید واقعیترین تصویر از یک آدم را به تصویر میکشد، با وجود تمام بدیها، خوبیها و نقاط ضعف و قدرت یک انسان. شاید بتوان «غریب» را یکی از جذابترین آثاری دانست که در جشنواره امسال به نمایش گذاشته شد. اثری با کارگردانی محمدحسین لطیفی، تهیهکنندگی حامد عنقا و بازی بابک حمیدیان و بازی محمد بروجردی (نوه شهید بروجردی).
نتیجه این فیلم سینمایی هم کسب 7 سیمرغ و یک دیپلم افتخار در چهلویکمین جشنواره فیلم فجر بود و همین باعث شد که در جدول فروش اکران نوروزی نام این فیلم با فروش 4 میلیارد و 200 میلیون تومانی در جایگاه دوم قرار بگیرد و حدود 90 هزار بلیت بفروشد.
«غریب» محصول سازمان هنری رسانهای اوج و از فیلمهای بخش مسابقه جشنواره چهل و یکم فجر بود که مقطعی از زندگی شهید محمد بروجردی را روایت میکرد. خلاصه داستان «غریب» این است که در سال 1358 با بالا گرفتن اختلافات گروههای مسلح سیاسی از جمله کومله و دموکرات و.... شهید محمد بروجردی به همراه اندکی از همرزمانش، برای سامان دادن به اوضاع و رسیدگی به شرایط مردم راهی غرب کشور شدند. اوضاع نابسامان و اوج گیری دسته بندی ها شرایط را برای فرمانده جوان منطقه غرب پیچیدهتر کرد. تنها یک جرقه برای انفجار کافی بود....
از همان ابتدا هم انتظار میرفت که با توجه به استقبالی که از فیلم سینمایی «غریب» شده و با توجه به این بحث که اولویت اکران در سال 1402 با فیلمهایی است که در چهلویکمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمدند؛ نام این فیلم را در فهرست اکران نوروزی ببینیم و نتیجه هم مطابق انتظار پیش رفت
دو فیلم دیگر اکران نوروزی
دو فیلم دیگر اکران نوروزی نیز «عروس خیابان فرشته» و «بچههای طوفان» بودند؛ که فروش چندان بالایی نداشتند، فیلم اول 2 میلیارد و 800 میلیون تومان و فیلم آخر تنها 20 میلیون تومان داشت و در واقع این دو فیلم توانایی رقابت با «فسیل» را نداشتند.
بیشتر بخوانید:
کیمیایی و لطیفی شکست خوردهاند؛ «غریب» نتیجه اکران امسال را تغییر میدهد؟
بلیت سینما دوبرابر میشود؟
همه چالشهای اکران نوروز 1402/ از گرانی بلیت تا نگرانی بخش خصوصی!
نُه فیلمی که به اکران نوروزی کمک کردند
البته حدود 16 میلیارد تومان با 334 هزار مخاطب هم به نُه فیلم تعلق گرفت که در سال 1401 اکران شده بودند و اکران آنها در نوروز 1402 هم ادامه داشت و این میزان از فروش به «بخارست» با فروش 5 میلیارد و 700 میلیون تومانی، «ملاقات خصوصی» با فروش 4 میلیارد و 700 میلیون تومان، «خط استوا» با فروش سه میلیارد تومان، «چپ، راست» با فروش یک میلیارد تومانی، «لوپتو» با فروش 987 میلیون تومانی، «جزیره فضایی» با فروش 480 میلیون تومانی، «پسر دلفینی» با فروش 174 میلیون تومانی، «پالتو شتری» با فروش 35 میلیون تومانی، «بام بالا» با فروش یک میلیون تومانی از این فیلمها بودند.
اکران نوروزی در دوسال گذشته
مجموع فیلمهای سینمایی که جزو اکران نوروزی 1400 بودند 5 فیلم با نامهای «هفتهای یکبار آدم باش» به کارگردانی شهرام شاهحسینی با فروش 364 میلیون تومان، «خورشید» به کارگردانی مجید مجیدی و با فروش 307 میلیون تومان، «تکخال» به کارگردانی مجید مافی با فروش 237 میلیون تومان، «خون شد» به کارگردانی مسعود کیمیایی با فروش 70 میلیون تومانی و «لاله» به کارگردانی اسدالله نیکنژاد با فروش 24 میلیون تومان در مجموع یک میلیارد تومان فروش را با 42 هزار و 303 مخاطب تجربه کردند.
در سال 1401 انتظار میرفت مجموع فروش بهتری برای سینما رقم بخورد که نخورد. 5 فیلم سینمایی با نامهای «عنکبوت» به کارگردانی ابراهیم ایرجزاد، «مستطیل قرمز» به کارگردانی حسن و حسین صیدخانی، «مورچهخوار» به کارگردانی شاهد احمدلو، «ترانه ای عاشقانه برایم بخوان» به کارگردانی مهرداد غفارزاده، «مرد نقرهای» به کارگردانی محمدحسین لطیفی در مجموع 880 میلیون تومان و کل مخاطبان 23 هزار و 875 نفر بود.
نمیتوان مجموع فروش فیلمها را با یکدیگر مقایسه کرد به این خاطر که قیمت بلیت هر سال در حال تغییر است، اما اگر بخواهیم تعداد مخاطبان را بررسی کنیم، در نوروز 1402 حدود 870 هزار مخاطب به سینما رفتند و به همراه 9 فیلمی که اکرانشان در نوروز هم ادامه پیدا کرد، این رقم به یک میلیون 200 هزار نفر رسید که در قیاس با سالهای گذشته پیشرفت بسیار خوبی داشته است.
57245
کد خبر 1749843