یک‌شنبه 12 مرداد 1404

سیاسی خبرگزاری دانا

سیاسی خبرگزاری دانا

سخنگوی پنتاگون در جریان یک نشست مطبوعاتی اذعان کرد که واشنگتن درباره ادعای کی‌یف مبنی بر اینکه ایران برای روسیه موشک بالستیک تأمین کرده، هیچ مدرکی در اختیار ندارد.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس از تهیه و تدوین طرح مدیریت هوشمند پیمایش خودروها در مرکز پژوهش‌های مجلس خبر داد.

رئیس صداوسیما از حمایت همه‌جانبه رسانه ملی از تیم ملی فوتبال ایران به عنوان یار دوازدهم آن در این مسابقات خبر داد.

در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، نمایندگان دو فوریت طرح الحاق یک ماده به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را تصویب کردند.

مرکز داده‌های فلسطینی معطی طی گزارشی اعلام کرد که در 24 ساعت گذشته 13 عملیات مقاومتی علیه اشغالگران صهیونیست در کرانه باختری و قدس اشغالی انجام شده است.

ستاد مشترک نیروهای مسلح کره جنوبی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد پرتابه شلیک‌شده توسط کره شمالی، احتمالا موشک بالستیک بود.

نمایندگان در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی با لایحه موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری کرواسی در مورد کمک و همکاری متقابل در امور گمرکی موافقت کردند.

ملی پوشان پارادوومیدانی جانبازان و معلولین در رقابت های آسیا و اقیانوسیه استرالیا موفق به کسب مدال طلا و نقره شدند.

پویش «نذر خون» به بیماران نیازمند توسط اعضای داوطلب بسیج جامعه پزشکی آغاز شد.

عضو تیم ملی تکواندو گفت: برترین های جهان در رقابت های قهرمانی جهان حضور دارند که امیدوارم اتفاقات خوبی رقم بخورد.

زعفران لرستان مرغوب ترین زعفران ایران شناخته شده که به دلیل نبود برندسازی و بسته‌بندی، سود طلای سرخ به جیب دلالان می‌رود.

تیم‌های والیبال ساحلی ایران در مرحله حذفی تور آزاد والیبال ساحلی آسیا با حریفانی از استرالیا دیدار خواهند کرد.

حقیقت گفت: سامانه بارشی تا اواخر وقت امروز به تدریج به سمت مناطق شرقی استان رفته و در شهرستان‌های نی ریز، بخش‌هایی از داراب، زرین دشت بارندگی خواهیم داشت.

اکبری گفت: از فردا غروب سامانه بارشی وارد آسمان لرستان می شود و تا روز شنبه این سامانه بر جو منطقه حاکم است.

مسئولان وزارت بهداشت اعلام کردند هنوز از موج آنفلوآنزا گذر نکردیم و انتظار می رود موج این بیماری تا دو یا سه ماه آینده طول بکشد، در واقع باید گفت بهمن‌ماه از شدت موج بیماری کاسته می‌شود.

شکار بی‌رویه خرس سیاه با زیر گونه بلوچی سبب شده تا این گونه در معرض انقراض؛ در فهرست قرمز اتحادیه بین‌المللی حفاظت از طبیعت (IUCN) قرار گیرد.