خودشناسی، مهمترین گام در مسیر زندگی بهتر است
یگ جامعه شناس اردبیلی با بیان اینکه بهتر زیستن مستلزم نگاه درست به مسائل زندگی است، گفت: پذیرش خود مهمترین نکته در مسیر زندگی است چراکه هرچقدر خودمان را قبول کنیم، به شکست ها و موفقیت های خودمان با دقت نگاه کنیم به همان میزان می توانیم با دید بهتری می توانیم در مسیر زندگی موفق و سرشار از نشاط گام برداریم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طاهره رزاقپورجامعه شناس و کارشناس بهزیستی استان اردبیل در گفتگو با سبلان ما ضمن گرامی داشت هفته بهزیستی به راه های زیست بهتر در جامعه پرداخت و گفت: خودشناسی بهترین و مهمترین گام برای دست یابی به زندگی بهتر است.
وی با بیان اینکه بهتر زیستن مستلزم نگاه درست به مسائل زندگی است، گفت: پذیرش خود مهمترین نکته در مسیر زندگی است چراکه هرچقدر خودمان را قبول کنیم، به شکست ها و موفقیت های خودمان با دقت نگاه کنیم به همان میزان می توانیم با دید بهتری به آینده در مسیر زندگی موفق و سرشار از نشاط گام برداریم.
رزاق پور به هویت فردی و اجتماعی انسان ها اشاره کرد و گفت: انسان وقتی با خودش کنار امد و ضعف ها و شکست های خودش را قبول کرد می تواند با مهارت خودآگاهی برای اینده خود تصمیم گیری کند.
وی با بیان اینکه هدف، استعداد، علاقه در کنار راه مشخص کیفیت زندگی را بهتر می کند گفت: ارتباط موثر در جامعه نیز از مهمترین مراحل در رسیدن به زندگی سالم و سعادتمند است
کارشناس بهزیستی در ادامه سخنان خود تاثیر ارتباطات کلامی و زبانی بدن را یاداور شد و گفت: ارتباط کلامی، زبان بدن و در کل نحوه گفتار و نگاه از موارد مهم زندگی اجتماعی است.
وی از خودشکوفایی به عنوان مهمترین بخش توسعه فردی در اجتماع نام برد و گفت: در هرم نیازهای انسانی برای زندگی بهتر، خودشکوفایی از موارد مهم و اساسی است،
رزاق پور به اراده انسان برای تسلط بر محیط اطراف اشاره کرد و گفت: انسان باید برای دست یابی به زندگی بهتر با نگاهی نقادانه بر طبق اصول و ارزش های انسانی و دینی حرکت کند
وی با بیان اینکه انتخاب درونی انسان بر اساس اصول و ارزش های نهفته در وجود خود است، گفت: انسان با انتخاب بیرونی خود افکار خود را به نظم درآورده و با برنامه ریزی شخصی حرکت می کند.
این جامعه شناس اردبیلی لزوم بصیرت و اگاهی در زندگی اجتماعی و فردی را یاداور شد و گفت: بصیرت موجب می شود که انسان در ادامه مسیر زندگی به بی راهه نرود.
وی از تعاملات سازنده به عنوان نام برد و گفت: اتکا به ارای دیگران و تایدد یا عدم تایید دیگران موجب خسران انسان در زندگی می شود چراکه اصل و اساس و معیار زندگی بهتر برای فرد خودش است و نظرات دیگران به ویژه تایید و یا غیر تایید ممکن است اشتباه بوده و یا با تایید بی جا فرد در ادامه مسیر دچار انحراف شود.
رزاق پور در پایان یخنان خود از همطنان خواست تا با بیداری اجتماعی و بصیرت کامل بر طبق ارزش های دینی و انسانی در راستای دست یابی به زندگی بهتر گام بردارد.
انتهای پیام / ج