دوشنبه 17 شهریور 1404

سیاسی خبرگزاری دانا

سیاسی خبرگزاری دانا

629 هزار و 283 گردشگر در 11 ماه تور بالن در کاپادوکیه شرکت کردند.

سازمان خدمات پس از فروش سایپا به منظور رفاه و افزایش رضایت مشتریان گروه سایپا، طرح خدمات ویژه فروش کارت طلایی را با عنوان طرح یلدا اجرا می کند.

هم‌اکنون شاخص آلودگی هوای پایتخت روی عدد 111 یعنی بازه ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.

تانک مدل 1960 با وزن 45 تنی در زیر آب مورد علاقه گردشگری غواصی قرار گرفته است.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران در برخی استانها و کاهش 4 تا 7 درجه ای دما در جنوب شرق خبر داد.

اگر چه هرساله روز 16 آذرماه به یاد دانشجویان شهید گرامی داشته میشود، اما شانزدهم آذرماه امسال تفاوت روشنی با دیگر سال‌ها دارد، چون مصادف با چهلمین روزی است که همان تفنگ‌های پر شده از گلوله‌های آمریکایی، زائران حرم شاهچراغ (ع) را به خاک و خون کشیدند.

معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه از سهم 8 درصدی این شرکت در تولید ناخالص داخلی در بخش صنعت کشور خبر داد و گفت: این شرکت از ابتدای بهره‌برداری تا پایان آبان ماه سال جاری 141 میلیون تن فولاد خام تولید کرده است.

عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه و محاسبات مجلس با اشاره به افزایش قیمت مسکن در سایه صندلی خالی وزیر و سوابق مثبت مدیریتی آقای بذرپاش در دیوان محاسبات گفت: امروز درباره گزینه تصدی وزارت راه و شهرسازی در مجلس تصمیم‌گیری خواهد شد.

اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی عصر سه شنبه با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند.

در پی درخواست‌های مکرر متقاضیان جامانده برای ثبت نام آزمان دکتری، سبب شد تا فرصتی تحت عنوان «ثبت نام با تاخیر» به آنها داده شود اما داوطلبان در هنگام ثبت نام با افزایش هزینه ثبت نام روبه رو شدند، چرا که هزینه خرید کارت ثبت نام مبلغ 628 هزار تومان اعلام شده است.

جهان بخشی با اشاره به اینکه 16 آذر روز مخالفت با سیاست‌های شیطانی آمریکا است گفت: دانشجویان باید از این روز درس بگیرند چون امروز هم با سیاست‌های شیطانی آمریکا مواجه هستیم که تلاش می‌کنند قشر جوان خصوصاً دانشجویان را به شکلی مدیریت کنند تا مخالف نظام اسلامی قرار دهند.

رییس دیوان عدالت اداری با بیان اینکه دیوان عدالت نظیر ندارد گفت: به لحاظ کمبود کادر قضایی در این حوزه مردم انتظار دارند مدت زمان رسیدگی ها به کمترین زمان کاهش یابد. قبلا رسیدگی ها در شعب بدوی و تجدیدنظر بیش از 250 روز بود الان به 100 روز رسیده است.

نشست دانشجویی بررسی ریشه اغتشاشات 1401 با حضور "علیرضا حسن خواه" و "امیرحسین برزو" دو دانشجوی رشته حقوق و فعال تشکل های دانشجویی در تحریریه پایگاه خبری تحلیلی هشت دی برگزار شد.

رمضانی دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور گفت: طرحی با محوریت حوزه آموزش‌وپرورش و مدارس مدنظر نهاد کتابخانه‌ها است و یزد یکی از استان‌هایی است که این طرح به‌صورت پایلوت در آن اجرا می‌شود.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از موافقت این کمیسیون با وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی خبر داد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تأمین مسکن مورد نیاز مردم از اولویت‌های مهم کشور است. رفع موانع آن نیاز به اقدامات فوری و عاجل دارد.